bnmde uç aydır bittim... uc ay once bebek gıbı yuzum vardı... şimdi ise uzuntuden yuz kalmadı... hem de sıvılce doldu yuzum... ustelik uzuntuden kırışık doldu .... bni gorenler yeter artık onemlı bır hastalık çıkacak sende... yeter unut dıyorlar...kaza say ... olan oldu de... ama bn unutamıyorum... kafamdan atamıyorum... hele de kendıme cok kızıyorum... ne vardı yaa sol profılden kotu cıkıyorum dıye amelıyat olunur mu yaa? sonuca bak şimdi insan içine çıkamıyorum.... ne kadar aptalmısım megerse...4 bine olduğum burun estetiği hem pskilolojimi mahvetti hemde yüzümü üstüne 20 bin civarı revizyon olmam gerekiyor şaka gibi
Daha önce başka bir başlığa yazmıştım,kusura bakmayın ama her yerde anmak istemiyorum.Merhaba ilk ameliyat i kime oldunuz
3 ay olması baya değişiklik olacağını gösterir aslında biraz sabretmelisiniz belki de. Benim 7. aya kadar değişiklik oldu ödem anlamında. Benim şu an 9. ayım, artık değişiklik olmuyo ve benim sorunum ödemden çok daha farklı maalesefuc ay oldu sizin ?
Bende öyle saçını hiç boyatmamış bir insanım hala gidip hangi akılla oldum bilmiyorum bütün yüz ifadem değişti başkası gibiyim ama çirkin hali...Bakın çok ciddi bir sıkıntınız yoksa olmayın.ben ettim siz etmeyin. Bu gün bir plastik cerrahla görüştüm bir yılını doldur hala sıkıntı yapıyorsan düzeltelim dedi. Ayrıca estetik düşünüyorsanız sakın kbb ye olmayın. Şu an sizin yerinizde olmayı ne kadar çok isterdim ameliyat öncesine dönmeyi. Ben nasıl Olduda bu kadar yüzümün ortasında olan önemli bir organı bu kadar rahat ameliyat ettirebildim. Hala kendime inanamıyorum. Ben ki saçımın rengini değiştirirken kırk kere düşünürdüm. Nasıl böyle bir gerizekalılık yaptım kendime inanamıyorum. Kendimi affedemiyorum
Aynn bnmde yaaa... Resmen bn bn değilim... Birde yeni kişi güzel olsa içim yanmaz... Resmn babaanne gibi duruyorum...Bende öyle saçını hiç boyatmamış bir insanım hala gidip hangi akılla oldum bilmiyorum bütün yüz ifadem değişti başkası gibiyim ama çirkin hali...
Bugün bile bir arkadaşım dedi... Kız baba annem gibi olmuşsun ... Şaka gibi yaaa....Aynn bnmde yaaa... Resmen bn bn değilim... Birde yeni kişi güzel olsa içim yanmaz... Resmn babaanne gibi duruyorum...
Tmm belki ödem vardır... Ama kısa bu burun yüzüme birde...kısalık ne olacak...birde Basık görünüyor... yuzume yakismamis... eski guzelligimm gitmis bildiğin çirkin olgun bir kadın hâline gelmişim...i birde bnce fazla torpulemis burun burakmamis... Zaten küçük olan burnu fazla kucultmus bnm burun cook büyük değildi zaten coook dikkatli davranması gerekiyordu...ama pislik hayatımın içine etti...3 ay olması baya değişiklik olacağını gösterir aslında biraz sabretmelisiniz belki de. Benim 7. aya kadar değişiklik oldu ödem anlamında. Benim şu an 9. ayım, artık değişiklik olmuyo ve benim sorunum ödemden çok daha farklı maalesef(
Kaçırmış olabilirim, başka doktorlara gitmiş miydiniz? Müdahale edilme şansı vardır belki deTmm belki ödem vardır... Ama kısa bu burun yüzüme birde...kısalık ne olacak...birde Basık görünüyor... yuzume yakismamis... eski guzelligimm gitmis bildiğin çirkin olgun bir kadın hâline gelmişim...i birde bnce fazla torpulemis burun burakmamis... Zaten küçük olan burnu fazla kucultmus bnm burun cook büyük değildi zaten coook dikkatli davranması gerekiyordu...ama pislik hayatımın içine etti...
