yaaa bnmde param yook... aptal doktorum paramı vereydi bari... ıyı bır doktor bulup duzeltseydım... yoksa kafayı yecemmmm.... bnm eskı burnum gayet iyidi... en coook canımı sıkan da buuu... eski burnum superdi yaa... aptal gıbı sol profılden kotu cıkıyorum dıye kafaya takmıştım... ıyı halt yedim... şimdi nasıl duzeltecem bu burnu onu dusunmekten bıttım...Pişmanım çünkü çok yanlış doktoru seçtim. Yine olsa yine ameliyat olabilirdim, çünkü kusurum ufak değildi pek:) ama şimdi hem komplikasyonlu hem de kötü bir burnum var. Üstelik artık param yok:)
Ameliyatınız üzerinden ne kadar süre geçti? Bu arada hiçbir doktor ameliyat parasını vermeyi kabul etmez, üzmek istemem ama. Ben iyi olmamasına rağmen eski halini arıyorum:) Ah herşeyi saklıyolar bizden, biraz olsun doğru bilgilendirilsek hiçbirimiz bulaşmazdık, o yüzden kendinizi suçlamayın. Diyorum ya ben yine olda ameliyat olurdum. !!! Hala ameliyat olamamışlara uyarı her şeyiiii ama herşeyi detaylı sorun, çekinmeyin aman sıkmayayım diye. Zaten sıkılıyorsa bulaşmayın o doktora.yaaa bnmde param yook... aptal doktorum paramı vereydi bari... ıyı bır doktor bulup duzeltseydım... yoksa kafayı yecemmmm.... bnm eskı burnum gayet iyidi... en coook canımı sıkan da buuu... eski burnum superdi yaa... aptal gıbı sol profılden kotu cıkıyorum dıye kafaya takmıştım... ıyı halt yedim... şimdi nasıl duzeltecem bu burnu onu dusunmekten bıttım...
ama haksızlık bu burun eskıye oranla çook kotu... adam kotu oldugunu kabul etmıyor... arkadaslarıma tek tek mesaj attım... kızlar dedim doktorum bu burna guzel dıyo ınanmıyor kotu olduguna ... kızlar neler neler dediler bnm burun ıcın ... kalktım o mesajları doktoruma attım... adam şimdiden şişlikten diyo duzelecek dıyo... uc ay oldu... hadı şişlik dıyelim ... ya yuzume gore kısa o ne olacak...Ameliyatınız üzerinden ne kadar süre geçti? Bu arada hiçbir doktor ameliyat parasını vermeyi kabul etmez, üzmek istemem ama. Ben iyi olmamasına rağmen eski halini arıyorum:) Ah herşeyi saklıyolar bizden, biraz olsun doğru bilgilendirilsek hiçbirimiz bulaşmazdık, o yüzden kendinizi suçlamayın. Diyorum ya ben yine olda ameliyat olurdum. !!! Hala ameliyat olamamışlara uyarı her şeyiiii ama herşeyi detaylı sorun, çekinmeyin aman sıkmayayım diye. Zaten sıkılıyorsa bulaşmayın o doktora.
ama haksızlık bu burun eskıye oranla çook kotu... adam kotu oldugunu kabul etmıyor... arkadaslarıma tek tek mesaj attım... kızlar dedim doktorum bu burna guzel dıyo ınanmıyor kotu olduguna ... kızlar neler neler dediler bnm burun ıcın ... kalktım o mesajları doktoruma attım... adam şimdiden şişlikten diyo duzelecek dıyo... uc ay oldu... hadı şişlik dıyelim ... ya yuzume gore kısa o ne olacak...
ama haksızlık bu burun eskıye oranla çook kotu... adam kotu oldugunu kabul etmıyor... arkadaslarıma tek tek mesaj attım... kızlar dedim doktorum bu burna guzel dıyo ınanmıyor kotu olduguna ... kızlar neler neler dediler bnm burun ıcın ... kalktım o mesajları doktoruma attım... adam şimdiden şişlikten diyo duzelecek dıyo... uc ay oldu... hadı şişlik dıyelim ... ya yuzume gore kısa o ne olacak...
Pişmanım çünkü çok yanlış doktoru seçtim. Yine olsa yine ameliyat olabilirdim, çünkü kusurum ufak değildi pek:) ama şimdi hem komplikasyonlu hem de kötü bir burnum var. Üstelik artık param yok:)
yaaa bnmde param yook... aptal doktorum paramı vereydi bari... ıyı bır doktor bulup duzeltseydım... yoksa kafayı yecemmmm.... bnm eskı burnum gayet iyidi... en coook canımı sıkan da buuu... eski burnum superdi yaa... aptal gıbı sol profılden kotu cıkıyorum dıye kafaya takmıştım... ıyı halt yedim... şimdi nasıl duzeltecem bu burnu onu dusunmekten bıttım...
aynn zaten kısa olmasa neyse dıyecem... ya dıyorum ya mıyon yuzum vardı .... şimdi ise 40 yaş uzerı gorunuyorm...burun ve ust dudak mesafesi cook acılmıs... aslında baska doktorlarla konustum... onlar da dıyo senın doktorun dıkkatsızlıği.. senın zaten burun ve ust dudak mesafesi eski burnunla olması gerekmıiş... şimdi ise daha kalkık ve kucultmus oldugu ıçın mesafe acılmıs... inan ilk ay maymun gıbı ıdım... abım dun aksam dedi amelıyatın ılk ayı maymun gıbıydın ... delıkten baska bırsey yoktu yuzunde... şimdi de uc ay oldu pek birseye benzemıyor... ucu dusmus ama top gıbı kalmıs... tabı hala yuzume gore kısa... bırde burun sırtı nerdeyse yookk... ustune hala şiş... basık... bn ne halt yedim ya... eskı fotograflarıma bakıp bakıp aglıyorum... o kadar cok zayıfladım kı uzuntuden...Kısalık maalesef düzelmiyor kısalık yüzünden
Yüzüm acaip şekil aldı
Kaldırılmış burun en fazla 1,2 mm arası düşer
Bu bile yeterli değil kısa gözükmesine
Ameliyat olduğum doktor sanki stajyer , bununla alakalı 1 tane bile bişi söylemedi şaka gibi
aynn ya derdim yoktu dert cıktı bana... gule oynaya gırdıgım amelıyatta sonuç boyle olmamalıydı... ustune doktor hatasını kabul etse ıçım yanmaz...4 bine olduğum burun estetiği hem pskilolojimi mahvetti hemde yüzümü üstüne 20 bin civarı revizyon olmam gerekiyor şaka gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?