Aynn hiç psikolojimi anlamıyorlar...tek dedikleri Allah çarptı tövbe et...Revizyon için gerçekten başarılı doktorlar var ümidini kesme ben kesmedim ailen senin gibi düşünemez kusura bakma ama anne baban bu konuda geri olabilir
İnan her gün ağlıyorum... Sosyal hayat kalmadı bnde... Resmen param ile rezil oldum... Ya bn neee yaptım kafayı yecemmm.... Birde ikinci amelîyat için para lazım onu iki üç seneye anca toplarim asgari ücret e çalışıyorum.. ailem e veriyor m ...ben cook kötü durumdayim... Ailem hiç yanında değil... Bizi dinlemedin.. Allah çarptı diyor... İnan intihar günah olmasaydı ölmek için bir saniye bile beklemezdim...
İnan ağlamaktan bittim... Pazartesi bir psikiyatri gidecem... Yoksa kafayı yecemmm....
İnan ağlamaktan bittim... Pazartesi bir psikiyatri gidecem... Yoksa kafayı yecemmm....
haklısında iştee ailem destek çıkmadıgı için bn parayı ıkı uc yıla anca toplarım... ve en guzel yasımda a sosyal gecırecm...Umudunu kaybetme revizyon da gerçekten başarılı doktorlar var aileni takma senin pskilolojin senin hayatın
tsekur ederım yardımcı oldugun için.... işte bnm maddi sıkıntımda vaar... şimdilik yapamam kiii... cokkk kızıyorum kendıme... ne vardı ya sol profıle takıyon.. şu an insan içine cıkmıyorum... bırde gerizakalı doktorum yaptıgı burnu ovup duruyo... ya onun dısında bır ALLAHIN KULU BEGENMEDİ... KI ÇOK OLGUN GORUNUYORSUN DIYORLAR... BILDIGN ADILE NASITE DONDUMMuhammet dilber
Abdül Kadir Göksel
Revizyon için bunlar 1 numara ama 18-20 bin civarında
bendeBen bi de eski görüntülerime bakıp ne kadar güzelmiş diyorum.
İkinci ameliyatı aynı doktora mı oldunuzTeşekkür ederim canım garip ama resimlerde güzel duruyor burnum ama heryeri ağlayan duvarı yapmak istemiyorum başlığımı okursanız inanın neler yaşadığımı ve çektiğimi anlarsınız tek dileğim kimse benim çektiklerimi çekmesin umarım herkes hayal ettiği buruna kavuşur bende 3. ameliyatımdan sonra inşallah...
Estetik olacaksanız sakın kbb ciye olmayınArkadaşlar burun ameliyatından memnun olmayan arkadaşlar bana doktorlarının adını mesaj atabilirlermi acaba.mesaj sayım yeterli olmadığı için ben özel mesaj atamıyorum malesef.
İkinci ameliyattan memnun kaldınız mı bende olucam öneriyor musunuzHoşgeldin canım:) resimleri görebilmen için 25 yorumu tamamlaman gerekiyor,ondan sonra herkesin resmini görebilirsin.Bu arada ben de18 gün önce revizyon oldum,sormak istediğin bişey varsa ben de cevaplayabirim...
Bende ikinci ameliyatı olucam aynı doktoru önermiyor musunuzaynı sorunlar bende de var şuan 4,5ay oldu burnumda hafif sağa doğru eğiklik çıkık kemikler ucu aşada. şişliklerin inmesini bekliyorum. doktora gittimde ben hiç bişe sölemeden o problemleri görüp kalıcı dolgu önerdi çıkık kemikler için, burun ucuda kendini toparlar 4ay sonra dedi umut ediyorum toparlar diye. kalıcı dolgudansa 2. operasyonu düşünüyodum ama yazdıklarını okuyunca çok üzülldüm sanki kendimin ilerdeki halini gördüm=(( keşke tekrar aynı doktora ameliyat olmasaymışsın.
