Anladim canim tesekkur ederimmerhaba, Ekim ayına ötelemek zorunda kaldım bazı problemlerden dolayı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladim canim tesekkur ederimmerhaba, Ekim ayına ötelemek zorunda kaldım bazı problemlerden dolayı
Canım ben az önce aradım.Daha önce ameliyat olmuştum 5 sene oldu.Burnumda hafif bir eğrilik var farkındayım ama üzerine düşmedim çünkü ameliyat sonrası eziyetli geçiyor.Zor bir ameliyat geçirmiştim.Bugun başka bir şikayetten ötürü kulak burun boğaz doktoruna gittim.Ameliyat olmam gerektiğini belirtti.Doktor araştırmasına girdim çünkü ilk ameliyatımdan hakikaten hiç memnun kalmadım ve bunu 3.kez çekemem.!!Aradım aeliyat ücretini sordum durumumu anlattım estetik bir girişim istemiyorsanız muayene dahil 250 tl gibi bir ücret ödüyorsunuz.Ama dışında da bir değişim olsun isterseniz 4000 tl şu an bir kampanyamız var 2500 tl dedi :) Ameliyat günü içinde gelip görüşürsünüz haftaya bir gün olabilirsiniz dedi.Ama sütten ağzım yandı bir kere çok kararsızım.Kizlar bende persembe gunu tamer beyle goruscegim acaba ameliyat ucreti hala 2500 mudur birde tamer bey nasil bi burun sekli istediginizi bilgisayarda falan gosteriyor mu onceden yorumlarin hepsini okuma firsatim olmadi ama bazi arkadaslar 4000 bin yazmislar insallah yukselmemistir ya![]()
Ayyy bende yarin gidecegim eger 2500 derse hemen gun alacagim daha once habgi doktora oldun canimCanım ben az önce aradım.Daha önce ameliyat olmuştum 5 sene oldu.Burnumda hafif bir eğrilik var farkındayım ama üzerine düşmedim çünkü ameliyat sonrası eziyetli geçiyor.Zor bir ameliyat geçirmiştim.Bugun başka bir şikayetten ötürü kulak burun boğaz doktoruna gittim.Ameliyat olmam gerektiğini belirtti.Doktor araştırmasına girdim çünkü ilk ameliyatımdan hakikaten hiç memnun kalmadım ve bunu 3.kez çekemem.!!Aradım aeliyat ücretini sordum durumumu anlattım estetik bir girişim istemiyorsanız muayene dahil 250 tl gibi bir ücret ödüyorsunuz.Ama dışında da bir değişim olsun isterseniz 4000 tl şu an bir kampanyamız var 2500 tl dedi :) Ameliyat günü içinde gelip görüşürsünüz haftaya bir gün olabilirsiniz dedi.Ama sütten ağzım yandı bir kere çok kararsızım.
Canim ben bugun gittim ameliyat icin gun aldim tamer bey daha once ki ameliyatlarinida gosterdi bende tavsiye uzerine gittim zaten umarim benimde burnum istedigim gibi olurkimse resim paylaşamiş, instagram hesabı da olur , hiç fikir sahibi olamadik sadece yorumlarla
Merhaba canim burnun nasil oldu memnunmusun acabaBnde cumartesi günü alciyi çıkarmaya gidicem Dr'um Tamer beye ama korkum var ya alciyi cikarirken cok acıyor mu
Merhaba canmi burnum yamuk oldu demissin suan nasil memnunmusun bende tamer beyden ameliyat icin gun aldim ama cok korkuyorumKızlar sanırım benim burnum yamuk kaldı düzelir diye bekledim ama 1.5 ay oldu hiç değişiklik yok sağ taraf çökük sol taraf sert ve şiş hani ödem desen değil bildiğin kemik ne yapayım bilmiyorum![]()
korkma canım korkacak bişey yok Tamer Bey gerçekten iyi bir doktor.Benim 6. ayım doldu dünde kontrolüm vardı herşey gayet güzel dedi dr bende çok memnunum :)Merhaba canmi burnum yamuk oldu demissin suan nasil memnunmusun bende tamer beyden ameliyat icin gun aldim ama cok korkuyorum
Canim Burnunun sekli istedigin gibi oldu mu yamuk kaldi demissinkorkma canım korkacak bişey yok Tamer Bey gerçekten iyi bir doktor.Benim 6. ayım doldu dünde kontrolüm vardı herşey gayet güzel dedi dr bende çok memnunum :)
Ayyy bende yarin gidecegim eger 2500 derse hemen gun alacagim daha once habgi doktora oldun canim