Kaçırmış olabilirim, başka doktorlara gitmiş miydiniz? Müdahale edilme şansı vardır belki de[/QUOTE
Konuştum altı ay bekle diyo herkes... Şimdilik bir yorum yapamayız diyo...ama bir kaç doktor bana burun kısa yaa yüzüme göre o yüzden dudak asma yada kaldırma operasyonu yapalım dediler.... Sağlıklı dediler ... Ama içim rahat değil... Ya iyice maymuna dönersem...
Benimdee aynısı aynısı aynısıTmm belki ödem vardır... Ama kısa bu burun yüzüme birde...kısalık ne olacak...birde Basık görünüyor... yuzume yakismamis... eski guzelligimm gitmis bildiğin çirkin olgun bir kadın hâline gelmişim...i birde bnce fazla torpulemis burun burakmamis... Zaten küçük olan burnu fazla kucultmus bnm burun cook büyük değildi zaten coook dikkatli davranması gerekiyordu...ama pislik hayatımın içine etti...
Resminiz var mı baksak sızın sandığınız kadar kötu olmayabilir belkihaklısında iştee ailem destek çıkmadıgı için bn parayı ıkı uc yıla anca toplarım... ve en guzel yasımda a sosyal gecırecm...
Canm sakincasi yoksa eski halinle simdiki halini atarmisin bi ozelden. Merak ettimİnan her gün ağlıyorum... Sosyal hayat kalmadı bnde... Resmen param ile rezil oldum... Ya bn neee yaptım kafayı yecemmm.... Birde ikinci amelîyat için para lazım onu iki üç seneye anca toplarim asgari ücret e çalışıyorum.. ailem e veriyor m ...ben cook kötü durumdayim... Ailem hiç yanında değil... Bizi dinlemedin.. Allah çarptı diyor... İnan intihar günah olmasaydı ölmek için bir saniye bile beklemezdim...
işin komik tarafı annem de bugun dedi ki kızım eskı burnunun tek sorunu sol taraftan bırazcık uzun gorunuyordu... şimdi ise daha felaket olmus dedi... gercekten komedı ya... doktorum nasıl böyle hata yaptı anlamadım... burnum hem şiş... hem kısa... hem basık... hem yamuk... hem delikleri farklı... neredeyse burun sırtı yook... say say bıtmez... ustelik beni yaslı gosterıyor... ıkı bucuk ay oldu.... doktor şişlik dıyor ama bilmiyorum... insallah şişliktir...
Doktorunuz kimdiBende ayni durumdayim1,5 aydir depresyondayim. Guzelligim gencligim mahvolmus. Nasil bu duruma düsürdüm kendimi anlamiyorum. Nefes sorunum vardi ve hafif bir kemerim vardi. Burnum ince ve kucuktu, simdi felaket cirkin birsey olmus... Kalkik, kisa ve asiri belirgin burun delikler...
Merhaba benimle ve seninle aynı kaderi yasayan okadar cok insan varki bilmedigimiz ve icine girince anladıgımız.evet gecemiyoruz cünkü kafasına göre insan kesen bicene denk gelirsen canını doktor diye herkese emanet edersen ama en azından birilerini durdurabiliriz cünkü bu gercekten cok kötü bir ameliyat eskidindende kötü nefesim ve 8ay oldu hala iyilesemedim hala nefesi gectim en iyi yapılmıs estetik müdahale bile bir kac yıl sonra o burun coküyor cünkü burnun yan kemikleri üstünü sunu bunu kesersen ne olur bır bınanın kolonlarını tras et o bina eninde sonunda çökecektir cildin zaten harap oluyor buna ragmen oyle bir pazar kurulmuski araba parasına ameliyat eden doktorlar var bence sınır koyulmalı her isteyen her insan ameliyat olmamalı .ve insanlara daha yeni şiş olan fotoları koyup kusursuz gösterip müsteri cekenler var var tabi herkesi aynı kefeye koymamak lazım.benim hayatım mahvoldu cocugumun hayatıda cünkü bu psikolojıyle ona nasıl bir gelecek hazırlarım.ki cocugum olmasaydı belki yasamıyorumdur.doktorumu allaha havale ediyorum yasattıgını yasamadan ölmesin gözyaşlarımda bogulsun iki dünyadada ellerim yakasında
