Bnmde başıma aynı sıkıntı geldi sadece sol profilim fotolarda kotu çıkıyordu o duzelsin dedim... Doktorum da tamam dedi cook kolay dedi.. bnm eski burnum hem küçük kemersiz gayet yüzüme uygun idi.. küçücük bir sorun için gittim önden bana bakınca sanki burnum yarıdan kesilmiş gibi duruyor üstelik yamuk o da yetmez gibi burun delikleri biri küçük biri de büyük... Bide en kötüsü o kadar kısa ki üst dudak ve burun aram cook geniş olmuş ve bu bni yaşlı gösteriyor... Eski burnum ile kendimi güzel buluyordum ve çevredeki insanlarda güzel buluyordu... Ne yazık ki bu yeni burunla cirkinlestim... İşin garip tarafı burnum yan profilden güzel olmus... Yan profilden gayet güzel ... neredeyse iki buçuk ay oldu... Ne yazık ki önden daha bir düzelme yook...Eski burnuma bende dönmek isterim fakat hangi doktor onu becerebilirki hiç zannetmiyorum sağdan soldan güzel yapan önden güzel yapamıyor birde böyle doktor lar var
Keşke eski burnuma dönmek gibi bir şansım olsaydı.... İnanın iki buçuk aydır keşke rüya olsaydı... Keşke zamanı geri alabilirsiniz.... Kafayı yecemmm... Guzelm burnumu ne hale getirdi....Bnmde başıma aynı sıkıntı geldi sadece sol profilim fotolarda kotu çıkıyordu o duzelsin dedim... Doktorum da tamam dedi cook kolay dedi.. bnm eski burnum hem küçük kemersiz gayet yüzüme uygun idi.. küçücük bir sorun için gittim önden bana bakınca sanki burnum yarıdan kesilmiş gibi duruyor üstelik yamuk o da yetmez gibi burun delikleri biri küçük biri de büyük... Bide en kötüsü o kadar kısa ki üst dudak ve burun aram cook geniş olmuş ve bu bni yaşlı gösteriyor... Eski burnum ile kendimi güzel buluyordum ve çevredeki insanlarda güzel buluyordu... Ne yazık ki bu yeni burunla cirkinlestim... İşin garip tarafı burnum yan profilden güzel olmus... Yan profilden gayet güzel ... neredeyse iki buçuk ay oldu... Ne yazık ki önden daha bir düzelme yook...
Bende aynısını yaşadım ne hissettiğinizi o kadar iyi tahmin ediyorum ki önceden güzel bulurdum kendimi çevremden övgü alırdım değişik bir güzelliğin var derlerdi şimdi önden yapay geniş kalın yandan güzel bir burnum var ama yandan güzel olsa ne olur ki eski hali de yandan gayet havalıydı minicik çıkıntı için düştüm bu hale şimdi kendimi beğenmiyorum ama eski haline bir daha döneniyoruz keşke bir yolu olsa ama yok revizyon düşünmeye başladım bir umut inceltir diyeBnmde başıma aynı sıkıntı geldi sadece sol profilim fotolarda kotu çıkıyordu o duzelsin dedim... Doktorum da tamam dedi cook kolay dedi.. bnm eski burnum hem küçük kemersiz gayet yüzüme uygun idi.. küçücük bir sorun için gittim önden bana bakınca sanki burnum yarıdan kesilmiş gibi duruyor üstelik yamuk o da yetmez gibi burun delikleri biri küçük biri de büyük... Bide en kötüsü o kadar kısa ki üst dudak ve burun aram cook geniş olmuş ve bu bni yaşlı gösteriyor... Eski burnum ile kendimi güzel buluyordum ve çevredeki insanlarda güzel buluyordu... Ne yazık ki bu yeni burunla cirkinlestim... İşin garip tarafı burnum yan profilden güzel olmus... Yan profilden gayet güzel ... neredeyse iki buçuk ay oldu... Ne yazık ki önden daha bir düzelme yook...
Ben de ben deee ah o gece oldumu eski sevgilinin fotolarına bakar gibi eski fotolarıma bakıp ağlıyorum kendime yaptığım geri dönüşü olmayan en büyük haksızlıktı bu ameliyatBen bi de eski görüntülerime bakıp ne kadar güzelmiş diyorum.