İkinci kez ameliyat olmak uzucu bi durum tabiki tekrar ayni problemle karsilasacagi dusunmekte. Ama saglik acisindan seni etkiliyorsa ertelemedin olmalisin umarim istedigin gibi olur herseyBen estetik operasyon değil de nefes sıkıntım için ameliyat olmuştum.Fatih bora isimli bir doktorla konuşmuştum muayenehanesinde Samatyada ameliyat olmuştum.Fakat ameliyatıma Fatih Boranın değil de başka bir doktorun girdiğini sonra evraklarda gördüm.Tavsiye üzerine fatih beye gittim.Başlar da memnundum ameliyatımdan zaman geçtikçe sıkıntılar çıkmaya başladı.Ameliyat sonrası çok eziyetli olduğu için bir daha asla yaptırmam diyordum fakat şimdi yine düşünmeye başladım araştırıyorum ilk cahilliğimi yapmayacağım.Ve yazın çekemem diye kışa doğru olmak istiyorum
İkinci kez ameliyat olmak uzucu bi durum tabiki tekrar ayni problemle karsilasacagi dusunmekte. Ama saglik acisindan seni etkiliyorsa ertelemedin olmalisin umarim istedigin gibi olur hersey
Burnunda sekil olarak da oynandimi yoksa sadece saglik acisindan mi ameliyat oldun canim.tabiki burnumun diğer tarafına göre biraz tıkalı durumda ilk ameliyatımdaki gibi nefes sıkıntısı çekmiyorum.Grip olduğumda zorluyor birazcık.Çok zorlamadan yaptırmayayım diyorum.Hatta annem burnunda bişey yok senin yaptırma ben yaa çok sıkıntılı diyor :) Ben de yaptırmazsam daha da eğrilir o zaman daha zor bir ameliyat geçirir miyim diye tereddütteyim. :/
Burnunda sekil olarak da oynandimi yoksa sadece saglik acisindan mi ameliyat oldun canim.
Anneler hep boyle zaten kendi annemden biliyorum :) sen ameliyat olmayi kafana koyduysan eger eninde sonunda oluyosun canim :)
Bende estetik olmak icin tamer bey e gittim et var egrilik var bir suru problem cikti onlarda halledilcek insallah :) Eger burnunun seklinden memnun degilsen bence olmalisin canim cevremdekiler kotu burnun yok diyolar ama ben burnumdan rahatsizim bu yuzden karar verdimSağlık açısından ameliyat oldum hiç para ödemedim.Burun ucu düşüyor demişti doktor kaldırmamız lazım.Burun ucumu kaldırdı tabi o kadar farketti ki çok estetiksel bir burnum olmasa da eskiye nazaran iyi bir burnum oldu.Yan profilden foto çekilmezdim asla.En azından şimdi sol profilden bol bol poz verebiliyorum :) Açıkcası burada hokka gibi burunları görünce heveslenmedin değil ameliyat için :) benimle birlikte et var kemik var onu aldıracağım diye ameliyat olan herkes estetik de yaptrıdı. Ben biraz fikir olarak karşıydım estetiğe,sıkıntım giderilsin yeter dedim ama onları görünce pişman olmadım değil :)
Tamer beye gidip danışmak istiyorum.Eğer ameliyat olmazsam ileri de daha da eğrilir mi?Sıkıntı çeker miyim?Sonra ameliyatım zor olur mu?Açıkcası objektif yanıt verir mi acaba?Bende estetik olmak icin tamer bey e gittim et var egrilik var bir suru problem cikti onlarda halledilcek insallah :) Eger burnunun seklinden memnun degilsen bence olmalisin canim cevremdekiler kotu burnun yok diyolar ama ben burnumdan rahatsizim bu yuzden karar verdim
Ben 11 inde ameliyat olacagim canim sen bi yine git gorus derim icine sinmesi cok onemli cunkuTamer beye gidip danışmak istiyorum.Eğer ameliyat olmazsam ileri de daha da eğrilir mi?Sıkıntı çeker miyim?Sonra ameliyatım zor olur mu?Açıkcası objektif yanıt verir mi acaba?
yok canım burnum yamuk kaldı diyen askerininyari ben gayet memnunum yamukluk falan yok bende çok şükürCanim Burnunun sekli istedigin gibi oldu mu yamuk kaldi demissin
Aa yanlis mi yazmisim :) sen nemzn amliyat oldun canimyok canım burnum yamuk kaldı diyen askerininyari ben gayet memnunum yamukluk falan yok bende çok şükür