Benimde nefes sorunum var 8 ay oldu ama dahada kötü üstelik bırun etlerim yine aynı sekilde ortaya cıkmış inanın deymez o kadar eziyete oldugu kadar nefes alın ben suan ameliyat öncrsi nefesimi arıyorum artı yapaybir buruna henüz alısamadım ve alısamıyacamda nefesi bıraktım yapay bir burunla insan içine cıkamıyorum tek carem gercek bir doktor bulup kaburgamı kesip kafamın zarını kulagımı kesip bana biraz olsun dogal görüntülü vbir burun yapması ha oda bünyem kabul ederse kıkırdak eriyip kaymazsa bir kac yıl idare edicez o burunla
Merhaba benimle ve seninle aynı kaderi yasayan okadar cok insan varki bilmedigimiz ve icine girince anladıgımız.evet gecemiyoruz cünkü kafasına göre insan kesen bicene denk gelirsen canını doktor diye herkese emanet edersen ama en azından birilerini durdurabiliriz cünkü bu gercekten cok kötü bir ameliyat eskidindende kötü nefesim ve 8ay oldu hala iyilesemedim hala nefesi gectim en iyi yapılmıs estetik müdahale bile bir kac yıl sonra o burun coküyor cünkü burnun yan kemikleri üstünü sunu bunu kesersen ne olur bır bınanın kolonlarını tras et o bina eninde sonunda çökecektir cildin zaten harap oluyor buna ragmen oyle bir pazar kurulmuski araba parasına ameliyat eden doktorlar var bence sınır koyulmalı her isteyen her insan ameliyat olmamalı .ve insanlara daha yeni şiş olan fotoları koyup kusursuz gösterip müsteri cekenler var var tabi herkesi aynı kefeye koymamak lazım.benim hayatım mahvoldu cocugumun hayatıda cünkü bu psikolojıyle ona nasıl bir gelecek hazırlarım.ki cocugum olmasaydı belki yasamıyorumdur.doktorumu allaha havale ediyorum yasattıgını yasamadan ölmesin gözyaşlarımda bogulsun iki dünyadada ellerim yakasında
Benimde nefes sorunum var 8 ay oldu ama dahada kötü üstelik bırun etlerim yine aynı sekilde ortaya cıkmış inanın deymez o kadar eziyete oldugu kadar nefes alın ben suan ameliyat öncrsi nefesimi arıyorum artı yapaybir buruna henüz alısamadım ve alısamıyacamda nefesi bıraktım yapay bir burunla insan içine cıkamıyorum tek carem gercek bir doktor bulup kaburgamı kesip kafamın zarını kulagımı kesip bana biraz olsun dogal görüntülü vbir burun yapması ha oda bünyem kabul ederse kıkırdak eriyip kaymazsa bir kac yıl idare edicez o burunla
Ben kendi fikrim olarak yaptirmamani öneririm eğer gerçekten o yamuklugu düzeltip burun ucuna dokunmayacaksa yaptırabilirsin ama yamukluk çok gözle görülür değilse hiç yaptırma derim. Ağrı sızı acısından bir sorun yok sadece ilk zamanlar sabırlı olmak gerekiyo şişlikler falan kolay kendine gelemiyo insanArkidişler ben estetik olmadım hiç.
Burnum küçük ve ucu kalkık, beni tanıyanlar "saçmalama estetiğe hiç ihtiyacın yok, eğer yaparsan güzelleşmez, aksine çirkinleşirsin, bozulur güzelim burnun" diyorlar..
Benim dert ettiğim şey ise, burnumdaki önden bakınca belli olan (bana göre belli ama herkes anlamayabiliyor) kemikteki yamukluk.. Ama dediğim gibi çok belirgin, çirkin bir yamukluk yok.. Ufacık birşey. O da bebekken, ilk doğduğum gün eve gelir gelmez kuzenimin burnuma tarakla vurmasından ötürü olan birşey.. Kemikler henüz sertleşmediği için bebeklerdeki darbeler burunda yamukluğa sebep olabilirmiş.
Dediğim gibi belli belirsiz bir yamukluk var, sanırım sadece ben fark ediyorum. Ama beni rahatsız ediyor. Burnumun ucu filan hiç değişmesin istiyorum, yalnızca kemikteki asimetriyi düzeltsin doktor istiyorum. Sizce bu mümkün mü?
Yoksa çok küçük bir sebeple müdahale ettirdiğim için, burnum eskisinden kötü olabilir mi?
Bana verilen cevaplar haricinde, estetik olup da pişman olanlar ve "keşke yaptırmasaydım, eski halim daha güzeldi" diyenler lütfen bizimle tecrübelerini paylaşsınlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?