Bende izleyemiyorum nedense icim tuhaf oluyor.hımmm bunu soracağım zamanı geldiğinde kıkırdak olayı hiç denmedi bana sağol ; izleyemem ben bakamıyorum birkere karın germe ameliayatı izledim kötü oldum tarihimi ileri atmıştım:)
Bende izleyemiyorum nedense icim tuhaf oluyor.
Benimde ikinci kez ameliyat korkum bar ama ilk ameliyatta pek içime sinmedi . Zaten kaza geçirmiştim küçükken o yüzden zordu ameliyatım . Bugün doktora gittim şişlik için iğne yapacak martın ilk haftası gel dediGörüntü çok güzel ama görüntü iyi olsun derken nefesten olanlar +1 de ben.
İçinin şişliği ne zaman geçecek bilmiyorum sağ taraftan nefes alamıyorum hala. Çökme değil nefes aldığımda kanat inmiyor ama sağ sola göre daha şiş. Solun ödemi indi sağ kaldı dışarıdan da içeriden de hissediyorum. Pişman değilim ama ikinci operasyon fikrinden ödüm kopuyor.
O dediğiniz eğer burun yukardan düz inerken uç kısmı ayrı şekilde çıkıntı gibi durması ise anlatabildim mi bilemiyorum ama:) bendede var.bi arkadaş bunun geçecek bişi olmadığını söylemişti.yinede umutla bekliyorum.foto atarsanız daha net yorum yapılabilir.İyi günler arkadaşlar bu siteye pek yorum yapmasam da forumları uzun bir dönemden beri takip ediyorum yaklaşık 7 ay önce estetik amaçlı bir burun ameliyatı oldum fakat sırttaki ödemim inmesine rağmen burun ucu ödemim çok fazla ve sanki burun ucumda deri fazlalığı varmış gibi bir görüntü oluşmaya başladı yandan bakılınca ayrıyeten ödemi hem dıştan hem de iç taraftan da hissettiğimden nefes problemi de yaşıyorum benim gibi bu problemi yaşayan var mıdır acaba aranızda ? herkese şifa diliyorum
Ameliyat olalı 7 ay oldu ve şişliğim başta daha azdı ve aylar ilerledikçe azalmayıp arttı galiba içide şişiyor ve hani sizde de oluyor mu bişmiyorum ama burnumun üzerinde bir ağırlık hissediyorum ve nefes sıkıntısı da çekiyorum doktorumlada ayrıyeten başka bir doktorada gözükmeyi planlıyorum , dediğiniz gibi o görüntü bendede varO dediğiniz eğer burun yukardan düz inerken uç kısmı ayrı şekilde çıkıntı gibi durması ise anlatabildim mi bilemiyorum ama:) bendede var.bi arkadaş bunun geçecek bişi olmadığını söylemişti.yinede umutla bekliyorum.foto atarsanız daha net yorum yapılabilir.
Canım foto atayım daha net anlarsın uç kısmı sanki ayrı gibi duruyor burnumdanDoktor belki kortizonlu iğne de önerebilir, demişti çünkü öncesinden ama kortizonunda yan etkisi fazla olduğundan korkutmuyor da değil
Valla burnun super. Bak simdi bu resime bununda burun ucu ayri. Ameliyat masasinda cekilmis. Bazi doktorlar o burun ucunu yapmak icin ugrasiyormusCanım foto atayım daha net anlarsın uç kısmı sanki ayrı gibi duruyor burnumdan
Eki Görüntüle 2100172 senin demek istediğinde bumu bilemiyorum.bende nefes problemi vs.yok ama bu görüntü var işte.başta şişlikler inince geçer diye düşünmüştüm ama sanırım bu şekille alakalı geçici değil yani.
Sağol canım sen hep bana moral oluyosun:) bi arkadaş bu normal değil ben tekrar ameliyat oldum yazmıştıda biliyosun insan zaten bu dönem takıntılı oluyo ameliyattan sonra daha iyi anlayacaksın:) oyüzden heralde bende takıldım.inşaAllah sende istediğin burna kavuşursun,seninkinede yorum yaparız fotolarını görürüz burdan.Valla burnun super. Bak simdi bu resime bununda burun ucu ayri. Ameliyat masasinda cekilmis. Bazi doktorlar o burun ucunu yapmak icin ugrasiyormusEki Görüntüle 2100176
Resminiz var mı görebilir miyim çok merak ettim çökmeyi benimki de çökme gibi duruyor sankiNe ararsanız var :)
3. Ayımda sol taraftan küçük bi darbe aldım ama sanki yumruk yemişim gibi sol duvar ayrıldı. Muhtemelen orayı fazla törpülemiş. Şimdi o darbe alan yerin kıkırdağı hickimsede görmediğim şekillere girdi :)
Sag tarafta tutturamadigi bi bolgede de cokme var.
Makyaj saolsun diyelim.
Benimki kocaman ve genis olacak yine biliyorum sadece kemer farkederSağol canım sen hep bana moral oluyosun:) bi arkadaş bu normal değil ben tekrar ameliyat oldum yazmıştıda biliyosun insan zaten bu dönem takıntılı oluyo ameliyattan sonra daha iyi anlayacaksın:) oyüzden heralde bende takıldım.inşaAllah sende istediğin burna kavuşursun,seninkinede yorum yaparız fotolarını görürüz burdan.
evet aynı benim doktorumun da burun ucu tarzı. O zaman sevgili doktorlar herkesin burun ucu aynı olsun robot gibi. Ya ben estetik olduğuma çok pişmanım o düzelttirmek istediğim ufak kusurlar da kalmalıydı diyorum. Onlar bile düzelmemeliydi ki istemediğim değişiklikleri saymıyorum. Ben olmamalıydım çünkü burun estetiğine hep karşıydım nasıl bu işin içine düştüm. Burnumun eski haline dönme şansı yok mu tam olmasa da?Valla burnun super. Bak simdi bu resime bununda burun ucu ayri. Ameliyat masasinda cekilmis. Bazi doktorlar o burun ucunu yapmak icin ugrasiyormusEki Görüntüle 2100176
Bu aralar herkes dogal dursun anlasilmasin diyorlarmis. Hafif kemerim kalsin diyen bile varmis. Sizin burnunuzu gormusmuyduk?evet aynı benim doktorumun da burun ucu tarzı. O zaman sevgili doktorlar herkesin burun ucu aynı olsun robot gibi. Ya ben estetik olduğuma çok pişmanım o düzelttirmek istediğim ufak kusurlar da kalmalıydı diyorum. Onlar bile düzelmemeliydi ki istemediğim değişiklikleri saymıyorum. Ben olmamalıydım çünkü burun estetiğine hep karşıydım nasıl bu işin içine düştüm. Burnumun eski haline dönme şansı yok mu tam olmasa da?
Canım sen beklentisiz giriyosun resmen umarım çok daha mutlu olursun ameliat sonrası.Benimki kocaman ve genis olacak yine biliyorum sadece kemer farkeder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?