Şimdi nasıl burnunuz memnun musunuzOfff,malesef ben de memnun değilim yeni burnumdan,hatta ikinci yeni burnumdan.orijinal burnum güldüğümde ucu ağzıma inen geniş düşük fakat kemik problemi olmayan bir burundu.İlk ameliyatımda kemik kırılmadı,sonraları burun ucu küçülünce azıcık kemik büyümüş gibi görünmeye başladı.Burun ucu kalkıklığı da yetersizdi.İkinci ameliyatla kemiği kırdırdım.fakat septum sola doğru yamuldu bu ameliyatla ve bu sebeple burun deliklerinde asimetri oluştu.Kırılan kemikler tam ortada kaynaması gerektiği halde sol tarafta kaynamış -neden bilmem-.Doktor böyle kalacağını söyledi.Eski burnumdan iyi tabi ama burnum sola kaymış gibi görünüyor hafif...Gibisi fazla,kaymış zaten...İki ameliyatımdan da istediğim sonucu alamadım yani...Maddi,manevi yıprandım.Yaptıralı 1 ay,3 hafta oldu bu arada...Umarım ödem kaynaklı problemlerdir.Geriye kalan zamanda düzelmesini o kadar istiyorum ki...Çünkü 3. bir ameliyatı olamam artık...
Aslında deri çok önemli. Deri kalın ve yağlıysa iyileşme çok geç oluyor. Deri ince ve yağsızsa ameliyattan daha iyi sonuç alınıyorderiyle ne alakası var ya iyileşmesi mi
Sema hanım fotoğraflarınıza baktım en son ki hali gayet güzel bunuda mı kbb ciye oldunuziki defa ameliyat oldum kbb uzmanı sectigim için okadar pişmanımki sakın arkadaslar estetik uzamanı harici sakınnnn
Meraba bende ikinci ameliyat düşünüyorum. siz nasıl ekleyeceğim mesajda atamıyorum özelden size sorularım olacaktıcanım şu an nasılsın umarım daha iyisindir, ben forumda yeni sayılırım seninle paylaşmak istedim o kadar mutsuzum ki ben de2 ay önce 2. ameliyatımı oldum ve o kadar pişmanım ki anlatamam. Duygularıma tercüman olmuşsun, 2 ay çok yeni gibi olsa da bence burnum şeklini aldı artık, daha fazla bir değişiklik olmayacağını düşünüyorum ve çok üzgünüm, öncesinde burnumu seviyordum ve aynalarla barışıktım şu an ise dediğin gibi aynalardan kaçıyorum, fotoğraf makinelerindne kaçıyorum psikolojim alt üst oldu. Benim 1 sene de geçse yine şekli değişmeyecek eminim çünkü şişlikle alakası olmayan bir durum. Kulağımdan kıkırdak alıp burnumun ucunu büyütmüşler, kavisliği kaybolmuş dümdüz bir burun olmuş. Asıl amacım eğriliğin giderilmesiydi ama kemiğime hiç dokunmamışlar, yeni koydukları kıkırdak da burnumun yanlarından fışkırıyor, et parçası görünüyor, burnumun içi dışında resmen çok fazla yorum okudum memnun olmayanlarla konuştum ama benim kadar talihsiz biri olmamaıştır herhalde doktor konusunda. 3. ameliyatımı artık mecburen diyorum olacağım, inş bu durumdan kurtulurum, hiç bilemezdim psikolojimi bu kadar etkileyeceğini
mrb üçüncü ameliyatı oldunuz mu? ben ikinciyi düşünüyorum. ikinci için bana önerileriniz nelerdir lütfen yardımcı olur musunuzBen de ilk 1 aya göre daha iyiyim canım çünkü 3. ameliyat kulağa hoş gelmese de bir umut var içimde, bu umut olmasa hala aynı olurdum ağlardım herhalde aklıma geldikçe aynaya baktıkça, her gün aklımda hiç aklımdan çıkmıyor ki bana yapılan haksızlık, sadece sabrediyorum daha iyi olacağına bu kez gerçekten inanıyorum çünkü çok değerli hocaların fikrini aldım, burnum düzelmeyecek bir burun değilmiş, sadece yanlış doktora denk gelmişim.ama ilk zamanlar sürekli ağladım, hep ameliyattan önceki güne dönmek istedim.Aslında ameliyata girerken de içimde bir huzursuzluk vardı ama o duyguyu kovmaya çalıştım hep dua ettim Allahım eğer daha iyi olmayacaksa bir aksilik çıksın ve bu ameliyata girmeyim dedim ama olacağı varmış, bu benim sınavım galiba burnumdan yana hiç yüzüm gülmedi çocukluğumdan beri hem görüntü olarak hem tıkanıklığı yüzünden. İlk ameliyatımda hiçbir beklentim yoktu, devlet hastanesinde kbb bölümüne