ya bn boslukta falan degıldım... aptal gıbı sol profılde burun bıraz uzun cıkıyor dıye kafaya takmıstım... o duzelsın dedim adam benı maymuna cevırdı....Benimde eski burnum daha iyiydi. Boşluktaydım burnuma sardım
bırcok doktorla konustum altı ay yada bır sene bekle diyorlar... şimdilik yapacak bır sey yook dıyor herkes... ama neden burun ucum cook şiş... anlamadım gıtttı ... dun gıttım odemin daha hızlı atılması ıçın bır ılac ver dedım ... yok dedı gerek yokk dedı ....şaka gibi yaaaaPeki Revizyon düşünüyor musunuz? Ahhh o kadar emek çektik ikinci ameliyat için mi(
Sıkıntı olmazsa resminizi atabilir misinizbırcok doktorla konustum altı ay yada bır sene bekle diyorlar... şimdilik yapacak bır sey yook dıyor herkes... ama neden burun ucum cook şiş... anlamadım gıtttı ... dun gıttım odemin daha hızlı atılması ıçın bır ılac ver dedım ... yok dedı gerek yokk dedı ....şaka gibi yaaaa
Benim bir seneyi geçti hala aynı moddayım nasıl atlatılabilir ki yüzümüzün ortasında bir şey saklanmıyor görmezden gelinmiyor ...Arkadaşlar bende çok pişmanım ve şu an depresyondayım eski burnumu geri istiyorum. eski beni geri istiyorum bir ay oldu hala psikolojikmen toparlanamadım
Olan bize oldu zaten ben de öyle hiç bir şeyi olmayan burnuma kafayı taktım sonuç benim de rezaletya bn boslukta falan degıldım... aptal gıbı sol profılde burun bıraz uzun cıkıyor dıye kafaya takmıstım... o duzelsın dedim adam benı maymuna cevırdı....
Maalesef insan düşünmek zorunda kalıyor hiç istemiyorum şahsen ama aynalara bakamıyorum fotoğrafları kabullenemiyorum kendim gibi hissetmiyorum bu eziyeti hayat boyu çekmektense ikinci bir şansı kendime vermek istiyorum çünkü bu benim hatam... Tabiki körü körüne değil bütün doktorları araştırıp gerçekten güvenimi kazanırlarsa istediğim şeyi anlarlarsa ancak.Peki Revizyon düşünüyor musunuz? Ahhh o kadar emek çektik ikinci ameliyat için mi(
Beyza hanım acaba foro atabilir misiniz yada beni ekleyin öyle atın bende bir ay önce burun ameliyatı oldum çok pişmanımProblemli bir burnu bile mahvedebiliyorlar. Eğer burnunuz güzelse ve problemi yoksa sakın ama sakın dokundurtmayın. Ben 2 kez ameliyat oldum ilki deviasyondu devlet hastanesinde oldum ki hayatımın hatası bir günde alınan karar artık hiç nefes alamamaya başlayınca karar verdim. Ancak atelim çıkınca burnumun ucunda nurtopu gibi büyük kıkırdak oluştu 2.ayda burnum sağa yatmaya başladı üniversite hayatımı mahvetti diyebilirim asosyal oldum. Sonra doktor arayışına girdim aslında çok çok iyi bir doktor buldum. İlk fırsatta ameliyat oldum. Ameliyat olalı 6 ay ancak burun kanatlarım çok geniş aslında çok doğal sanki kendi burnum gibi bir burnum var ama galiba çirkinim ve yüzümde ki bir uzvun güzel olmasını isterdim oda gayet doğal gösterişsiz önden kocaman. ben hep kendimi suçluyorum galiba burnum çok büyüktü, doktora kendimi açıklayamamıştım ya da çok çirkindim baştan savma bir burun yaptı. Kavissiz kalkık olmayan bir burun. Şimdi yaptığı burunlara bakınca çok üzülüyorum neden ben diyip kendimi suçluyorum. Mesaj atıp yeni bir ameliyat yapar mı diye sormak istiyorum ama red cevabı alırsam yıkılırım diye korkuyorum. Fonksiyonel problemim ortadan kalktı sadece görüntü olarak 2 ameliyattada küçülmemiş koca burun diyorum kendime kanatları ve burun ıcım gayet büyük.Sizce yeniden ameliyat eder mi beni böyle bir zorunluluğu var mı doktorların yani zorunluluk demiyeyimde beğenmezsek yapıyorşar mı genelde? İnanın psikolojik çöküntüler içerisindeyim.
aynn ya yuzumun ortasında saklanmıyorda... her gun gorüyorum... ve gördukce kendımden nefret ediyorum... ne halt yedim ben... eskıden sadece sol profılı kafaya takarken simdi ise insan içine çıkmıyorum.... mıllete trafık kazası diyorum benı görenlere....Benim bir seneyi geçti hala aynı moddayım nasıl atlatılabilir ki yüzümüzün ortasında bir şey saklanmıyor görmezden gelinmiyor ...
işin komik tarafı annem de bugun dedi ki kızım eskı burnunun tek sorunu sol taraftan bırazcık uzun gorunuyordu... şimdi ise daha felaket olmus dedi... gercekten komedı ya... doktorum nasıl böyle hata yaptı anlamadım... burnum hem şiş... hem kısa... hem basık... hem yamuk... hem delikleri farklı... neredeyse burun sırtı yook... say say bıtmez... ustelik beni yaslı gosterıyor... ıkı bucuk ay oldu.... doktor şişlik dıyor ama bilmiyorum... insallah şişliktir...Olan bize oldu zaten ben de öyle hiç bir şeyi olmayan burnuma kafayı taktım sonuç benim de rezalet
Saydıklarınızın hepsi başıma gelenlerin özeti benim de sadece yandan küçücük kemerliydi geri kalan her yeri kusursuzdu nasıl mahvetmeyi başardı hayret ediyorumişin komik tarafı annem de bugun dedi ki kızım eskı burnunun tek sorunu sol taraftan bırazcık uzun gorunuyordu... şimdi ise daha felaket olmus dedi... gercekten komedı ya... doktorum nasıl böyle hata yaptı anlamadım... burnum hem şiş... hem kısa... hem basık... hem yamuk... hem delikleri farklı... neredeyse burun sırtı yook... say say bıtmez... ustelik beni yaslı gosterıyor... ıkı bucuk ay oldu.... doktor şişlik dıyor ama bilmiyorum... insallah şişliktir...
Benim annem de keşke dinlemeseydik seni dedi ben çok istiyorum diye kıyamadılar...işin komik tarafı annem de bugun dedi ki kızım eskı burnunun tek sorunu sol taraftan bırazcık uzun gorunuyordu... şimdi ise daha felaket olmus dedi... gercekten komedı ya... doktorum nasıl böyle hata yaptı anlamadım... burnum hem şiş... hem kısa... hem basık... hem yamuk... hem delikleri farklı... neredeyse burun sırtı yook... say say bıtmez... ustelik beni yaslı gosterıyor... ıkı bucuk ay oldu.... doktor şişlik dıyor ama bilmiyorum... insallah şişliktir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?