kaçıncı aydasın canım tabiki benimde eskisi gibi değil sert ve uyuşuk ama ödem indikçe ve kıkırdak kemikler kaynadıkça bunun düzeleceğine inanıyorum burnumuz kırıldı ve şimdi iyileşme aşamasında vücudumuzun başka yerlerindeki kırıklar bile bu kadar çabuk geçmiyor okuduklarımdan 6. aydan sonra bu uyuşukluk yavaş yavaş geçiyor diyenler olmuş doğrusu bende merak ediyorumYa kızlar hepiniz burnunuzun şekline takılmış durumdasınız,benim de şekliyle ilgim hiç yok işlevselliğe takmış durumdayım. Burnumun eskisi gibi işlevsel olmaması,orjinal burun gibi hissetmeyişim,burnumda sürekli bir huzursuzluk oluşu benim sinirimi bozan ve üzen şeyler. Yok mu acaba benim gibi düşünen, ben miyim türünün son örneği
seni çok iyi anlıyorum amin inşallahSormama fırsat vermiyorlar bakışları zaten cok kotu diye bağırıyor resmen. Sabir bakalim ınsallah duzelir hepimizin.
yok canım benim burnuma direk yapılmadı ondandır direk burun ucuna yapılanların şişiyormuş doktor tuzu hamur işini asitli şekerli içecekleri kes dedi bende kestim diyet yapıyorumMavli iğne sonrası ilk hafta cok şişkinlik oluyormus sende oldu mu ?
kaçıncı aydasın canım tabiki benimde eskisi gibi değil sert ve uyuşuk ama ödem indikçe ve kıkırdak kemikler kaynadıkça bunun düzeleceğine inanıyorum burnumuz kırıldı ve şimdi iyileşme aşamasında vücudumuzun başka yerlerindeki kırıklar bile bu kadar çabuk geçmiyor okuduklarımdan 6. aydan sonra bu uyuşukluk yavaş yavaş geçiyor diyenler olmuş doğrusu bende merak ediyorum
yok canım benim burnuma direk yapılmadı ondandır direk burun ucuna yapılanların şişiyormuş doktor tuzu hamur işini asitli şekerli içecekleri kes dedi bende kestim diyet yapıyorum
Burun içim sızlıyor ve sanki burnumda bir ağırlık varmış gibi hissediyorum ama sürekli beni rahatsız edicek bir ağrım yok :)Tamam cnm çok teşekkür ederim bu sayede sigarayı da bırakmışsın ne mutlu sana.peki şimdi nasılsın ağrın oluyor mu?
ara ara benimde aklıma takılıyor ama kendimizi üzüp yıpratmanın bir faydası yok deneyimli olanlara göre henüz bunun için çok erken sabredip görelim29.günündeydim henüz. Ve burnumu gerçek burun gibi hissetmemem çok üzüyor beni,hep böyle kalırım diye korkuyorum.
önermedi direk reçeteyi yazıp hemşireye vurulmaya gönderdi vallaDr. Kendimi önerdi canim bende haftaya perşembe kontrole gideceğim bakalim banada iğne tavsiye edecek mi burun ucum cok şiş yada kendi oyle bilemiyorum
Kızlar bişey sorucam bugün 1 hafta oldu yarın atelim cıkıcak,bugün kardeşimi öperken kafası burnuma geldi ve bir süre sızladı şuan bir acı yok sizce bişey olmuş mudur şeklinde falan bozulma olur mu atel olduğu için anlayamıyorum
Kızlar bişey sorucam bugün 1 hafta oldu yarın atelim cıkıcak,bugün kardeşimi öperken kafası burnuma geldi ve bir süre sızladı şuan bir acı yok sizce bişey olmuş mudur şeklinde falan bozulma olur mu atel olduğu için anlayamıyorum
Normalde ben de kimseye yaklaşmam bile ama bugün tutamadım kendimi öpesim geldi :) bence de atel kalın olduğundan bişey olmamıştırİyi cesaret öpmek filan,benim 1 ay olacak hala kimseye sarılamıyorum. Yakınıma kolay kolay kimseyi yaklaştırmıyorum bile. :) Bişey olduğunu sanmam çünkü atelin bir amacı da ilk haftalarda dokular tazeyken dışarıdan gelen herhangi bir darbeye karşı korumak. Yani ben öyle biliyorum: )
Merhaba arkdslar bende aylardir dgru de aramakla mesgulum artik kafayi yemek üzereyım almanyadan gitcehim icin istanbula ha deyincede öle sirf muayne icin gidemiom kimi önerirsiniz okan morkoc da karar kilmistim snra ümit hardal 6000 tl deyince sasirdim okan morkoc ise 12000 tam iki kati para yuksek die ii helim olcak die binkural yok bana yardim edin lütfenHerkes farklı sıkıntı da Benimde burun baya geniş ve kalın deriliydi bana da küçük olmuş gibi geliyor. 2. Haftam ama puf çok mu karamsarız yoksa sabırsız mıyız bende her ikisi de var Malesef
Kalmaz öyle merak etme 8. Gün çok yeni benim ilk alçı ve bandaj çıktıgında dolma biber gibiydi burnumMerhba kizlar alcilatim Bugün cıktı 8. Günüm ama burnum çok yassı ve kenarları şiş kaldı böyle kalmayacak fimi yandan çok güzel Ama önden berbat napacan morelim çok bozukkk
Merhaba benim 1.5 ay oldu burun ucum çok şiş kalkık ve kavisli bende düzleşsin biraz istiyorum sizin indi mi?Nerdeyse 4 ayim bitecek benim ki bile hala şiş. Yani şiş olmasini ümit ediyorum. Ucu şiş oldugu icin burun kemigim cok kavisli ve ince gözüküyor
Merhaba Benimde burnum aşırı kalkık 40 gün oldu sizin indi mi?Sabah atarim canim moralim çok bozuk paramla rezil oldum kalkık olması sinirlerimi bozdu iyice
Merhaba Benimde burnum çok kalkık 40 gün oldu sizin indi mi??Ameliyat olalı iki hafta oldu sizce kalkıklığı azalır mı böyle kalır mı? Çok rahatsız ediyor beni kalkık olması.
Benim 9 ayim bitti bu gün. Inanın ben değişiklikleri farketmiyorum ama beni 4 , 5 ay once görenler burnun oturmuş güzelleşmiş diyor. Ama bana kala kavisli geliyor. Ve sanki ucu hala biraz şiş. Beğenenler çoğunlukta ama beğenmeyenlerde çıkıyorMerhaba benim 1.5 ay oldu burun ucum çok şiş kalkık ve kavisli bende düzleşsin biraz istiyorum sizin indi mi?
Evet benimde çok kavisli ondan burun ucum uzun duruyor galiba sizin hiç düzleşmedi mi kalkıklık nasıldı sizin Benim çok kalkıkBenim 9 ayim bitti bu gün. Inanın ben değişiklikleri farketmiyorum ama beni 4 , 5 ay once görenler burnun oturmuş güzelleşmiş diyor. Ama bana kala kavisli geliyor. Ve sanki ucu hala biraz şiş. Beğenenler çoğunlukta ama beğenmeyenlerde çıkıyor(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?