GERCİ IKI BUCUK AY OLDU DAHA BIR GELİŞME GORMEDIM... SIZ FOTOLARIMI DA GORSEYDİNİZ AYNI MI DIYEŞimdi ameliyat olduğum dan beri revizyon için doktor araştıriyordum buldum da inş onlar geri çevirmezler uzatma büyütme yaptiricam bu sitede bir kızla konuştum onunda kalkık kavisliydi
dr Ahmed İslam 5 mm indirmiş burnunu uzatmış yani kulaktan kıkırdak alarak kaviside doldurup sırtı yükseltmiş
AYRICA EN COOK ZORUMA GIDEN DOKTORUMUZ NEDEN BIZI UYARMADI... USTT DUDAK VE BURUN MESAFESI ACILINCA DAHA YASLI GORUNECEGIMIZI.... BILMELERI GEREKIYORDU... ŞAKA GİBİ YAAA....Şimdi ameliyat olduğum dan beri revizyon için doktor araştıriyordum buldum da inş onlar geri çevirmezler uzatma büyütme yaptiricam bu sitede bir kızla konuştum onunda baya kalkık kavisliydi
dr Ahmed İslam 5 mm indirmiş burnunu uzatmış yani kulaktan kıkırdak alarak kaviside doldurup sırtı yükseltmiş
Revizyon oldunuz muyani ewet düşünüyorum ama eski doktorumla son kez görüşücem eski yeni fotolarımı alıcam ve başka doktorlarla görüşücem bir doktor listesi yapama gerek galiba ve arkadaşın birinin yorumunu okumuştum bıkmadan not aldım die bende bıkmadan notlar bile alıcam ve listedeki doktorlarla sorasıyla görüşücem bakalım hayrlısı inş kokrkuyorum ama hiç doktorla görüşmedim bir görüşme yapsam belki açılırım ama bir türlü cesaret edemiyorum nedense
Revizyonu kime oldunuzgeçmiş olsun..sizi çok iyi anlıyorum ilk ameliyatımdan sonra bende 2 sene çok pişman oldum.sonunda Emre İlhanı buldum ve 20 gün önce evizyon ameliyatı oldum.. daha çok yeni olmasına rağmen memnunum doğru bi seçim yapmışım ...darısı başınıza
Ameliyatınızı kime oldunuz acabaaynn ya yuzumun ortasında saklanmıyorda... her gun gorüyorum... ve gördukce kendımden nefret ediyorum... ne halt yedim ben... eskıden sadece sol profılı kafaya takarken simdi ise insan içine çıkmıyorum.... mıllete trafık kazası diyorum benı görenlere....
AYRICA EN COOK ZORUMA GIDEN DOKTORUMUZ NEDEN BIZI UYARMADI... USTT DUDAK VE BURUN MESAFESI ACILINCA DAHA YASLI GORUNECEGIMIZI.... BILMELERI GEREKIYORDU... ŞAKA GİBİ YAAA....
Banada resimlerinizi atar mısınız acabaeve gidince eski ve yeni hallerini yüklemeye çalışacağım. ama mesele insanların güzel olmuş üzülme demesi değil. yüzümdeki ifadem gitti. ben burada önce sonra fotoğraflarını görünce nasıl heves ederdim halbuki insanın kendi yüz ifadesi gibisi yok
Ya bnm burunda güzel değil özelden size foto atabilseydim bı yorum yapsaydiniz... Bn burnu da begenmedim... İlk ay cook fazla kavisli idi ... Şimdi burun ucum düşmüş epey.. ama hala kısa dedigin gibi iki buçuk ay oldu...bide burun top gibi kalmış... Burun sırtı neredeyse yok...Dr aynı kelime cümle leri kuruyor ama kesinlikle değişen bişey yok yüzüme göre bariz kısa oda inicek diyor ama kesinlikle inanma yalan en fazla 1,2 mm iner burun bunu herkes söylüyor doktorlar fakat bu pay bile kurtaramaz mesafeyi yaren sizinkini kaldirabilirmi ? 1,2 mm 2 mm bile değil en fazla 1,5 mm
Ya bnm burunda güzel değil özelden size foto atabilseydim bı yorum yapsaydiniz... Bn burnu da begenmedim... İlk ay cook fazla kavisli idi ... Şimdi burun ucum düşmüş epey.. ama hala kısa dedigin gibi iki buçuk ay oldu...bide burun top gibi kalmış... Burun sırtı neredeyse yok...
