Burun Estetiği Olup da Beğenmeyen, Pişman Olanlar

hımmm anladım sağol bu burun işi estetiklerin içinde en sorun çıkaranı galiba benim görüştüğüm 3 doktorda kolay burun dedi ilk ameliyat avantajımda var umarım iyi sonuç olur geççmiş olsun tekrardan

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim kadarıyla burun ucuna kıkırdak desteği konulmazsa burun ucu düşüyor, yani ucun kıkırdakla desteklenmesi lazım. Bazı doktorlar da burun ucuna hiç dokunmuyor ve doğal hali de düşükse burun ucu yine düşük kalıyor. Bunlar da doğal burun yaptıklarını iddia edenler.
Ameliyat seyretmekten çok rahatsız olmazsanız youtube videosu linki vereceğim. Orada 15:25 ten sonra burun ucunun kıkırdakla nasıl desteklendiğini gösteriyor.

hımmm bunu soracağım zamanı geldiğinde kıkırdak olayı hiç denmedi bana sağol ; izleyemem ben bakamıyorum birkere karın germe ameliayatı izledim kötü oldum tarihimi ileri atmıştım:)

Suleyman taşa olacak olan var miii gelsin birlikte birbirimize destek olup olalim bende korkuyorum ve olamiyorum

İyi günler arkadaşlar bu siteye pek yorum yapmasam da forumları uzun bir dönemden beri takip ediyorum yaklaşık 7 ay önce estetik amaçlı bir burun ameliyatı oldum fakat sırttaki ödemim inmesine rağmen burun ucu ödemim çok fazla ve sanki burun ucumda deri fazlalığı varmış gibi bir görüntü oluşmaya başladı yandan bakılınca ayrıyeten ödemi hem dıştan hem de iç taraftan da hissettiğimden nefes problemi de yaşıyorum benim gibi bu problemi yaşayan var mıdır acaba aranızda ? herkese şifa diliyorum

Benimde ikinci kez ameliyat korkum bar ama ilk ameliyatta pek içime sinmedi . Zaten kaza geçirmiştim küçükken o yüzden zordu ameliyatım . Bugün doktora gittim şişlik için iğne yapacak martın ilk haftası gel dedi

O dediğiniz eğer burun yukardan düz inerken uç kısmı ayrı şekilde çıkıntı gibi durması ise anlatabildim mi bilemiyorum ama:) bendede var.bi arkadaş bunun geçecek bişi olmadığını söylemişti.yinede umutla bekliyorum.foto atarsanız daha net yorum yapılabilir.

Ameliyat olalı 7 ay oldu ve şişliğim başta daha azdı ve aylar ilerledikçe azalmayıp arttı galiba içide şişiyor ve hani sizde de oluyor mu bişmiyorum ama burnumun üzerinde bir ağırlık hissediyorum ve nefes sıkıntısı da çekiyorum doktorumlada ayrıyeten başka bir doktorada gözükmeyi planlıyorum , dediğiniz gibi o görüntü bendede var

Doktor belki kortizonlu iğne de önerebilir, demişti çünkü öncesinden ama kortizonunda yan etkisi fazla olduğundan korkutmuyor da değil

Doktor belki kortizonlu iğne de önerebilir, demişti çünkü öncesinden ama kortizonunda yan etkisi fazla olduğundan korkutmuyor da değil
Canım foto atayım daha net anlarsın uç kısmı sanki ayrı gibi duruyor burnumdan
senin demek istediğinde bumu bilemiyorum.bende nefes problemi vs.yok ama bu görüntü var işte.başta şişlikler inince geçer diye düşünmüştüm ama sanırım bu şekille alakalı geçici değil yani.

Valla burnun super. Bak simdi bu resime bununda burun ucu ayri. Ameliyat masasinda cekilmis. Bazi doktorlar o burun ucunu yapmak icin ugrasiyormus

Valla burnun super. Bak simdi bu resime bununda burun ucu ayri. Ameliyat masasinda cekilmis. Bazi doktorlar o burun ucunu yapmak icin ugrasiyormusEki Görüntüle 2100176
Sağol canım sen hep bana moral oluyosun:) bi arkadaş bu normal değil ben tekrar ameliyat oldum yazmıştıda biliyosun insan zaten bu dönem takıntılı oluyo ameliyattan sonra daha iyi anlayacaksın:) oyüzden heralde bende takıldım.inşaAllah sende istediğin burna kavuşursun,seninkinede yorum yaparız fotolarını görürüz burdan.

Resminiz var mı görebilir miyim çok merak ettim çökmeyi benimki de çökme gibi duruyor sanki

Benimki kocaman ve genis olacak yine biliyorum sadece kemer farkeder

Valla burnun super. Bak simdi bu resime bununda burun ucu ayri. Ameliyat masasinda cekilmis. Bazi doktorlar o burun ucunu yapmak icin ugrasiyormusEki Görüntüle 2100176
evet aynı benim doktorumun da burun ucu tarzı. O zaman sevgili doktorlar herkesin burun ucu aynı olsun robot gibi. Ya ben estetik olduğuma çok pişmanım o düzelttirmek istediğim ufak kusurlar da kalmalıydı diyorum. Onlar bile düzelmemeliydi ki istemediğim değişiklikleri saymıyorum. Ben olmamalıydım çünkü burun estetiğine hep karşıydım nasıl bu işin içine düştüm. Burnumun eski haline dönme şansı yok mu tam olmasa da?

Bu aralar herkes dogal dursun anlasilmasin diyorlarmis. Hafif kemerim kalsin diyen bile varmis. Sizin burnunuzu gormusmuyduk?

Hayır görmediniz ben hafif değil aynen kalmasını isterdim. Kemerden kemere fark var. Bazısının burun kemeri tam ortada bir tümsek şeklinde benim burnumun kökünden uca kadar düzgün bi dışa dönüklüğü vardı yay gibi bi de düşüklükle beraber çok iyi görünüyodu. Mesela sanatçılardan melek baykalın burnu kemerli ve ona çok yakışmıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…