Burun Estetiği Olup da Beğenmeyen, Pişman Olanlar

4 bine olduğum burun estetiği hem pskilolojimi mahvetti hemde yüzümü üstüne 20 bin civarı revizyon olmam gerekiyor şaka gibi
bnmde uç aydır bittim... uc ay once bebek gıbı yuzum vardı... şimdi ise uzuntuden yuz kalmadı... hem de sıvılce doldu yuzum... ustelik uzuntuden kırışık doldu .... bni gorenler yeter artık onemlı bır hastalık çıkacak sende... yeter unut dıyorlar...kaza say ... olan oldu de... ama bn unutamıyorum... kafamdan atamıyorum... hele de kendıme cok kızıyorum... ne vardı yaa sol profılden kotu cıkıyorum dıye amelıyat olunur mu yaa? sonuca bak şimdi insan içine çıkamıyorum.... ne kadar aptalmısım megerse...

uc ay oldu sizin ?
3 ay olması baya değişiklik olacağını gösterir aslında biraz sabretmelisiniz belki de. Benim 7. aya kadar değişiklik oldu ödem anlamında. Benim şu an 9. ayım, artık değişiklik olmuyo ve benim sorunum ödemden çok daha farklı maalesef(

Bende öyle saçını hiç boyatmamış bir insanım hala gidip hangi akılla oldum bilmiyorum bütün yüz ifadem değişti başkası gibiyim ama çirkin hali...

Bende öyle saçını hiç boyatmamış bir insanım hala gidip hangi akılla oldum bilmiyorum bütün yüz ifadem değişti başkası gibiyim ama çirkin hali...
Aynn bnmde yaaa... Resmen bn bn değilim... Birde yeni kişi güzel olsa içim yanmaz... Resmn babaanne gibi duruyorum...

Tmm belki ödem vardır... Ama kısa bu burun yüzüme birde...kısalık ne olacak...birde Basık görünüyor... yuzume yakismamis... eski guzelligimm gitmis bildiğin çirkin olgun bir kadın hâline gelmişim...i birde bnce fazla torpulemis burun burakmamis... Zaten küçük olan burnu fazla kucultmus bnm burun cook büyük değildi zaten coook dikkatli davranması gerekiyordu...ama pislik hayatımın içine etti...

Kaçırmış olabilirim, başka doktorlara gitmiş miydiniz? Müdahale edilme şansı vardır belki de

Benimdee aynısı aynısı aynısı

Bence ekstra başka müdahaller için acele etmeyin, bu işin ticari boyutu maalesef ayırd edilemiyor. Yapılacak işlem hakkında da artılar ve eksiler doğru aktarılmıyor. Ayrıca sabredebilirseniz kendinizi yıpratmadan inşallah daha memnun olacaksınız. Veya bir çözüm bulacaksınız.

Canm sakincasi yoksa eski halinle simdiki halini atarmisin bi ozelden. Merak ettim

Bende ayni durumdayim 1,5 aydir depresyondayim. Guzelligim gencligim mahvolmus. Nasil bu duruma düsürdüm kendimi anlamiyorum. Nefes sorunum vardi ve hafif bir kemerim vardi. Burnum ince ve kucuktu, simdi felaket cirkin birsey olmus... Kalkik, kisa ve asiri belirgin burun delikler...

Doktorunuz kimdi

En sağlam en güzel burun bile ileride çökücek
yazmışsıniz benimde hergun aklıma geliyor
Ozaman burnu güzel sağlam olan yüze yakışan
Tüm herkes ileride komplikasyonlar geçiricek
Mutlaka dediğine göre
Şu da var ki burun estetiği yaptıran okadar çok
Kişi var ki şuan artık annem yaşındaki kadınlar bile oluyor ben genç yaşımda niye olmayayım
Dedim burnum kötü geliyor du
Ama hiçte öyle değilmiş tam tersine burnum çok güzelmiş
Bu pişmanlık çok kötü
;(

Bu başlık beni çok korkuttu arkadaşlar. Ne yandan ne önden düzgün profile sahip değilim. Ayrıca nefes problemim de var. Devlet hastanesindeki KBB doktorum bana estetik ile ameliyat olursan senin için daha kesin çözüm olur demişti. O dönemler öğrenciydim, yaptıramadım. Şimdi çalışıyorum, yaptırmayı planlıyorum ama profillerinde iyi olan doktorlar 20 bin lira. Daha düşükleri ise hem profilleri iç acıcı değil hem de burada yazılanlar beni bir hayli korkutuyor. Aşağıda kendi fotoğrafım var, bir estetik doktoru tarafından çekilmiş, sizce olmalı mıyım? Beni gerçekten çok rahatsız ediyor, görüntüsü de içi de. Ama şu an önden bir eğrilik yok ameliyat olup eğri burun ile mağdur da olmak istemiyorum.

Ben kendi fikrim olarak yaptirmamani öneririm eğer gerçekten o yamuklugu düzeltip burun ucuna dokunmayacaksa yaptırabilirsin ama yamukluk çok gözle görülür değilse hiç yaptırma derim. Ağrı sızı acısından bir sorun yok sadece ilk zamanlar sabırlı olmak gerekiyo şişlikler falan kolay kendine gelemiyo insan

Bişey soracağım
Burnun enfeksiyon kapıp kalmadığını nasıl
Anlicaz ??

Burun estetiği sonrası kontroller
1 ay yada 3 ay 6ay yada 1 yildir
Arada enfeksiyon kaptı belki nasıl anlicazki
Enfeksiyon çok riskli ymis
Çökuyormuş ve yüzün diğer taraflarına sıçrıyor muş
Eğer tedavi de geç kalınırsa

Aklıma hergün bu kadınlar geliyor
Ya benim burnumda bunun gibi çökerse diye

Darbe almadan dahi burun kendiliğinden çökebiliyormuş yıllar geçtikçe
Yani biz durmadan revizyon mu olucaz
Bu döngü devam mı edicek
http://m.internethaber.com/burun-estetigi-yaptirdi-simdi-nefes-alamiyor-foto-galerisi-1742956.htm

Yada
https://m.haberler.com/fotogaleri/fazla-estetikten-burnu-coktu/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…