Burun Estetiği Olup da Beğenmeyen, Pişman Olanlar

Tsk ederim. Sadece ust goz kapagi ameliyati oldum. Bunu keyfi olmadim. Bizde anne tarafindan genetik bu. 3 yil once goz doktorum soylemisti korkup olmamistim. Bu arada da 47 yasindayim.
Evet eski buruna donme sansini var. Kikirdak ekleyerek yapiyorlarmis.

Teşekkürler

Eski burnuma bende dönmek isterim fakat hangi doktor onu becerebilirki hiç zannetmiyorum sağdan soldan güzel yapan önden güzel yapamıyor birde böyle doktor lar var

Merhaba su an 2bucuk ay olmak uzere burnum..ve COK PİSMANİM hic begenmiyorum eski burnumu mumla ariyorum maalesef
Zamanla duzelir (bakin guzellesir bile demiyorum) ama bi ümit DÜZELİR diye bekledim ama duzelmiyor..Estetik mi gecirdim yoksa burnumu mahvettirme operasyonumu oldum anlamis degilim..İnsan estetik ameliyat sonra Guzellesirim diye hayal kurar dimi ? Ben o hayali kurarken kendimi daha da cirkinlesmis buldum ! Adam resmen burnumun daha da cirkin gorunmesini sağladi..oda buyuk beceri ekstradan bi yetenek sanirsam
1yilin dolmasini beklemekten baskada carem yok maalesef..
Revizyon icin kime gidecegim nasil olacak hicte bi fikrim yok offf of

Ben bi de eski görüntülerime bakıp ne kadar güzelmiş diyorum.

Sizi gormemiz mumkunmu?

Hangi doktora ameliyat oldunuz?

Canım inan bana tümüyle aynı dertten muzdarip İst oturuyor san revizyon için benim olucagini doktoru önerebilirim Türkiye deki en başarılı doktor lardan birtanesi hasan poyraz görüşmeye gidin yaptığı burunlara bak inanılmaz doğal ve şekli güzel ben 6000 diye ona gitmedim başka doktora 4000 ne oldum ucuz diye kredi borcum var param gitmesin diye sonuç aşırı kalkık yapay bir burun ve yine şekil itibariyle kötü bir burun

Özelden eski ve yeni burnunuzu resim atma şansınız var mı

Ben Reşit Burak Kayan a oldum burun ucun düştü hiç memnun kalmadım

İnstagramda reşit beyi ve yaptığı burunları gördüm şimdi, kk dan bakıyım dedim genel olarak beğendim ama fazlasıyla kalkık burunlar yapmış bilmiyorum belki hasta öyle istemiştir. Ayrıca adına açılan tüm konular burada mesaja kapalı :/ artı yeni mezun gibi duruyor siz ilk ameliyat olanlardansınız herhalde geçmiş olsun

Ben burak kayana revizyon oldum. Ve burnum eski haline döndü. Üstelik boşyere 2. Ameliyatımı oldum, düşmez dediği burnum düştü.Kendisi oldukça amatör ve hırslı bir insan. Öyle ki azmetti benim buradaki 6 senelik hesabımı kapattırdı. Buradaki kötü yorumları sildiriyor reşit burak kayan gibi eleştiriye açık olmayan insanlar.bence bu siteye de itimat etmeyin.

Evet Sırf bunu söylemek için hesabımı yeni açmak durumunda kaldım...Nitekim benim burada 6 senelik varolan bir hesabım ve birçok konuda yorumlarım vardı...

Benim 10.günüm alçı alınmıştı bant yapıştırıldı 1 hafta kalacak dedi.çok kemerli burnum vardı.burnum yay gibi olmasın düz olsun demiştim.hafif kemer var ödem olduğunu değişeceğini söylediler.defalarca sordum 0 kemer yaptım merak etme şişlik inince kibarlaşacak dedi.aslında çok dert etmiyordum ama ya geçmezse ya yine o kadar acı çektikten sonra kemerli olursa diye korkuyorum.yıllarca bekledim bunun için ve hala kendimi düzgün burunlu göremedim ve hayal edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…