- 17 Şubat 2009
- 104
- 29
- 298
- 41
- Konu Sahibi sanane0025
-
Sizinle ilgisi olduğunu düşünmedim çünkü bunu bana yuzyuzede söyledi ve açıkçası böyle işler yapanlar var adını korumak icin böyle bir ekibi olabilir belki dedim ama tekrar tekrar söylüyorum aynen bu şekilde söylediPardon hurafe derken yalan söylemiyorum tabi ki tahmin etmiş olabilir tanımış olabilir ama bana kurduğu cümlede zerre yalan yok aynen böyle söyledi bizim ekibimiz var tespit ediyoruz dedi he belki yorum yazmiyayim diye korkutma amaçlı söyledi ona bisey diyemem ama bu cümleyi kurdu yani
Pardon hurafe derken yalan söylemiyorum tabi ki tahmin etmiş olabilir tanımış olabilir ama bana kurduğu cümlede zerre yalan yok aynen böyle söyledi bizim ekibimiz var tespit ediyoruz dedi he belki yorum yazmiyayim diye korkutma amaçlı söyledi ona bisey diyemem ama bu cümleyi kurdu yani
Helal yazmışsınız ama çocuğumun fotoğrafı var benim değil onu atlamışsınız ayrıca ünlü sevilen bir doktor bana bu cümleyi kurdu diye suçlu ben mi oldum anlamadım doktor yaşanan olaylardan tahmin etmiş ola ilir o ayrı ama bana kurduğu cümle buydu
Sizinle ilgisi olduğunu düşünmedim çünkü bunu bana yuzyuzede söyledi ve açıkçası böyle işler yapanlar var adını korumak icin böyle bir ekibi olabilir belki dedim ama tekrar tekrar söylüyorum aynen bu şekilde söyledi
doktorunuz yalancıymış : ) bende bunu söylüyorum. Size bir şey demedim ...
Hem yalancı hem beceriksiz... Dediğim gibi fotonuz var sizi bulması için Ip adresine gerek yok.
piskolijin bozuk tabi
Sabah beri inceleme yapıyorum 3 tane bebek fotoğrafı hariç bir fotoğraf bulamadım onlar da 2009 yılında yüklenmiş benim resmimi nasıl görebiliyorsunuz anlayamadımdoktorunuz yalancıymış : ) bende bunu söylüyorum. Size bir şey demedim ...
Hem yalancı hem beceriksiz... Dediğim gibi fotonuz var sizi bulması için Ip adresine gerek yok.
Sabah beri inceleme yapıyorum 3 tane bebek fotoğrafı hariç bir fotoğraf bulamadım onlar da 2009 yılında yüklenmiş benim resmimi nasıl görebiliyorsunuz anlayamadım
Albümünüze girerseniz görebilirsinizSabah beri inceleme yapıyorum 3 tane bebek fotoğrafı hariç bir fotoğraf bulamadım onlar da 2009 yılında yüklenmiş benim resmimi nasıl görebiliyorsunuz anlayamadım
Giriyorum 3 adet fotoğraf diyor onlar belli zaten ben kendi fotoğrafımı yuklemedim biliyorum zaten görünmüyor da üye olan başka arkadaslarima da bakmalarını rica ettim onlar da göremedi siz nasıl goruyorsunuz nasıl bir fotoğrafAlbümünüze girerseniz görebilirsiniz
Giriyorum 3 adet fotoğraf diyor onlar belli zaten ben kendi fotoğrafımı yuklemedim biliyorum zaten görünmüyor da üye olan başka arkadaslarima da bakmalarını rica ettim onlar da göremedi siz nasıl goruyorsunuz nasıl bir fotoğraf
Yanlış anlamayın kesinlikle suçlamıyoruz sizi. Sadece IPden tespit etmişler demek siteyi zan altında tutmak demektir. Böyle bir iddia karşısında hepimiz tedirgin oluruz,güvenlik konusunda şüpheye düşeriz. Neyse ki bilgilerin paylaşılması gibi bir durum yokmuş, şahsen bunu öğrenmek içime su serpti çünkü
Hayır silmedim bu işte bir gariplik var bem fotoğraf silmedim ben asla buraya kendi fotoğrafımı yuklemedim 2008 yılında üyeliğimi ilk actigimda kendim olmayan bir fotoğraf koymuş ama sonra silmiştim silinen fotoğrafları görüyorsanız o ayrıSilmişsiniz fotoyu
Asistanlarını sıkı stalkerlardan seçiyordur canım heleki bayansa... Bi bayan istedği bilgiyi otuz saniyede bulur stalkçuluk kanımızda var yönetici haklıPardon hurafe derken yalan söylemiyorum tabi ki tahmin etmiş olabilir tanımış olabilir ama bana kurduğu cümlede zerre yalan yok aynen böyle söyledi bizim ekibimiz var tespit ediyoruz dedi he belki yorum yazmiyayim diye korkutma amaçlı söyledi ona bisey diyemem ama bu cümleyi kurdu yani
Upsss yönetici sansdım herkimse arkadas doğru tespitAsistanlarını sıkı stalkerlardan seçiyordur canım heleki bayansa... Bi bayan istedği bilgiyi otuz saniyede bulur stalkçuluk kanımızda var yönetici haklı
Hayır silmedim bu işte bir gariplik var bem fotoğraf silmedim ben asla buraya kendi fotoğrafımı yuklemedim 2008 yılında üyeliğimi ilk actigimda kendim olmayan bir fotoğraf koymuş ama sonra silmiştim silinen fotoğrafları görüyorsanız o ayrı
Hayır silmedim bu işte bir gariplik var bem fotoğraf silmedim ben asla buraya kendi fotoğrafımı yuklemedim 2008 yılında üyeliğimi ilk actigimda kendim olmayan bir fotoğraf koymuş ama sonra silmiştim silinen fotoğrafları görüyorsanız o ayrı
Bu albümde ki ben miyim ayrıca benim bahsettiğim olay olalı 2 ay bile olmadı 5 yıl.once silmişsiniz diyorsunuz size buraya asla kendi resmimi yuklemedim diyorum inanmıyorsunuz siz beni tanıyor musunuz asıl benim için konu kapandı ben anladım anlamam gerekeniBakın silinen albüm var 5 sene burada kalmış. Hala yüklemedim diyorsunuz. Ya siz kullanmadınız bu hesabı ya da unuttunuz... Yapmayın Allah aşkına ....
Benim için konu kapanmıştır....
EvetBahsi geçen doktor Emre İlhan mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?