gidip sinüzitten, baş ağrısından akıntıdan ve tıkanıklıktan şikayetçi olduğumu söyledim, doktor bakar bakmaz ameliyat olman lazım estetik de ister misin diye kendisi sordu ben de tabi sevindim şekli de düzelcek deyip ama bi yandan da kesin ücret alınır diye tereddüt ettim, o zamanlar öğrenciyim tabi ailem zaten karşı ameliyata, hiçbir destekçim yoktu. Ama doktor hiçbir ücret almayacaklarını benimkinin sağlık sorunu olduğunu söyledi ben tabi havalara uçtum, ailemi zor bela ikna ettim ve normalde kan aldırmaktan bile korkan ben ameliyata güle oynaya girdim çünkü yılların verdiği bir bezginlik vardı üstümde, nihayet burnum düzelecek dedim. Ve inan doktorumla tanışmadım bile yani ameliyatın kimin yapacağını bilmiyordum resmen cahil cesareti oldu tabi o zamanlar bütün doktorlar gözümde aynıydı yani kim yapsa mükemmel olur sanıyodum, işte 2. ameliyatta da bu yanılttı beni zatenNeyse ameliyat sonucum mükemmeldi ilk bakışta, kliniğin gözde hastası oldum resmen herkes burnuma bakmaya geliyordu ne kadar güzel olmuş diye, ben de o kadar mutlu oldum ki , doktorumla ameliyattan sonra tanıştım ve ona denk geldiğim için ne kadar şanslı olduğumu düşündüm. Yalnız zaman geçtikçe fark ettim ki eğrilik hala aynı, yani burnum hala yatık, ewet görüntü olarak eski halinden bin kat daha iyi görünüyordu ve bu da beni teselli etti uzun süre eğrilik üstünde düşünmedim. 2. ameliyatı aklımdan bile geçirmedim ta ki geçen ocak ayına kadar. Hayatımın hatasını yaparak bu kez estetik cerrahiye gideyim burnumu daha iyi yaparlar eğriliği gidersinler yeter dedim. Bu umutla 6 ay ameliyat günü için bekledim, haziranda ameliyat oldum ve bütün psikolojim alt üst şu an, o kadar kızıyorum ki kendime şu an ne diye ellettim diye bu duyguyu yaşamayan bilmez gerçekten, asıl kızgınlığım aslında doktorumu araştırmamak oldu ama ilk ameliyattaki gibi olcak sandım ne bileyim daha kötü olmaz dedim zaten burnum güzel sadece eğriliğini düzeltcekler sandım ama malum asistan kurbanı oldum. Kadınlar kulübüyle tanışmam, bu konuda ne kadar muzdarip insan olduğunu görmem böyle başladı. Meğer yalnız değilmişim, meğer her doktor aynı zamanda sanatçı olamıyormuş! Önceden olsa 2. ameliyat bile korkunç geliyordu ama burda öyle insanlar var ki 4-5 kez bile ameliyat oluyorlar, önceden olsa estetik delisi bunlar 3-4 kez ameliyat ne demek derdim kesin ama şu an olaya çok farklı bakıyorum, insanın kendisini psikolojik olarak iyi hissetmesi kadar önemli birşey yok, fiziksel sağlığını da etkiliyor sonuçta, ilk 1 ay çöktüm resmen öyle bi kilo verdim ki gören herkes ne oldu sana diye şaşırdı. Allah korusun ama sanki bir organımı benden almışlar yerine bana ait olmayan yapma bişey takmışlar gibi hissettim, doktor gözlük takma bi süre dedi ama gözlüksüz dışarı çıkamadım sanki burnumu kamüfle edecek duygusuyla. Off offf çok uzattım biliyorum ama 3 ay geçmesine rağmen hala alışamadım hiç aklımdan çıkmıyor etrafımdakilere konuyu açmıyorum artık sıkıldılar dinlemekten diye, beni tek ayakta tutan umut, en azından eski fotoğraflarımı götürüp hiç bişey yapamıyosanız eski haline dönsün koyulan kıkırdakları geri alın diyeceğim. Buna bile razıyım. Sen de sakın umutsuz olma canım, geç de olsa anladım ki işin erbabı bir doktor bulmak çok çok önemli, bu sefer gidip uzun uzun anlatacağım ne istediğimi, çirkeflik gerekiyorsa onu da yapacağım eski doktoruma kusura bakmasın benim tam 1 yılıma ve güzel burnuma mal oldu yaptığı hata. Burdan birbirimize destek olalım sen de mutlaka görüşebildiğin doktorlarla görüş fikirlerini al, çözümsüz bir dert değil inşallah yeter ki sabredelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?