Burun estetigi sonrası burun şişligi

Merhaba Benimde burnum çok kalkık 40 gün oldu sizin indi mi??
Bayadır girmiyordum yeni gördüm mesajınızı. Evet bir miktar indi ama mucize beklememek lazım. 2 mm anca iner. Ben alıştım görüntüsüne memnunum artık. Eski fotoğraflara bakınca iyi ki yaptırmışım diyorum.

Ev
Evet benimde çok kavisli ondan burun ucum uzun duruyor galiba sizin hiç düzleşmedi mi kalkıklık nasıldı sizin Benim çok kalkık
Evet benimde Burun ucum ucum uzun duruyor benimki pek kalkık değil. Önden gayet doğal bir burun kavis yandan çok belli

Benim 1 milim inmiştir, 2-3 milim daha iner mi sizce ve burun ucum çok şiş hafif küçüldü sizinde öyle miydi?

Benim 1 milim inmiştir, 2-3 milim daha iner mi sizce ve burun ucum çok şiş hafif küçüldü sizinde öyle miydi?
Ben hiç farkedemiyorum inanin. Ama beni aylardır görmeyenler burnun baya inmiş küçülmüş güzelleşmiş diyor. Sizinki çok yeni daha mutlaka iner

Kendi ameliyat sürecime göre yorum yaparsam, üçüncü ay sonlarında burnumun kalkıklığı ve şekli son haline yaklaştı diyebilirim. Ben yazın ameliyat olduğumdan ve çok buz koymadığımdan şişliğim çok oldu. Belki sizin daha kısa sürede iner. Burnun bütünü ilk zamanlara göre çok küçüldü benim. Ucu da dahil. İki haftalık burnumla 5 aylık burnum arasında baya büyüklük farkı var. Kalkıklık konusunda çok bir şey diyemiycem başta ben de çok üzülmüştüm hala istediğimden biraz kalkık ama ilk üç haftaya göre kalkıklığı azaldı. Yine de bir aylık burnun 3 mm daha ineceğini sanmıyorum. Tabii bünyeye göre ve ameliyat eden doktora göre farklılık gösterebilecek şeyler bunlar. Bikaç aya gözünüz alışır diye umuyorum.

İlginiz için çok teşekkür ederim genelde 3 ay sonra neyse şekil öyle kalırmış ben kalın deriliyim inş sizin gibi memnun kalırım bende

Merhaba kalkıklık indi mi benim 40 günü geçti çok kalkık

Merhaba kalkıklık indi mi benim 40 günü geçti çok kalkık?

Şuan nasılsınız ? Bir ödem var ki bende sormayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…