- 7 Ekim 2016
- 6.597
- 4.323
- 173
Boyle stresle yasanmaz ki ama. Kendi kendinize eziyet ediyorsunuz.Bişey soracağım
Burnun enfeksiyon kapıp kalmadığını nasıl
Anlicaz ??
Burun estetiği sonrası kontroller
1 ay yada 3 ay 6ay yada 1 yildir
Arada enfeksiyon kaptı belki nasıl anlicazki
Enfeksiyon çok riskli ymis
Çökuyormuş ve yüzün diğer taraflarına sıçrıyor muş
Eğer tedavi de geç kalınırsa
Aklıma hergün bu kadınlar geliyor
Ya benim burnumda bunun gibi çökerse diye
Darbe almadan dahi burun kendiliğinden çökebiliyormuş yıllar geçtikçe
Yani biz durmadan revizyon mu olucaz
Bu döngü devam mı edicek
http://m.internethaber.com/burun-estetigi-yaptirdi-simdi-nefes-alamiyor-foto-galerisi-1742956.htm
Yada
https://m.haberler.com/fotogaleri/fazla-estetikten-burnu-coktu/
Eki Görüntüle 2150829 Eki Görüntüle 2150830 Eki Görüntüle 2150831 Eki Görüntüle 2150832 Eki Görüntüle 2150833
Boyle stresle yasanmaz ki ama. Kendi kendinize eziyet ediyorsunuz.
İşte bnde cook pişmanım ameliyat olduğuma yalnız bu kadar da olumsuz düşünme... cevremdeki üç yıldır estetikli arkadaşım var ilk günden beri memnun hala her şey yolunda... Bir arkadaşim estetikli burnun ustune düştü kixin burnuna bir şey olmadı hatta daha ilk Aydi.. bu tamamen şans işi bnce... Nasil cevremdeki herkes ilk günden beri mutlu olduysa yeni burunla ... Bn ilk günden beri hala soktayim yeni burunla.. tamamıyla şans isi....Yaşayamayorumki zaten mutlu olamıyorum burunla riskleri düşününce kemerli orijinal burnumu tercih ederdim ama artık çok geç ;(
İleride burun kendi kendine çökebilirmiş
Darbe almasak dahi
Ölene kadar sürekli revizyon döngüsüylemi yaşıcaz
Yada çökük burunlami yaşıcaz
Bence insanın orijinal kendi burnu çok büyük bir nimet şans şekli nasıl olursa olsun
merhaba bende isim alabilirmiyim facebook ismim Cansu Tas (belcika)Mesaj attım sizlere, doktor ismini buraya yazamıyorum, kötü yorumlara tahammül edemiyo doktor, sil diye arıyo
benim de çocuksu bir yüzüm vardı, ameliyattan sonra kadınsı olduTabi cook pismanim bnde ... Küçük ve basık kisa olmasından şikayetçiyim... Ve bu yüzden yüz ifadem degisti.. olgun bir kadına dönüştü yuzum...
Özelden foto atabilir misiniz merak ettim öncesi sonrasınıbenim de çocuksu bir yüzüm vardı, ameliyattan sonra kadınsı oldu
Malesef hayatımız mahvoldu keşke iki yıl önce böyle bir platfordan haberim olsaydı keşke risklerini bilseydim keşke ikinci kez revizyon u olmasaydım yada dürüst paragöz olmayan bir doktora denk gelseydim de burnumu büyütecek diye kandırılıp dahada burnumu küçültüp kavisli yapay yapmasaydı keşke demek için artık cok gec umarım bunları okuyup vazgecen olurEn sağlam en güzel burun bile ileride çökücek
yazmışsıniz benimde hergun aklıma geliyor
Ozaman burnu güzel sağlam olan yüze yakışan
Tüm herkes ileride komplikasyonlar geçiricek
Mutlaka dediğine göre
Şu da var ki burun estetiği yaptıran okadar çok
Kişi var ki şuan artık annem yaşındaki kadınlar bile oluyor ben genç yaşımda niye olmayayım
Dedim burnum kötü geliyor du
Ama hiçte öyle değilmiş tam tersine burnum çok güzelmiş
Bu pişmanlık çok kötü
;(
Amin dr degil önce insan olması önemli.hastasının hatasının arkadında durması önemli malesef şu hayatta gördügüm en kötü dr denk geldim hatasını kabul etmedigi gibi beni suclayıp hakaret edip tehdit edip engelledi oysa hatasını kabul etmeyi bırak bana yaşattıgı psikolojik şiddetin hala tesirindeyim allaha havale ettim.masaj yapmayın iyileşinceye kadar dikkat edin masaj gerekseydi dr önerirdiAllah kimseyi pisman edecek doktor eline düşürmesin.cok zor.bende oldum bantliyim hala yazilanlar ürkütüyor.bana masaj önermedi hic bi hastasina onermiyormuş.masaj neden oneriliyor ki acaba?
