Burun Estetigi Pahliya bakmaz dikkatli olun!!

Sizinle ilgisi olduğunu düşünmedim çünkü bunu bana yuzyuzede söyledi ve açıkçası böyle işler yapanlar var adını korumak icin böyle bir ekibi olabilir belki dedim ama tekrar tekrar söylüyorum aynen bu şekilde söyledi

doktorunuz yalancıymış : ) bende bunu söylüyorum. Size bir şey demedim ...

Hem yalancı hem beceriksiz... Dediğim gibi fotonuz var sizi bulması için Ip adresine gerek yok.

Birde dikkat edin bazi doktorlar var misali benim ünlü denilen doktor hatasini size sucluyor diyoki piskolijin bozuk tabi bozulur eger bu burun bi tarafda düz gidiyosa bi tarafdada göz kemik cikarsa bozulmasi kesinlikle normaldir sis burnum var kizlar soyguna ugradim !! Olumsuz yorumlari kesinlikle ciddiye alin benim gibi camiinin duvarina isemeyin

Fotoğrafımı bir ben göremiyorum sanırım kendi fotoğrafımı koymadım hiç buraya ve evet gözümden tamamen düştü zaten ayrıca yarın yazicam ne cevap verecek merak ediyorum ya da cevap verecek mi

doktorunuz yalancıymış : ) bende bunu söylüyorum. Size bir şey demedim ...

Hem yalancı hem beceriksiz... Dediğim gibi fotonuz var sizi bulması için Ip adresine gerek yok.
Sabah beri inceleme yapıyorum 3 tane bebek fotoğrafı hariç bir fotoğraf bulamadım onlar da 2009 yılında yüklenmiş benim resmimi nasıl görebiliyorsunuz anlayamadım

Yanlış anlamayın kesinlikle suçlamıyoruz sizi. Sadece IPden tespit etmişler demek siteyi zan altında tutmak demektir. Böyle bir iddia karşısında hepimiz tedirgin oluruz,güvenlik konusunda şüpheye düşeriz. Neyse ki bilgilerin paylaşılması gibi bir durum yokmuş, şahsen bunu öğrenmek içime su serpti çünkü ne ben ne de bir başkasının bilgilerinin üçüncü bir şahısla paylaşmaya razı olacağını sanmıyorum.

Sabah beri inceleme yapıyorum 3 tane bebek fotoğrafı hariç bir fotoğraf bulamadım onlar da 2009 yılında yüklenmiş benim resmimi nasıl görebiliyorsunuz anlayamadım
Albümünüze girerseniz görebilirsiniz

Albümünüze girerseniz görebilirsiniz
Giriyorum 3 adet fotoğraf diyor onlar belli zaten ben kendi fotoğrafımı yuklemedim biliyorum zaten görünmüyor da üye olan başka arkadaslarima da bakmalarını rica ettim onlar da göremedi siz nasıl goruyorsunuz nasıl bir fotoğraf

Silmişsiniz fotoyu

Silmişsiniz fotoyu
Hayır silmedim bu işte bir gariplik var bem fotoğraf silmedim ben asla buraya kendi fotoğrafımı yuklemedim 2008 yılında üyeliğimi ilk actigimda kendim olmayan bir fotoğraf koymuş ama sonra silmiştim silinen fotoğrafları görüyorsanız o ayrı

Asistanlarını sıkı stalkerlardan seçiyordur canım heleki bayansa... Bi bayan istedği bilgiyi otuz saniyede bulur stalkçuluk kanımızda var yönetici haklı

Merhaba,
12 Mayıs 2012 de eklemişsiniz, 5 Mart 2017'de yani 5 sene sonra silmişsiniz. Silinen albümler olarak görülüyor.

Bakın silinen albüm var 5 sene burada kalmış. Hala yüklemedim diyorsunuz. Ya siz kullanmadınız bu hesabı ya da unuttunuz... Yapmayın Allah aşkına ....

Benim için konu kapanmıştır....

Eklentiler

• fotos.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 97
Bakın silinen albüm var 5 sene burada kalmış. Hala yüklemedim diyorsunuz. Ya siz kullanmadınız bu hesabı ya da unuttunuz... Yapmayın Allah aşkına ....

Benim için konu kapanmıştır....
Bu albümde ki ben miyim ayrıca benim bahsettiğim olay olalı 2 ay bile olmadı 5 yıl.once silmişsiniz diyorsunuz size buraya asla kendi resmimi yuklemedim diyorum inanmıyorsunuz siz beni tanıyor musunuz asıl benim için konu kapandı ben anladım anlamam gerekeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…