Cnm bnm bn de sendenim,iki ameliyatı bir olcam yıllardır istiodum gögüs büyültmeyi ama cesaret edememiştim,bi de arkadaşlarım gerek yok felan diolardı hep vazgeçiodum.bi hafta sonra muayene gitcem,burunda sağlık problemi çıkınca cesaretim geldi olmuşken ikisini bir yaptırcam:)hem bu site çok ii insanın cesaretini topalmasına yardımcı oluyor.bn estetik yaptıranların bu kadaar çok olduğunu bilmiyordum.
2 ameliyatı bir arada olmak çok mantıklı.. en azından 1 kere anestezi alınmış olacak..
çok iyi yapmışsın karar vermekle :) arkadaşlarını boşver önemli olan senin ne istediğin :)
umarım yeni burnun ve yeni cicişlerin çok güzel olur :)
ameliyat tarihini bildir mutlaka :)
ayy bn bu ciciş kelimesini çok beğendim:)bikinilerim içini dolduracak,ayrıca dolgulu sütyene gerek duyamayacağım günleri sabırsızlıkla bekliyorum,sana nasıl silikon takılacak cnm?önceki burnunun fotosu var mı?görebilir miyim?arkadaş olarak ekliyorum
Geçimiş olsun cnm.şu an burnun nasıl,Ameliyat sonrası ağrın oldu mu?
ağrı yönünden endişen olmasın.. ağrı yok gibi bişey. sadece bazılarını anestezi kötü etkiliyor o da bende hiç olmadı... gayet rahat geçti burun estetiğinin zor tarafı sonrası.. yatma pozisyonu sümkürme atel bandaj falan ama emin ol ki 20 günde bile baya toparlıyosn ilk günler yüzüm mosmor şiş haldeyken naptım ben diyordum çok pişmandım ama gün geçtikçe kendini iyi hissediyorsun ve artık iyi ki olmuşum diyorum
niye herkeste bi ikinci ameliyat lafı var ya??? kimi yamuk oldu diyo,kimi nefes alamıyorum.. ameliyat olmak yeterince zorken bide ikinciyi olduk diyenleri görünce iyice gözüm korkmaya başladı 8 ağustos ame. tarihim ama her an cayabilicekmişim gibi hissetmeye başladım:S
bi kere yaptırınca alışkanlık mı yapıyo ne :) revizyon gerektiren durumların yaygınlığıyla ilgili bi araştırma var mı acaba araştırıcam:) bu kadar sık olduğunu düşünmüyorum, ozman işinin ehli dediğimiz adamlara işinin ehli denmezdi en azındancanım üzgünüm ama bunu göze alarak ameliyat olmalısın aksini düşünme çünkü çok nadir ilk ameliyatta memnun kalan var
bi kere yaptırınca alışkanlık mı yapıyo ne :) revizyon gerektiren durumların yaygınlığıyla ilgili bi araştırma var mı acaba araştırıcam:) bu kadar sık olduğunu düşünmüyorum, ozman işinin ehli dediğimiz adamlara işinin ehli denmezdi en azından
burun önden aşırı kalkık duruşu,
deliklerden birinin daha küçük oluşu,
garip bir ön görünüş,
dudaküstü ile burun ucu mesafesinin çok görünüşü,
burun ucunun içerde durması.
nolur bişi diyin kafayı yiyeceğim.
burun önden aşırı kalkık duruşu,
deliklerden birinin daha küçük oluşu,
garip bir ön görünüş,
dudaküstü ile burun ucu mesafesinin çok görünüşü,
burun ucunun içerde durması.
nolur bişi diyin kafayı yiyeceğim.
açık ve kapalı teknikle ilgili bildiklerinizi paylaşır mısınız? hangisinde ağrı oranı daha az olur
niye herkeste bi ikinci ameliyat lafı var ya??? kimi yamuk oldu diyo,kimi nefes alamıyorum.. ameliyat olmak yeterince zorken bide ikinciyi olduk diyenleri görünce iyice gözüm korkmaya başladı 8 ağustos ame. tarihim ama her an cayabilicekmişim gibi hissetmeye başladım:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?