Hakkımızda hayırlısı inşallahAynı şeyleri yaşadım. Allah yardımcımız olsun çok zor
Ya bnm sizin burnu cook merak ettim görme gibi bir şansım olamaz mı birde burun uzatılıyor demiştiniz o kesin mi foto var mı eski ve yani halAllah'ım tıpa tıp aynı kelimesi kelimesine bu yazida
Ya bnm sizin burnu cook merak ettim görme gibi bir şansım olamaz mı birde burun uzatılıyor demiştiniz o kesin mi foto var mı eski ve yani hal
Bnde cook pişmanım yaaa inan bu burun nasıl düzelecek ya cook kisa... Üstüne şekil olarak da bir şeye benzemiyor... Bn cook zoor durumdayım... Başka doktora düzeltecek maddi imkanım yoook... ailem destek vermiyor... Eski burnum zaten güzeldi.... Zaten karşı idiler... Şimdi sana ders olsun diyorlar....bnm psikolojim bozuldu... Gerçekten bnm güzelim burnum ne hale geldi... Burun sırtı neredeyse yoook burun ucu kısa... Şiş... Yamuk ... Delikleri farkli... En acısı ise yüzüme göre cook kısa.Maalesef foto koyamam
Yalnız ben revizyon ameliyat larini
Burun estetiği olduk tan sonra çok araştırdım hem resim hem açıklama hem yorum
Kalkık burun indirenler var ama ekstra kıkırdak gerekicek
Psikolojim çok bozuldu eski burnum şimdiki burnuma on basar
Ama ikinci ameliyat ta kesinlikle plastik cerrahlarla görüşün
Paraya acımayın
Ben ucuz olsun diye 4 bin TL oldum KBB doktoruna bin pişmanım
Bu sefer paraya acımayip çok iyi plastik cerrahlarla gorusucem
Birde bnm doktor kötü olduğunu kabul etmiyor.... Düzelecek diyo.. neredeyse üç ay olacak... Bn bir gelişme görmedim... Sadece ilk ay cook kalkikti... Şimdi ucu düşmüş ama yine komik duruyor... Ucu düşmus... Top gibi kalmış... zaten hale kısa.. bari paramı verseydi... Bnde dört bin verdim... Paramı verseydi bir iki yıla toplardim.. başka doktorlar için... O kadar kendime kızgınım ki... Ya sırf sol profil duzelsin dedim ya.... Şaka gibi adam bnde burun bırakmadı....
İşte sıkıntı ailem arkamda degil... İlkinde karşı idiler... Şimdi bizi dinlemedin diye böyle oldu diyorlar... Eğer bizi dinlemeyip ikinci ameliyatı olursan daha kötü olcak... Artık yüzünde burun kalmayacak diyorlar... Şimdi kotu de olsa en azından bir burun vaaar diyor ailem... Açıkçası psikolojim hiç iyi değil... Kendimi coook çirkin olmuşm ki cevremdeki herkes aynı fikirde eski burunla daha güzel idin.. diyorlar... Deli olacam bn bu gidişle doktorum bni hiç anlamıyorum.. kimse bni anlamıyor... Ya kim bni görünce ne olmuş sana diyo.. yazık yaa gitmis eski guzelligin... Ya bu kadar insan yalan mı söylüyor....bn bir genç kız olarak farkındayım... Zaten eski burnunla girdiğim ortamda cook ilgi görürdüm... Şimdi kimse beni takmıyor... Farkındayım....Bu kadar olmaz burnumuzdaki sorunlar sanki beni anlatmışınız valla ben ailemi dinlemezdim
Açıkçası calisiyorsaniz para biriktirip revizyon için gerçekten başarılı olan doktorları araştırın
Valla ben 6 aya kadar revizyon için kimseyle görüşmucem nasıl sabredicem diyorum kendime inan çok zor hergun burunla alakalı rüya görüyorum ama 2. De umutluyum eşim 2. Kere olmama destek Allah'tan
Her gün keşke keşke eski burnum bile daha güzel di demekten kendime yoruldum valla
3,5 aydan beri
1. De zaten ailen istememiş 2. De evlatlıktan çıkaracakları halleri yok
Asıl önemli olan senin pskilolojin onlar senin nasıl pişmanlık pskilolojini hissedemez Lee
Anlayamazlar
Herseyin bi caresi var. biliyorum suan benim acimdan konusmasi kolay gibi geliyo ama artik hersey gelisti duzelebilir burda biri paylasmis senin burnunu gormedim amaa oda memnun degilsdi 2. Ameliyatinda cok guzel olmus. Yaa bu doktorlari cokk iyi arastrmak lazim hele ki ozelleri artik dunya paraayla donuyo. Isi bitene kadar sen ne yasamissin neyin esigindesin bilmiyo nasil helal oluyo o para nasil icleri rahat anlamiyorum.icini daraltmaa eger ailenin senden baska gelir kaynagi varsa konus 2.ciyi cok guzel arastr ol.İnan her gün ağlıyorum... Sosyal hayat kalmadı bnde... Resmen param ile rezil oldum... Ya bn neee yaptım kafayı yecemmm.... Birde ikinci amelîyat için para lazım onu iki üç seneye anca toplarim asgari ücret e çalışıyorum.. ailem e veriyor m ...ben cook kötü durumdayim... Ailem hiç yanında değil... Bizi dinlemedin.. Allah çarptı diyor... İnan intihar günah olmasaydı ölmek için bir saniye bile beklemezdim...
İnan her gün ağlıyorum... Sosyal hayat kalmadı bnde... Resmen param ile rezil oldum... Ya bn neee yaptım kafayı yecemmm.... Birde ikinci amelîyat için para lazım onu iki üç seneye anca toplarim asgari ücret e çalışıyorum.. ailem e veriyor m ...ben cook kötü durumdayim... Ailem hiç yanında değil... Bizi dinlemedin.. Allah çarptı diyor... İnan intihar günah olmasaydı ölmek için bir saniye bile beklemezdim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?