Burun Estetigi Pahliya bakmaz dikkatli olun!!

sanane0025

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2015
851
88
98
Selam arkadaslar

daha öncede sikintilarimi dile getirmistim.. biriniz anladi biriniz yerden yere vurdu.. evet gecen ay yine doktora gittim ve bu doktor neyaziki yaptigi hatasini kabul etmeyip postaladi.. aradan 1,5 yil gecmesine ragmen burnum önden halen sis ve göz kemigim halen ortada.. arada bir agir is yapincada o göz kemik tarafi sanci yapiyor.. yani benim demek istedigim ilk etapta.. doktoruma zerre kadar hakkimi helal etmiyorum!!!
cünkü postalinca tekrar benim piskolijimi bozup ben burnu elemem .. elememe sebebide söyliyebilirim.. göz kemik tarafi ciktigi icin artik dahada batirmasindan korktu!!

hadi görseli vazgectim.. peki ameliyat öncesi bu burun saglikli nefes alirken niye geceleri burnum hep tikaniyor..???

bunada allahin vergisi dedi..

vallah benden size tavsiyem.. ultrasonicmis letdown mis.. b tür islemler gercekten tehlikeli.. bana bi cok kisi ameliyat öncesi demisti... bu doktor seni mutlu etmez onda olma... yurtdisindan bi kac doktorda göründüm hepside dediki.. senin doktorunun cihazi kötü.. en ince dokulara bile dokunabiliyor.. ondan kemigin ortada.. iste milleti dinlemesem olcagi budur,. kendi kendimi cehneme attim. 16.000 tl verdigim halde burnum önden hem düsük duruyor hemde yamuk.. göz kemigim ortada.!!!!

Pardon sakıncası yoksa doktorunuzun adını öğrenebilir miyiz? Başkaları da mağdur olabilir birbirimize yardım etmeliyiz.
Bu arada geçmiş olsun, başka bir doktora görünmeyi deneseniz? Çok güzel revizyon yapan doktorlar var. Sadece estetik açıdan bir sorun olsa ben de ellemeyin diyebilirdim ama sızlıyor ve nefes alamıyorum demişsiniz, bu önemli bir durum. Şahsen bir kbb cinin daha iyi anlayacağını düşünüyorum. Yeniden geçmiş olsun, umarım istediğiniz, sağlıklı, nefes alabilen bir burna kavuşursunuz en kısa zamanda.

Ya sizin adınıza çok üzüldüm gerçekten o kadar para verip hem görüntüden hem sağlıktan olmak cidden zor bir durum çok geçmiş olsun inşallah tekrar düzeltecek doktor bulursunuz peki bi fotoğraf atabilir misiniz merak ettim göz kemiği nasıl çıkıyor ne durumda bide kaç ay geçti üzerinden ?

1,5 yıl geçmiş pardon yeni gördüm doktorun böyle davranması gerçekten kötü bir durum bazı doktorlar işi ticarete dökmüş malesef yaptıklarının arkasında durmuyorlar inşallah en kısa zaman da tekrar düzeltip kurtulursunz bu durumdan

Göz kemik tarafi sis diger göz kemik tarafi inik ve burda yamuk görüntüye sebep oluyor ! Cok mutsuzum

Vallah ameliyat öncesi 2016 da randevu almistim 5 kisi uyardi diye gitmemistim sonra mayis 2017 aradim 1 hafta icinde verdiler ah o aklim ah olumsuz yorumlari ciddiye slmadim resmen

selam siz bana da ozelden mesaj attiniz uyardiniz o doktorla ilgili; gitme dediniz, tamam sagolun tesekkurler; burada da actiginiz biiiir suru konu basliklari ve hep ayni icerikteki mesajlarinizi okuyup duruyorum, yalniz hic fotograf paylasmadiniz; ben ozelden birkac kez de rica etmeme ragmen fotograf yollamadiniz, fotografi sansurleyerek de yollayabilirsiniz; fotograf yollamadiginiz surece yorum yapamiyoruz malesef ve goz kemigi filan derken ne demek istediginiz hic anlasilmiyor.......