Ben de düşünmekten yoruluyorum geceleri gözümü kapıyorum keşke zamanı geri alabilsem bir anda uyansam ve halime şükretsem güzelliğimin tadını çıkarsam mutlu ve özgüvenli olurdum kıymetini bilemedim diye üzülüyorum şimdi telafisi yok keşke bir çözümü olsa hep beraber kurtulsak bu dertten ama yok geri döneniyoruzKeşke eski burnuma dönmek gibi bir şansım olsaydı.... İnanın iki buçuk aydır keşke rüya olsaydı... Keşke zamanı geri alabilirsiniz.... Kafayı yecemmm... Guzelm burnumu ne hale getirdi....
Benimkisini tarif etmişsiniz önden hiç değişmicek dedi önden çaprazdan gayet güzeldi burnum tam yan profilden biraz çıkıktı ama minicik şimdi mahvetti önden şiş basık burun sırtım yok gibi bari desinler önden aynı olmaz bence sen ameliyat olma diyeEski burnuma bende dönmek isterim fakat hangi doktor onu becerebilirki hiç zannetmiyorum sağdan soldan güzel yapan önden güzel yapamıyor birde böyle doktor lar var
Çünkü kusurluymuşuz gibi davranılıyor psikolojik olarak kendimizi daha iyi hissediceğimizi sanıyoruz ama o kusur sandığımız şey aslında bizi biz yapan şey bizi güzel ve diğerlerinden ayıran özellik. Güzelliği kusur sanıp kendimize haksızlık ediyoruz sonucunu da ağır bir şekilde ödüyoruz. Kendi adıma söylüyorum tabi. Gereksiz yere taktım taktım şimdi kemerli burnumu o kadar çok özlüyorum ki farklıydım kusurluydum güzeldim. Şimdi o güzelliğimi hiç bir estetik geri getiremez...evet aynı benim doktorumun da burun ucu tarzı. O zaman sevgili doktorlar herkesin burun ucu aynı olsun robot gibi. Ya ben estetik olduğuma çok pişmanım o düzelttirmek istediğim ufak kusurlar da kalmalıydı diyorum. Onlar bile düzelmemeliydi ki istemediğim değişiklikleri saymıyorum. Ben olmamalıydım çünkü burun estetiğine hep karşıydım nasıl bu işin içine düştüm. Burnumun eski haline dönme şansı yok mu tam olmasa da?
durmadan karsılastırma yapıyorum bu yenı burun benı çırkınleştırmıiş kızlar bnm eskı burun gercekten cook ıyıdı... inan ameliyat olacagım gun burunları çok kotu olan hastaların hepsı sen zaten çok guzelsın ne gerek var dediler.... kı herkes zaten guzelsın gerek yok dıyorlardı...sırf dedim sol profılım kotu cıkıyor dıye ... kendımı bıtırdım .... simdiki burnum hm kısa hem şiş hem yamuk hem delikleri farklı.... ya o kadar cook sorun var kı... say say bıtmez .... en kotusu de ust dudak ve burun aram coook acılmıs... onden bakınca yuzumde burun yook... inanın ögretmenım bn ögrencılere trafik kazası gecirdım ... oyuzden burnum boyle oldu dedim ... ınandılar ... mıllet kaza sanıyor.... bılmıyorlar kı gule oynaya gıttım... ustune para verdım ... kendımı bıtırdım....Ben de ben deee ah o gece oldumu eski sevgilinin fotolarına bakar gibi eski fotolarıma bakıp ağlıyorum kendime yaptığım geri dönüşü olmayan en büyük haksızlıktı bu ameliyat
aynn arkadasım bnde senın yasadıklarının aynısını yasıyorum ıkı bucuk aydır.... bıttım aglamaktan bıde herkes karsı ıdı yapma dedişlerdi.... bn aptal gıbı kımseyı dınlemedım... olan bana oldu... doktorumu da Allaha havale ediyorum... bır ınsan bu kadar mı becerıksız olablır... sorun bır degıl ıkı degıl uc degıl .... bıde en ıyı doktora yaptım sozde.... kı hala şişlikten diyor bekle altı ay şişlikler inince hersey duzelecek diyo... insalllah bilmiyorum... ama ıkı bucuk aydır bııttım bennn .... cevremdekı ınsanların maskarası halıne geldım....rezil ettım kendımı...Ben de düşünmekten yoruluyorum geceleri gözümü kapıyorum keşke zamanı geri alabilsem bir anda uyansam ve halime şükretsem güzelliğimin tadını çıkarsam mutlu ve özgüvenli olurdum kıymetini bilemedim diye üzülüyorum şimdi telafisi yok keşke bir çözümü olsa hep beraber kurtulsak bu dertten ama yok geri döneniyoruz