Aynen cok haklısınız gercekten cok kişi tanıdım aynı şeyleri yaşıyoruz bende asla resim cekmiyorum insanlardan kaçıyorum ve bizim durumda olan herkesin hayatı mahvolmuş durumda hayattan zevk neşe alamıyorlar.dilerim para için bunu yapanlarda bizim yaşadıklarımızın bin mislini yaşarlar o zaman belki anlarlar.dr bende araştırıyorum ama umudum yok güvenim yok resmen kandırıldım bu yüzden güven problemi yaşıyorum. Benimde aklımda bir kac dr var arastırıyorum ama isim verip yönlendirmek büyük bşr vebal kötü olursa o insanın neler yaşayacagını biliyorum bu yüzden asla kimseyi yönlendirmek istemem ama olurda ameliyat olursam düzelirse o zaman önerebilirimSAKIN AMA SAKIN ESTETİK OLMAYIN!
Gerçekten çok büyük ve öz güveninizi etkileyen bir sorun, özellikle de sağlık sorunu yoksa sakın yapmayın. Ben sırf biraz daha para kazanma hırsıyla beni ikna eden iğrenç bir ''doktor'' yüzündne burun ucu estetiği oldum ve hayatım mahvoldu. resmen domuz burnu oldu, sonra ikinci ameliyat her şeyi daha da berbat yaptı nefesim kötüleşti burnum resmen çöktü. Şu an üçüncü ve son ameliyat için doktor arıyorum ama daha da beter olmasından korkuyorum. Kaç senedir ne bir resim çektirebiliyorum ne insnaların yüzüne bakarak konuşabiliyorum. berbat bir şey. Forumda doktor arayışı için birkaç başlık açtım ama kimse yardım etmedi. Ne yapacağım bilmiyorum.
Gecmiş olsun canim ya bende yeni oldum bu yorumlar beni de korkutuyor.sana onerecegim doktor suleyman taş ona bak intagramdan mutlaka.ben ona olamadim nasip olmadi.herkesi yapmiyor.SAKIN AMA SAKIN ESTETİK OLMAYIN!
Gerçekten çok büyük ve öz güveninizi etkileyen bir sorun, özellikle de sağlık sorunu yoksa sakın yapmayın. Ben sırf biraz daha para kazanma hırsıyla beni ikna eden iğrenç bir ''doktor'' yüzündne burun ucu estetiği oldum ve hayatım mahvoldu. resmen domuz burnu oldu, sonra ikinci ameliyat her şeyi daha da berbat yaptı nefesim kötüleşti burnum resmen çöktü. Şu an üçüncü ve son ameliyat için doktor arıyorum ama daha da beter olmasından korkuyorum. Kaç senedir ne bir resim çektirebiliyorum ne insnaların yüzüne bakarak konuşabiliyorum. berbat bir şey. Forumda doktor arayışı için birkaç başlık açtım ama kimse yardım etmedi. Ne yapacağım bilmiyorum.
Aynen cok haklısınız gercekten cok kişi tanıdım aynı şeyleri yaşıyoruz bende asla resim cekmiyorum insanlardan kaçıyorum ve bizim durumda olan herkesin hayatı mahvolmuş durumda hayattan zevk neşe alamıyorlar.dilerim para için bunu yapanlarda bizim yaşadıklarımızın bin mislini yaşarlar o zaman belki anlarlar.dr bende araştırıyorum ama umudum yok güvenim yok resmen kandırıldım bu yüzden güven problemi yaşıyorum. Benimde aklımda bir kac dr var arastırıyorum ama isim verip yönlendirmek büyük bşr vebal kötü olursa o insanın neler yaşayacagını biliyorum bu yüzden asla kimseyi yönlendirmek istemem ama olurda ameliyat olursam düzelirse o zaman önerebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?