Burun Estetiği oluyorum ...

merhaba cuma günü ameliyat günü stresi heyecanı hepsi fena halde yogun halde yaşıyroum ameliyat öncesi ve sonrası tavsiyede bulunacağıunız bir durum varmıdır? yada tamer beye söylemem gereken ayyyy fenalardayım yardım lütfen :)
hiç stres ve heyecan yapmana gerek yok canım ne olduğunu anlamıyorsun bile zaten ameliyat öncesi asansörde bir sakinleştirici yapıyorlar bir şeyin farkına varmadan uyuyor uyanıyorsun ağrın falanda olmuyor ben ağrı kesici almadım hiç Tamer Bey de zaten işinde iyi ve ilgili bir doktor kafana takılan ve istemediğin bir şey varsa kendisine sor ve söyle sana yardımcı olacaktır.Ben kendisine şöyle olsun böyle olsun diye bir şey söylemedim sadece ne yapacaksınız diye sordum anlattı yalnız burun ucunun benim için önemli olduğunu ve alt tarafın aşağı sarkmasını istemediğimi söylemiştim öylede yaptı sağolsun benim sana tavsiyem sigara içiyorsan ameliyat öncesi ve sonrasında içmemen ameliyat sonrası yapılacakları zaten Tamer bey gayet açıklayıcı bir şekilde anlatıyor ama sen yine aklına takılan şeyler varsa mutlaka sor doktora inşallah istediğin gibi olur burnun şimdiden çok geçmiş olsun canım:)

hiç stres ve heyecan yapmana gerek yok canım ne olduğunu anlamıyorsun bile zaten ameliyat öncesi asansörde bir sakinleştirici yapıyorlar bir şeyin farkına varmadan uyuyor uyanıyorsun ağrın falanda olmuyor ben ağrı kesici almadım hiç Tamer Bey de zaten işinde iyi ve ilgili bir doktor kafana takılan ve istemediğin bir şey varsa kendisine sor ve söyle sana yardımcı olacaktır.Ben kendisine şöyle olsun böyle olsun diye bir şey söylemedim sadece ne yapacaksınız diye sordum anlattı yalnız burun ucunun benim için önemli olduğunu ve alt tarafın aşağı sarkmasını istemediğimi söylemiştim öylede yaptı sağolsun benim sana tavsiyem sigara içiyorsan ameliyat öncesi ve sonrasında içmemen ameliyat sonrası yapılacakları zaten Tamer bey gayet am
hiç stres ve heyecan yapmana gerek yok canım ne olduğunu anlamıyorsun bile zaten ameliyat öncesi asansörde bir sakinleştirici yapıyorlar bir şeyin farkına varmadan uyuyor uyanıyorsun ağrın falanda olmuyor ben ağrı kesici almadım hiç Tamer Bey de zaten işinde iyi ve ilgili bir doktor kafana takılan ve istemediğin bir şey varsa kendisine sor ve söyle sana yardımcı olacaktır.Ben kendisine şöyle olsun böyle olsun diye bir şey söylemedim sadece ne yapacaksınız diye sordum anlattı yalnız burun ucunun benim için önemli olduğunu ve alt tarafın aşağı sarkmasını istemediğimi söylemiştim öylede yaptı sağolsun benim sana tavsiyem sigara içiyorsan ameliyat öncesi ve sonrasında içmemen ameliyat sonrası yapılacakları zaten Tamer bey gayet açıklayıcı bir şekilde anlatıyor ama sen yine aklına takılan şeyler varsa mutlaka sor doktora inşallah istediğin gibi olur burnun şimdiden çok geçmiş olsun canım:)
Sonunda amelyatimi oldum samimi aciklamalarin ve önerilerin için tsk ederim bugün tamponlar dan kurtuldum :)

Kızlar sanırım benim burnum yamuk kaldı düzelir diye bekledim ama 1.5 ay oldu hiç değişiklik yok sağ taraf çökük sol taraf sert ve şiş hani ödem desen değil bildiğin kemik ne yapayım bilmiyorum :KK42:

Bugün gittim kontrole çok zor ama bastırmam gerekiyormuş burnumun şiş olan tarafına orda gösterdi nasıl yapmam gerktiğini ama canım çok yandı gözlerimden yaş geldi hergün 5 6 kez yapmalıyım ama çok acıyor mecbur yapcam artık gelişme olunca yine yazarım kızlar :cry:

Merhaba kızlar ben de bu cuma günü Tamer Köseye ameliyat olacağım umarım ağrı sızı olmaz.. Ucu aşağıya bakıyor burnumun bir de kemiği de törpüleyeceğiz dedi.. Kokrmakla birlikte yaptırmayı çok istiyorum.. Ben muayenedeyken dün ameliyat olan bugün son kontrolü için gelen kadınla konuştum sıfır ağrı acı dedi laylaylom gitti hastaneden.. sonra biri daha geldi taburcu olmak için tekerlekli sandalyede çökmüş halde morarmış yüzüyle geldi belli ki çok acı çekmiş
kişi den kişiye değiştiği çok açık

şişlik morluk benim için sorun değil tek sıkıntı acı var mı acı kızlar... karar verme aşamasındayım acıya hassas bünyem var
tansiyonumu düşürecek kadar... şişler inene kadar aynaya bakmayı düşünmüyorum. dikişler ve alçı ,tamponun acısı anlık oluyor ona da birşey diyemem ama saatler günler süren acı oluyor mu?

Kızlar merhaba, Tamer Beye yakın tarihte ameliyat olanlar fotoğraf paylaşabilir mi? ben de cumartesi günü olacağım.Ttamer bey çok tatlı ve güven veren bir doktor ama çok heyecanlıyım ve korkuyorum açıkcası:( rica etsem fotoğraf payalaşbilir mi, ameliyat olan arkadaşlar!!

kızlar...... öncesi sonrası resimlerimi ekleyebildim sonunda :KK52: ameliyattan 3 hafta sonrası falan, morluklarım da belli oluyor zaten.. ben sonuçtan memnunum ama yorumlarınızı da bekliyorum :KK54:

Merhaba arkadaşlar bugün tam 15 gün oldu Tamer Bey'e ameliyat olalı bazı arkadaşların kısa sürede geçmiş morluk ve şişlikleri ben daha yeni yeni düzeliyorum dünden beri yeni ayaklandım diyebilirim.Şişliklerim inmeye başladı çok yok ama morluklarım hala gözle görülür derecede sizleri korkutmak istemem bu benim bünyemle alakalı bişey sanırım.Tamponlarım alındıktan 4 gün sonra ciddi kanamam da oldu benim.Yani kısacası benim ameliyet sonrası süreç bayağı bir zor geçti.Dr um Tamer Bey sağolsun bu süreçte hiç yalnız bırakmadı beni kendisi gerçekten mükemmel bir insan ne zaman arasam ve gitsem çok ilgilendi.Bu ameliyet için dr arayan arkadaşlara Tamer Bey'i kesinlikle tavsiye ediyorum.Kendisiyle bende bu site sayesinde gidip görüştüm ve ameliyatımı oldum.Vesile olan arkadaşlar da çok teşekkür ederim.Sormak istediğiniz birşey varsa da seve seve cevaplayabilirim.

Bnde cumartesi günü alciyi çıkarmaya gidicem Dr'um Tamer beye ama korkum var ya alciyi cikarirken cok acıyor mu

Back
X