Burun Estetiği Olup da Beğenmeyen, Pişman Olanlar

Bak bu 5 mm uzatılan burun sırtı düzeltilen
Konuştuğum kişi

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...donmek-isteyenler.940588/page-2#post-47316892

--------

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...dan-hangisi-guzel.834016/page-9#post-44673592

Son düzenleme:
Umudunu kaybetme revizyon da gerçekten başarılı doktorlar var aileni takma senin pskilolojin senin hayatın
haklısında iştee ailem destek çıkmadıgı için bn parayı ıkı uc yıla anca toplarım... ve en guzel yasımda a sosyal gecırecm...

Muhammet dilber
Abdül Kadir Göksel

Revizyon için bunlar 1 numara ama 18-20 bin civarında
tsekur ederım yardımcı oldugun için.... işte bnm maddi sıkıntımda vaar... şimdilik yapamam kiii... cokkk kızıyorum kendıme... ne vardı ya sol profıle takıyon.. şu an insan içine cıkmıyorum... bırde gerizakalı doktorum yaptıgı burnu ovup duruyo... ya onun dısında bır ALLAHIN KULU BEGENMEDİ... KI ÇOK OLGUN GORUNUYORSUN DIYORLAR... BILDIGN ADILE NASITE DONDUM

Aslında bantlar varken çok çok beğenmiştim burnumu. Bantlar Çarşamba günü çıktı. Aynaya bakınca kendimi uzaylı gibi hissediyorum gözlerimin arası çok fazla açık, gülerken bı değişik eğrelti duruyor. Bunlar sisliktendir geçer zamanla ama en kötüsü burun kanatlarım farkli. Birisi daha şiş, kalın ve aşağıya doğru. Diğeri daha küçük ince. Kızlar burun kanatlarınız zaman geçtikçe küçüldü mü? Offf

İkinci ameliyatı aynı doktora mı oldunuz

Hoşgeldin canım:) resimleri görebilmen için 25 yorumu tamamlaman gerekiyor,ondan sonra herkesin resmini görebilirsin.Bu arada ben de18 gün önce revizyon oldum,sormak istediğin bişey varsa ben de cevaplayabirim...
İkinci ameliyattan memnun kaldınız mı bende olucam öneriyor musunuz

Bende ikinci ameliyatı olucam aynı doktoru önermiyor musunuz

Şimdi nasıl burnunuz memnun musunuz

Meraba bende ikinci ameliyat düşünüyorum. siz nasıl ekleyeceğim mesajda atamıyorum özelden size sorularım olacaktı

mrb üçüncü ameliyatı oldunuz mu? ben ikinciyi düşünüyorum. ikinci için bana önerileriniz nelerdir lütfen yardımcı olur musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…