Burun Estetiği oluyorum ...

PicsArt_1441196195340.webp
Selamm herkese,
Bu başlığı aktif tutmalıyız bence :) Ben de 14 Eylül'de Tamer Bey'e ameliyat oluyorum.. İlk başta cok rahattım ama gün yaklaştıkça korkularım artmaya başladı :KK43: Ben anesteziden değil de daha cok istediğim gibi olmazsa kısmı hakkında endişeliyim.. Ameliyat olanlar süreçle ilgili olarak ve önce/sonra fotoğraf paylaşımı yaparlarsa cok memnun oluruz.

Ameliyat olanlara

Merhaba c
Sali aksami oldum ameliyat. Agrim cok sukur hic olmadi ama morluk ve sislik var. Haftaya carsamba da alcilarim cikicak. Cok merak ediyorum. Ins guzel olur. Sen nasil oldun. Alcilarini aldilar mi?

Merhaba cnm acıların çıktımı bi resim paylaşırmisin merak ediyorum

arkadaşlar selam,
son zamanlarda pek uğrayan yok sanırım buraya :KK43:
neyse ben yinede paylaşmak isterim, gören olur ve bişeyler yazarsa sevinirim :)

uzun bir karar aşamasından sonra ameliyat tarihime karar vermiş bulunuyorum... 5 Ekim de kısmet olur bir aksilik çıkmaz ise Tamer Köse'ye ameliyat olacağım.

şimdiden düşündükçe heyecanlanıyorum, korkum ameliyattan yok aslında ama nedense garip garip şeyler geliyor arada aklıma, en büyük endişem nedense anestezi. ya etkisi erken geçerse acı hissedersem, ya hiç uyanamazsam ( hemen kızım geliyor aklıma) kızım o gece ben olmadan durabilecek mi... bunun gibi düşünceler.

bu yıl mart ayında eşim de ameliyat oldu Tamer beyde, onun sadece sağlık içindi aynı gün akşam eve geldi. o beni arada sakinleştiriyor endişelenme herşey iyi olacak sıkıntılarından kurtulacaksın diyor ama biraz süre sonra yine aklıma aynı şeyler geliyor.

ameliyat olmuş, tecrübe sahibi arkadaşlar, özellikle anneler :KK66: beni cesaretlendirmek için tavsiyelerinize ihtiyacım var.
ameliyat günü sabah sıkı bir kahvaltı saat 10:00a kadar dediler sonra saat 16:00'da ameliyat olacak o saate kadar yeme içme yok dediler.
hastanede kaç gece kalıcam diye sormayı unuttum ama ...
hastane için neler getirdiniz siz yanınızda?
morluk olmasını engellemek amaçlı birşey sürülüyor mu? (ben yanımda arnica getirsemmi diye düşünüyorum?)
kaç gün sonra işe döne bildiniz?
Merhaba lar öncelikle çok geçmiş olsun cnm ama bence hiç korkma rahat ol stres sıkıntı yapma çünkü onlar çok profosyeneller sizde biliyorsunuz sadece 1 gün kalıyorsunuz ve O KALDIĞINIZ GÜN SABAHA KADAR YANINIZDA BİRİ OLMALI VE YARIM SAAT ARAYLA DEVAMLI BUZ KOYMALI GEREK BENİM ablam vardı yanımda sabaha kadar ben uyudum o uyumadan hep buz koydu ve bugün çok şükür 3. Gunumdeyim ne morluk oldu ne şişlik nede ağrım başka hicbirsey yapmadık yanında birsey alman gerek yok pijamalarin terliklerin yeter hiç korkma benim bide ertesi gün çıktı tamponlar şuanda dışardayım bile o kadar rahat geçiyor ki inşallah sizinde benimkisi gibi rahat geçer ben dewam okyanus suyu ile temizliyorum 3 saat arayla burnumu Dr zaten size söylüyor ne yapicaklarinizi ilaclarinizida ihmal etmeyin sadece en zoru ne Biliyormusunuz o burun ustjndekilerin bir an önce sokmasını istiyorsun seni rahatsız ettiği yada ağrı yaptığı için değil sadece normale dönem istiyorsun ya biran önce birde sonucu merak ediyorsun ya ondan benim çarşamba günü cikicak inşallah bakalım iple çekiyorum Tamer bey çok tatlı biri inşallah sizinde iyi geçer ameliyatınız

Kizlar birsey daha sorucam, ödemeyi nasil yaptiniz? Ameliyat tarihini aldiginizda mi?

Canim this HTML class. Value is 05336565696 Tamer köşe nin teli ben pazartesi günü ameliyat oldum şuanda çok rahatım çok şükürler olsun kapalı burun ameliyatı oldum ne morluk ne şişlik olmadı çok şükür ertesi gun tamponlarda cikti resim isterseniz atabilirim Tamer bey müthiş bi Dr inşallah sonrasında da diye hastaları gibi sorun yasamam

Cok tesekkur ederim cnm. Gecmis olsun ve yeni burnun hayirli olsun, darisi basima :) resim gorebilirmiyim merak ettim

Ameliyat olan arkadaşlar nasılsınız? Ağrı sızı şişlik morluk var mı. Gelişmeleri paylaşın bizlerle :)

20150908_135617.webp 20150908_135615.webp 20150908_135613.webp
canım selam,

gittin mi ? merakla bekliyoruz senden resimleri/haberleri :)
Evet cnm çıktım müthiş oldu çok şükür sizden de yorum bekliyorum TAMER KÖSE MÜTHİŞ BİR DR YA O KADAR DOĞAL OLDUKİ BİRDE SORUNSUZ SIKINTISIZ ÇOK ŞÜKÜR KESİNLİKLE TAVSİYE EDİYORUM HERKESE BENDE YAPTIRMADAN ÖNCE ÇOK ARAŞTIRDIM BURAYI OKUDUM AMA BEN Bİ O ADAMA GUVENEBILDIM
20150908_135613.webp
20150908_135615.webp
20150908_135617.webp
20150908_135615.webp
20150908_135613.webp

Eki Görüntüle 1626943 Eki Görüntüle 1626944 Eki Görüntüle 1626946
Evet cnm çıktım müthiş oldu çok şükür sizden de yorum bekliyorum TAMER KÖSE MÜTHİŞ BİR DR YA O KADAR DOĞAL OLDUKİ BİRDE SORUNSUZ SIKINTISIZ ÇOK ŞÜKÜR KESİNLİKLE TAVSİYE EDİYORUM HERKESE BENDE YAPTIRMADAN ÖNCE ÇOK ARAŞTIRDIM BURAYI OKUDUM AMA BEN Bİ O ADAMA GUVENEBILDIM Eki Görüntüle 1626946 Eki Görüntüle 1626944 Eki Görüntüle 1626943 Eki Görüntüle 1626944 Eki Görüntüle 1626946
süper süper süper, muhteşem olmuş canım, aynından bende istiyorum, aynı doğallıkta,güzellikte :nazar::nazar::nazar: kocaman bir maşallah, bir tane de önden görebilir miyiz?
gittiğimde tarif edebilmek için adını verebilir miyim canım?

Back
X