Ben fotoğrafını gördüm gerçekten gözünün kenarında kemik çıkmış o konuda çok haklı.

Lütfen Dr unuzun adını özelden paylaşır mısınız gerçekten Dr araştırıyorum ve çok korkuyorum sonrasında istediğim görüntüyü elde edememekten..

Soruldugu halde ne doktor adı yazıyorsunuz .Ne foto paylaşıyorsunuz.
Hem uyarı postu bu sözde. Ama çok sacma olmuş.doktorun adını yazın ki .Tercih etmesin millet.. bu post şuan çok bomboşşşşşşş .Kim neye dikkat edecel hersey gizli Kapaklı.....

Doktorun adını bence de buraya yazmasın ben bahsettiği doktorla ilgili bir yorum yaptım hemen aradı IP den tespit ettirmiş kötü bisey yazmamıştım oysa ama haberi olmuştu yani çok şaşırmıştım

Doktorun adını bence de buraya yazmasın ben bahsettiği doktorla ilgili bir yorum yaptım hemen aradı IP den tespit ettirmiş kötü bisey yazmamıştım oysa ama haberi olmuştu yani çok şaşırmıştım
Hangi doktor yazar mısınız özelden çok merak ettim konu sahibi pek bilgi vermiyor

Pardon pardon ne yaptırmış ? IP'den sizi mi bulmuş ? O zaman size şöyle bir bilgi vereyim o doktor yalan söylüyor. Demek ki hem kötü bir cerrah hem de yalancı. Size ait hiç bir bilgiyi asla paylaşamayız. Bu çok büyük bir suçtur. Bizden yalnızca savcılık kanalı ile bilgi alabilirler. Bilgiyi de savcılık bizden ister, biz siteye giriş saatlerine göre IP adreslerini ve e-posta adresinizi savcılığa yollarız.

Sizi nasıl buluyorlar biliyor musunuz ? Tabi bu ihtimaller ;

- Operasyon tarihinizi yazıyorsunuzdur oradan yakalıyor olabilir
- Fotoğraflarınızı biriyle paylaşırsanız o kişi doktorun kendisi veya asistanı olabilir(yakaladıklarımızı direk deşifre ediyoruz)
- Ya da hadi whatsapp diyorsunuz ya orada belki asistanı veya kendisinin 2. hattı ile görüşüyorsunuz.

Özetle bizden hiç bir doktor size ait hiç bir bilgiyi alamaz.... Aldığını iddia eden doktor çıksın o gün bu siteyi kapatırım.

hatta buyrun albüm paylaşmışsınız IP'ye ne gerek var fotoğrafınız varken ; http://kdnlrklb.com/b06

Gizlilik
Bu albüm herkes tarafından görüntülenebilir.

Çok sağolun Kazen Bey, ben de tedirgin olmuştum IPmi bulmuşlar deyince..

Ben bu arkadaştan beklerdim ki "siz benim bilgilerimi nasıl doktoruma verirsiniz" diye bize hesap sorsun....

Hep hurafe bunlar ....

Eğer böyle bir şey yapılmış ise hemen suç duyurusunda bulunulsun. Bizim için bunun cezası çok büyük

Pardon hurafe derken yalan söylemiyorum tabi ki tahmin etmiş olabilir tanımış olabilir ama bana kurduğu cümlede zerre yalan yok aynen böyle söyledi bizim ekibimiz var tespit ediyoruz dedi he belki yorum yazmiyayim diye korkutma amaçlı söyledi ona bisey diyemem ama bu cümleyi kurdu yani

Helal yazmışsınız ama çocuğumun fotoğrafı var benim değil onu atlamışsınız ayrıca ünlü sevilen bir doktor bana bu cümleyi kurdu diye suçlu ben mi oldum anlamadım doktor yaşanan olaylardan tahmin etmiş ola ilir o ayrı ama bana kurduğu cümle buydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…