Burun estetiği (resimli)

Seaslug

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2014
1.313
1.415
333
Merhaba herkese , şu an Medical Park Kocaeli Hastanesi'nde hizmet veren Dr. İşken'e bir kaç yıl önce burun estetiği olmuştum. Hala çok üzgünüm bu sonuçtan dolayı maddi manevi yıprandım . Papağan burnu görünümlü burnum . Estetik düşünenlere fikir olsun

bilemedim canım geçmiş olsun çok kötü durmuyor ama ucunda hafif bir düşüklük var gibi.

Ucu boş çökük kendi burnumun da ucu boştu hiç doldurmamış bir de kemik çıkıntısı bırakmış ucundan 1 cm geride 2 yıl oldu sanırım ama hala çok üzülüyorum

İyi, tanınmış, tavsiye edilen bir doktora düzeltme ameliyatı olun. Revizyonda kulaktan kıkırdak doku alıp kullanıyorlarmış.

Önceki hali nasıldı ?

Kemerliydi ama
İyi, tanınmış, tavsiye edilen bir doktora düzeltme ameliyatı olun. Revizyonda kulaktan kıkırdak doku alıp kullanıyorlarmış.

Karar veremiyorum doktor konusunda güvenim kalmadı ama olmak çok istiyorum dolgu gibi geçici çözümlere para vermektense kalıcı çözüm istiyorum

Ucu boş çökük kendi burnumun da ucu boştu hiç doldurmamış bir de kemik çıkıntısı bırakmış ucundan 1 cm geride 2 yıl oldu sanırım ama hala çok üzülüyorum

neden 2 yıl bekledin ki? doktora tekrar gidip hesap sorman gerekirdi. bi ifşa yapacaksan da biraz geç kalınmış bir ifşa.

neden 2 yıl bekledin ki? doktora tekrar gidip hesap sorman gerekirdi. bi ifşa yapacaksan da biraz geç kalınmış bir ifşa.

Daha önce bu siteye de yazmıştım zaten . Tekrar yazmamın sebebi hala kafama çok takıp üzgün olmamdır. Doktorla konuştum ekstra ücret talep etti düzeltmek için . Ben de ona para vermektense başka bir doktora yaptırmayı düşündüm. Hem maddi hem manevi yıprandım bu süreçte.

Tekrar ücret talep etti zaten benim de doktora güvenim kalmadığı için başka doktor arayışına girdim . Bu süreçte başka ameliyatlarım oldu kist aldırma göz lazer operasyonu gibi
Talep etsin. Gerekli yerlere şikayet etseydiniz konu lehinize gelişebilirdi ve tazminat alıp başka yerde burnunuzu düzelttirebilirdiniz. İki yıl sonra bu derdiniz neden depreşti ki? Hem de doktor adı vererek!!!

Back
X