Burun Estetiği Olup da Beğenmeyen, Pişman Olanlar

ıkı bucuk ay oldu duzelmıyor... burun ucum eskıden çok kalkıktı simdi bıraz dusmus ama daha komık çunku ucu coook şiş...

Peki Revizyon düşünüyor musunuz? Ahhh o kadar emek çektik ikinci ameliyat için mi (

Peki Revizyon düşünüyor musunuz? Ahhh o kadar emek çektik ikinci ameliyat için mi (
bırcok doktorla konustum altı ay yada bır sene bekle diyorlar... şimdilik yapacak bır sey yook dıyor herkes... ama neden burun ucum cook şiş... anlamadım gıtttı ... dun gıttım odemin daha hızlı atılması ıçın bır ılac ver dedım ... yok dedı gerek yokk dedı ....şaka gibi yaaaa

Sıkıntı olmazsa resminizi atabilir misiniz

Arkadaşlar bende çok pişmanım ve şu an depresyondayım eski burnumu geri istiyorum. eski beni geri istiyorum bir ay oldu hala psikolojikmen toparlanamadım
Benim bir seneyi geçti hala aynı moddayım nasıl atlatılabilir ki yüzümüzün ortasında bir şey saklanmıyor görmezden gelinmiyor ...

Maalesef insan düşünmek zorunda kalıyor hiç istemiyorum şahsen ama aynalara bakamıyorum fotoğrafları kabullenemiyorum kendim gibi hissetmiyorum bu eziyeti hayat boyu çekmektense ikinci bir şansı kendime vermek istiyorum çünkü bu benim hatam... Tabiki körü körüne değil bütün doktorları araştırıp gerçekten güvenimi kazanırlarsa istediğim şeyi anlarlarsa ancak.

Beyza hanım acaba foro atabilir misiniz yada beni ekleyin öyle atın bende bir ay önce burun ameliyatı oldum çok pişmanım

Benim bir seneyi geçti hala aynı moddayım nasıl atlatılabilir ki yüzümüzün ortasında bir şey saklanmıyor görmezden gelinmiyor ...
aynn ya yuzumun ortasında saklanmıyorda... her gun gorüyorum... ve gördukce kendımden nefret ediyorum... ne halt yedim ben... eskıden sadece sol profılı kafaya takarken simdi ise insan içine çıkmıyorum.... mıllete trafık kazası diyorum benı görenlere....

Olan bize oldu zaten ben de öyle hiç bir şeyi olmayan burnuma kafayı taktım sonuç benim de rezalet
işin komik tarafı annem de bugun dedi ki kızım eskı burnunun tek sorunu sol taraftan bırazcık uzun gorunuyordu... şimdi ise daha felaket olmus dedi... gercekten komedı ya... doktorum nasıl böyle hata yaptı anlamadım... burnum hem şiş... hem kısa... hem basık... hem yamuk... hem delikleri farklı... neredeyse burun sırtı yook... say say bıtmez... ustelik beni yaslı gosterıyor... ıkı bucuk ay oldu.... doktor şişlik dıyor ama bilmiyorum... insallah şişliktir...

Saydıklarınızın hepsi başıma gelenlerin özeti benim de sadece yandan küçücük kemerliydi geri kalan her yeri kusursuzdu nasıl mahvetmeyi başardı hayret ediyorum

Benim annem de keşke dinlemeseydik seni dedi ben çok istiyorum diye kıyamadılar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…