aynn kızlar bende eski fotolarıma bakıp bakıp aglıyorum... keske bır mucıze olsa guzelleşse.... yuzume yakıssa.... keskeee....Ben de ben deee ah o gece oldumu eski sevgilinin fotolarına bakar gibi eski fotolarıma bakıp ağlıyorum kendime yaptığım geri dönüşü olmayan en büyük haksızlıktı bu ameliyat
aynn bnmde yaa keske deseydı olmaz... keskee uyarsalardı bızı... sırf para almak ıcın yaparız dıyorlar ... sonra olan bıze oldu...bnmkı zaten hatasını kabul etmıyor... şaka gıbı....Benimkisini tarif etmişsiniz önden hiç değişmicek dedi önden çaprazdan gayet güzeldi burnum tam yan profilden biraz çıkıktı ama minicik şimdi mahvetti önden şiş basık burun sırtım yok gibi bari desinler önden aynı olmaz bence sen ameliyat olma diye
bnm de hm kalın hm yamuk hem delıklerı farklı ama en cook kafama takılan yuzume gore kısa olmus... burun ve ust dudak cook fazla acılmıs... ve bu da benı yaşlı gosterıyor... cevremdeki herkes diyo... eskı burun ıle mıyon ıdın... şimdi babaanne gibi olmussun diyorlar... kafayı yecemmm yaa... ne yaptım yaaa bn kendime...Bende aynısını yaşadım ne hissettiğinizi o kadar iyi tahmin ediyorum ki önceden güzel bulurdum kendimi çevremden övgü alırdım değişik bir güzelliğin var derlerdi şimdi önden yapay geniş kalın yandan güzel bir burnum var ama yandan güzel olsa ne olur ki eski hali de yandan gayet havalıydı minicik çıkıntı için düştüm bu hale şimdi kendimi beğenmiyorum ama eski haline bir daha döneniyoruz keşke bir yolu olsa ama yok revizyon düşünmeye başladım bir umut inceltir diye
Evet gereksiz yere küçük şeyleri takınca genel güzelliğimizden olduk ben de takıyordum ama genel havamız yeterdi yani kimse bizim gördüğümüz gibi detaylı görmüyor yüzümüzü geneli algılıyorlar biz küçücük yere takılıp kalınca bütün ifademiz değişti hem de kötü anlamda...ya eskıden ben Özgu Namal gıbıydım simdi ıse Adile Naşit'e döndum şaka gibi yaaa...sadece sol profıl duzelsın demıstım oysakı....
Çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşıyorum benim de kısaldı basık ve kalın herkes neden yaptırdın diyor pişmanım ama elimden bir şey gelmiyorbnm de hm kalın hm yamuk hem delıklerı farklı ama en cook kafama takılan yuzume gore kısa olmus... burun ve ust dudak cook fazla acılmıs... ve bu da benı yaşlı gosterıyor... cevremdeki herkes diyo... eskı burun ıle mıyon ıdın... şimdi babaanne gibi olmussun diyorlar... kafayı yecemmm yaa... ne yaptım yaaa bn kendime...
Hoşgeldin canım:) resimleri görebilmen için 25 yorumu tamamlaman gerekiyor,ondan sonra herkesin resmini görebilirsin.Bu arada ben de18 gün önce revizyon oldum,sormak istediğin bişey varsa ben de cevaplayabirim...
bnm ıkı bucuk ay oldu burun ucum hala top gıbı bıde basık , şiş, yamuk, delıklerı farklı , cevremdekı herkesde farkında bır tek doktorum ve asıstanı kotu oldugunu kabul etmıyor... saka gıbı ... dun bıle gıttım duzelecek dıyo.... ıkı bucuk ay oldu.... burun hem yuzume gore kısa hem de burun ucu top gıbı sıs...Biraz burun ucum düşüktü çok ince bir kemerim vardı. içten baya sıkıntı vardı nefes alamıyordum. Hazır olmuşken bunlarıda düzeltin dedim. bir türlü kabullenemedim bu burnu. Ucunda kocaman bir top var gibi geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?