- 29 Ocak 2014
- 1.313
- 1.415
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ucu mu düştü
bilemedim canım geçmiş olsun çok kötü durmuyor ama ucunda hafif bir düşüklük var gibi.Şişlikler indikten hemen sonra böyleydi zaten zamanla olan bir şey değil![]()
bilemedim canım geçmiş olsun çok kötü durmuyor ama ucunda hafif bir düşüklük var gibi.
Evet onu düşündüm ama geçici çözüm değil mi o 4 ayda gitme ihtimali varinjectable ile ucuna dolgu siktirin, ameliyatsiz cozum iste.
Önceki hali nasıldı ?
İyi, tanınmış, tavsiye edilen bir doktora düzeltme ameliyatı olun. Revizyonda kulaktan kıkırdak doku alıp kullanıyorlarmış.
Önceki hali nasıldı ?
Ucu boş çökük kendi burnumun da ucu boştu hiç doldurmamış bir de kemik çıkıntısı bırakmış ucundan 1 cm geride 2 yıl oldu sanırım ama hala çok üzülüyorum
neden 2 yıl bekledin ki? doktora tekrar gidip hesap sorman gerekirdi. bi ifşa yapacaksan da biraz geç kalınmış bir ifşa.
İki yıldır hakkınızı neden aramadınız?
Evet o çıkıntıyı hiç anlamadım zaten nasıl bir mantık acaba ucu kıkırdakla dolunca o çıkıntı kaybolur mu diye düşünüyorumMinik bir törpüleme operasyonu kalmış gibi.
Talep etsin. Gerekli yerlere şikayet etseydiniz konu lehinize gelişebilirdi ve tazminat alıp başka yerde burnunuzu düzelttirebilirdiniz. İki yıl sonra bu derdiniz neden depreşti ki? Hem de doktor adı vererek!!!Tekrar ücret talep etti zaten benim de doktora güvenim kalmadığı için başka doktor arayışına girdim . Bu süreçte başka ameliyatlarım oldu kist aldırma göz lazer operasyonu gibi