Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de ucu sis one dogru sanki.. Toparlanaak die hayal ediyorum..Benim sırtında bir sorun yok ama burun ucunda var gibi. Yandan bakınca ucunun biraz gerisinde hafif yukarıya doğru bir kavis görüyorum, umarım geçer zamanla. İlk 3 ay bu tarz görüntüyü bozan şişlikler olması normal diye duymuştum. Bekleyip görücez o zaman
benim 1 sene doldu 3. ayında falan öyle bişey hissettim bekleyelim dedi bekledik geçmedi revizyon olcam törpü yapcakAmeliyat olalı tam 40 gün oldu fakat burun ucumun çok az gerisinde hafif bir çıkıntı var. Şişlik gibi duruyor. Yaklaşık 2 haftadır fark ettiğim bir şey. Sizce geçer mi? Ödemler ve şişlikler en son burun ucunda geçiyormuş diye duydum ama görüşlerinizi almak istedim.
benim 1 sene doldu 3. ayında falan öyle bişey hissettim bekleyelim dedi bekledik geçmedi revizyon olcam törpü yapcak
Kıme oldunuz acababenim 1 sene doldu 3. ayında falan öyle bişey hissettim bekleyelim dedi bekledik geçmedi revizyon olcam törpü yapcak
Neresinde yani burun kemiğinin üstünde sağ tarafta orası daha bi yüksek kaldı ilk zamanlar bişe yoktu beğenmiştim 3. ayında falan ferkettim çok taktim çok oynadım galiba doktorla görüştüğmüzdede 1 sene dolsun bu nasıl kalmış falan diye şaşırdı orayı törpülücem dedi kasımda törpü yapcak ilki gibi kemik kırma olmıcak o yuzden daha kolay geçer dedi ama bilmiyorum para almıcak törpületcem mecbur benimde sinirim bozuk ama napayım bazen 3 4 ameliyat oluyolar bile dediBurnunun neresinde hissettin bunu? Doktorunun açıklaması neydi peki? Sonuçta ameliyat bu kolay iş değil. 1 defada neden hallolmuyor ki. Umarım bana gerek kalmaz. Çok ağır geçti çünkü benim için.
Benim de bir sene olmasına rağmen geçmedi. Hatta burnumun ucunda resmen şekil bozukluğu var artık. Çok moralim bozuk.
Ekledim, umarım görünüyordur.
Burun ucu en son iyileşen kısım ama gerçekten dokunduğum zaman sanki kemik gibi geliyor. Hani burun ucumun bir tık gerisinde bir yerde kemik varmış gibi görünüyor. Şişlik gibi bir şey var. İlk sargılar çıktıktan sonra yoktu gibi. Bunun gibi şeyler yaşayanlar varsa bilgilendirirse hepimizin içi rahatlar.