Burun estetigi sonrasi burunda çatırdı gelmesi

Mevssim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2015
12
0
1
Burnumdan ameliyat oldum altı ay oldu ve burnumun içinden ara ara ses geliyor.çıt çıt ses gelen benim gibi birisi varsa yorumlarini almak isterim gevici bi durum mu yoksa bi sorun oldugunun belirtisi mi bu aralada doktorum tayini cikti gorusemdim sorack kimse yok maalesf böyle bi durum yasayanlarinki gecti mi acaba cevaplarsaniz sevinirim. .

Benim de burnumun ucunu tonikle temizlerken falan arada çıt diye ses geliyor ağrı falan yok normal bi durum mu bu acaba

Merhaba ayni durum sizde de mi vardi? Bir sikinti oldu mu acaba
Üzerinden 7 ay geçti. Halen sabunla yıkıyorum bir de haftada 3 kere garnier’in kremini kullanıyorum. Halen bir korku oluyor. Sizinkisi kaç ay oldu? Geçmiş olsun bu arada

Üzerinden 7 ay geçti. Halen sabunla yıkıyorum bir de haftada 3 kere garnier’in kremini kullanıyorum. Halen bir korku oluyor. Sizinkisi kaç ay oldu? Geçmiş olsun bu arada
Benim henuz 1 hafta oldu ama masaj yaparken sesi farkettim ve dokunurken geriliyorum bir sorun olur diye

Burnumdan ameliyat oldum altı ay oldu ve burnumun içinden ara ara ses geliyor.çıt çıt ses gelen benim gibi birisi varsa yorumlarini almak isterim gevici bi durum mu yoksa bi sorun oldugunun belirtisi mi bu aralada doktorum tayini cikti gorusemdim sorack kimse yok maalesf böyle bi durum yasayanlarinki gecti mi acaba cevaplarsaniz sevinirim. .
Merhaba bnmde 1 ay oldu ve bndende sanki kemik sesi geliyor . Korkuyorum birşey oldu diye . Size ne dedi doktorunuz ?

Back
X