Burun Estetiği oluyorum ...

Selam arkadaşlar. Bugün muayene oldum Tamer beye fiyat hala 2500tl ancak daha ne kadar bu fiyata olur bilemem. Bende kendisine ameliyat olacağım en yakın zamanda. Gelişmeleri sizlerle paylaşıyor olacağım.

günaydın herkese bende cumartesi oğlumun bademcik operasyonunu yapan dr görüştüm benim de burun ucunda sıkıntılarım var düşük ve gülünce genişliyor aşırı derecede,kemiğe dokunacak bir problem yok ,atakent acebademde dr orda 9000 bin tl olur dedi.başka bir hastanede yaparım 4000 bin tl olur dedi eski hastası olduğumzu için.tampon koymayacak 2 saat sonra hastaneden çıkartırım dedi.bir önceki gün de ethica ile görüştüm muayene olmadan 2.500 tl dedi ilhan beyin asistanı ,açıkcası çok güvenli gelmedi muayene olmadan fiyat vermek .şimdi sizin yorumlarınızı okuyunca kafam karıştı.ilhan bey nasıl?yada tamer kösemi?iyileşme süresi nasıl sekreter olduğum için işimi engellermi?

arkadaşlar merhaba bende tamer köseye ameliyat olmak istiyorum ama bazı arkadaşlar yamukluk oluştuğunu masajla düzeldiğini yazmış bu durum beni korkutuyo çünkü ben zaten burun ucu ameliyatı olmak istiyorum. sizlerde sonradan tekrar yamulma düşme vs. oluştu mu ? bilgilendirirseniz çok sevinirim

arkadaşlar merhaba bende Tamer köseye ameliyat olmak istiyorum ama bazı arkadaşlar yamukluk oluştuğunu masajla düzeldiğini yazmış bu durum beni korkutuyo çünkü ben zaten burun ucu ameliyatı olmak istiyorum. sizlerde sonradan tekrar yamulma düşme vs. oluştu mu ? bilgilendirirseniz çok sevinirim
Ameliyattan sonra bazen bir tarafa daha çok mudahale edildiğinden bazen de cilt yapısının dokuların verdiği bir tepki olarak zaten asimetrik görüntü ve şişlikler olabiliyor. Bu da başta yamuk yapılmış burun algısı oluşturuyor. Zamanla masaj ve ödemin inmesiyle oturan burun çok daha düzgün oluyor. Eğer sıkıntınız burun ucuysa bunu Tamer beye net olarak belirtmelisiniz çünkü çoğu zaman doğal görüntüyü tercih ediyor. Çok kalkık burunlu bir hastasını görmeniz mümkün değil. Benim burnum da çok düşüktü. Ameliyattan sonra normal bir görüntüye kavuştu ama kesinlikle kalkık değil!

Siz ameliyat olalı ne kadar zaman oldu çünkü ben ileri devrede nasıl olduğunu merak ediyorum 1-2 sene sonrası mesela

günaydın herkese bende cumartesi oğlumun bademcik operasyonunu yapan dr görüştüm benim de burun ucunda sıkıntılarım var düşük ve gülünce genişliyor aşırı derecede,kemiğe dokunacak bir problem yok ,atakent acebademde dr orda 9000 bin tl olur dedi.başka bir hastanede yaparım 4000 bin tl olur dedi eski hastası olduğumzu için.tampon koymayacak 2 saat sonra hastaneden çıkartırım dedi.bir önceki gün de ethica ile görüştüm muayene olmadan 2.500 tl dedi ilhan beyin asistanı ,açıkcası çok güvenli gelmedi muayene olmadan fiyat vermek .şimdi sizin yorumlarınızı okuyunca kafam karıştı.ilhan bey nasıl?yada tamer kösemi?iyileşme süresi nasıl sekreter olduğum için işimi engellermi?
Merhaba bende bir ay önce ilhan beye ameliyatımı oldum ve benim burnum gerçekten zor bi burundu, tamer beyle ilhan bey arasında kaldım ama iyiki ilhan beye olmuşum diyorum şimdi.Kendine çok güvenen ve bunu hissettiren bi doktor pek güler yüzlü olmasada :) ,burnum hala şiş olmasına rağmen ben sonuçtan oldukça memnunum sorularınız varsa yardımcı olmaya çalışırım şimdiden geçmiş olsun :)

kızlar o kadar yazıp çiziyorsunuz ama 1 kişi fotoğraf koymuş sadece tamam kimse buraya foto koymak zorunda değil ama doktorunuzla ilgili olumlu mesajlar yazıp yaptığı burunu koymamak hoş değil,bizler de burada sizin burunlarınıza bakarak doktor seçiyoruz,illa yüzünüz olmasına gerek yokk sadece burnunuzu da çekip koyabilirsiniz insan resim görmek istiyor ki ona göre karar versin

Ben tamer beye 6 ay once ameliyat oldum ve memnunum fotolarimi paylasmak isterim ama buraya foto yukleyemiyorum ? Yardimci olabilir misiniz :)

kızlar o kadar yazıp çiziyorsunuz ama 1 kişi fotoğraf koymuş sadece tamam kimse buraya foto koymak zorunda değil ama doktorunuzla ilgili olumlu mesajlar yazıp yaptığı burunu koymamak hoş değil,bizler de burada sizin burunlarınıza bakarak doktor seçiyoruz,illa yüzünüz olmasına gerek yokk sadece burnunuzu da çekip koyabilirsiniz insan resim görmek istiyor ki ona göre karar versin

Ben tamer beye 6 ay once ameliyat oldum ve memnunum fotolarimi paylasmak isterim ama buraya foto yukleyemiyorum ? Yardimci olabilir misiniz :) instgram hesabimi da belirtebilirim?

Kızlar sanırım benim burnum yamuk kaldı düzelir diye bekledim ama 1.5 ay oldu hiç değişiklik yok sağ taraf çökük sol taraf sert ve şiş hani ödem desen değil bildiğin kemik ne yapayım bilmiyorum :KK42:
Merhaba canim burnunun son durumu nasil acaba memnunmusun bende persmbe gunune randevu aldim

Back
X