Burun estetigi sonrası burun şişligi

Kızlar bende Eylül’de gideceğim görüşmeye sormak istediğim sigara kullanıyorum bu bi sorun olur mu aranıza kullanan var mı
Bende sigara kullanıyodum ameliyat öncesi. Ameliyattan sonra bırakma kararı aldım içmiyorum artık ve 25. Günüm bu arada. Bence sende içme çünkü burun geç iyileşiyomuş ve ödemler daha yavaş iniyormuş.

Tamam cnm çok teşekkür ederim bu sayede sigarayı da bırakmışsın ne mutlu sana.peki şimdi nasılsın ağrın oluyor mu?

Benim 13. günüm ve o kadar pişmanım ki. Çok kalkık ve asla yüzüme yakışmayan bir burun. Eski halimi çok özlüyorum. Fare gibi oldum yeni yüzüme alışamadım. İnsanı en çok üzen şey de o kadar para verip günlerce ameliyatla uğraşıp eskisinden daha kötü olmak. Arkadaşlarım buluşmaya çağırıyor utancımdan gidemiyorum evden çıkasım yok.
13 gün cok erken. Burnunuzda yüzünüzde cok degisecek daha. Simdi yüzünüzde ödemlidir. Esim bana bugsbunny diyordu ameliyattan sonra. Odemlerden dolayi gozleriniz farkli gülüsünüz bi acayiptir. Bide tabi yillarca ayni yüzü gördünüz aynada. Guzel olsa bile insan garipsiyor. Uzmeyin kendinizi simdiden

13 gün cok erken. Burnunuzda yüzünüzde cok degisecek daha. Simdi yüzünüzde ödemlidir. Esim bana bugsbunny diyordu ameliyattan sonra. Odemlerden dolayi gozleriniz farkli gülüsünüz bi acayiptir. Bide tabi yillarca ayni yüzü gördünüz aynada. Guzel olsa bile insan garipsiyor. Uzmeyin kendinizi simdiden
Ay evet Ya insanın gülüşü bile değişiyor gülemiyorum ben doğru düzgün :(

İnşallah peki sizin kaçıncı ayınız birde burun kanatları aşırı şiş onlar ne zaman geçer acaba
Sizinle özeldende yazismistik. Benim 4 ayim bitti. Hala burun ucum şiş benimde. Bende daha yeni yeni alsiyorum burnuma. Birkac gündür güzel gelmeye basladi. Oncesinde feci depresyona girmistim. Yorumlarda insani cok etkiliyor tabi. Ogretmenim. Okula baslayali 4 gün oldu . 2 aydir görüşmediğim arkadaşlarim burnun baya degismis güzellesmiş dedi. Bende kendimi daha iyi hissetmeye basladim

Sizinle özeldende yazismistik. Benim 4 ayim bitti. Hala burun ucum şiş benimde. Bende daha yeni yeni alsiyorum burnuma. Birkac gündür güzel gelmeye basladi. Oncesinde feci depresyona girmistim. Yorumlarda insani cok etkiliyor tabi. Ogretmenim. Okula baslayali 4 gün oldu . 2 aydir görüşmediğim arkadaşlarim burnun baya degismis güzellesmiş dedi. Bende kendimi daha iyi hissetmeye basladim
Aaa evet şimdi hatırladım sevindim ne güzel darısı başıma :)

Böyle yorumları okuyunca rahatlıyorum biraz teşekkür ederim

Benim de 29. Günüm ve atel çıktığından beri burun ucumun ve kanatlarının şişliğinin geçmesini kalkıklığının inmesini bekliyorum herkes kalkıklığı iniyo şişler azalıyo zamanla diyo ama bende gözle görülür bir düzelme olmadı gibi ya sadece gözüm alıştı diye düşünüyorum ben de baya kalın deriliyim o yüzden şişlerin geç iniceğini biliyodum ama bu kadarını da beklemiyodum ya resmen hiçbir fark yok kalkıklık konusu da ayrı bi dert o nasıl düzelicek hiç bilmiyorum sorun olmazsa özelden fotoğraf atabilir misin

Sabah atarim canim moralim çok bozuk paramla rezil oldum kalkık olması sinirlerimi bozdu iyice

Arkadaslar moralleri yüksek tutun,
Eski burnunuz güzel olsa zaten ameliyat olmazdınız degil mi ?
Biraz sabır hepimize,
Burnum şuan mükemmel degil ama umursamamaya çalışıyorum,
Hatta konuşuyorum burnumla yarın hangi şekile gireceksin diye,
Mesela bugün delikler halay çekiyor biri başka biri başka :deli:

Benim 13. günüm ve o kadar pişmanım ki. Çok kalkık ve asla yüzüme yakışmayan bir burun. Eski halimi çok özlüyorum. Fare gibi oldum yeni yüzüme alışamadım. İnsanı en çok üzen şey de o kadar para verip günlerce ameliyatla uğraşıp eskisinden daha kötü olmak. Arkadaşlarım buluşmaya çağırıyor utancımdan gidemiyorum evden çıkasım yok.

Bende aynı durumdayım :(

Biraz sabır hepimize,
Ayyy Twety alemsin Ya keşke hepimiz pozitif olabilsek senin gibi :KK76:

Biraz sabır hepimize,

Tweety senin kac gun oldu

Kizlar burnum aşağıya dogru top gibiydi şimdi kalkık yine top gibi bu ödem mi kendi halimi 10 gun sonra kontrole gidecem bakalim ne dicek dr.

Birde kalın derililerde ödem icin iğne yapılıyormuş kortizon yaptıran var mi ..:KK61:

Back
X