Burun estetiği sonrası çıkıntı için lokal anestezi oldum

bende bi yıl dolunca çıkıntı için olucam lokal ile 10 dk dedi doktorum aynı zamanda burun ucunda kaldıracak eğer yatırmazsam pişman olabilirim korkacak bisey yok ücret almıyor zaten hastanede de yatmiycagim

siz oldunuz mu bende aynıyım
Ben oldum fakat hiç bir şey değişmedi doktor seçimim ve sonucu malesef çok talihsiz şuanda eskisi gibi burnumun içinde sol tarafta o kıkırdak duruyor ve nefesimide epey etkiliyor. 3.bir operasyona cesaret edemiyorum açıkcası burnumun ucunda da yamulma söz konusu :(

Ben oldum fakat hiç bir şey değişmedi doktor seçimim ve sonucu malesef çok talihsiz şuanda eskisi gibi burnumun içinde sol tarafta o kıkırdak duruyor ve nefesimide epey etkiliyor. 3.bir operasyona cesaret edemiyorum açıkcası burnumun ucunda da yamulma söz konusu :KK43:
Bu sikayetin ameliyat tan hemen sonramı oluştu yoksa ne kadar zaman geçince oldu yani başta bellimiydi doktorun bu hatası ödem şiş falan oluyor ya ondan dedim

Ben oldum fakat hiç bir şey değişmedi doktor seçimim ve sonucu malesef çok talihsiz şuanda eskisi gibi burnumun içinde sol tarafta o kıkırdak duruyor ve nefesimide epey etkiliyor. 3.bir operasyona cesaret edemiyorum açıkcası burnumun ucunda da yamulma söz konusu :KK43:
bende yamulmada çökmede kıkırdakta hepsi var. kimseyi bulmaz zaten gelir beni bulur böyle şeyler. aynı doktora ameliyat olan 3 kişi var tanıdık onlarda bi sıkıntı yok burunlarına güzel . ama benim şansıma yada deri yapıma ne bileyim şans galiba.

bende yamulmada çökmede kıkırdakta hepsi var. kimseyi bulmaz zaten gelir beni bulur böyle şeyler. aynı doktora ameliyat olan 3 kişi var tanıdık onlarda bi sıkıntı yok burunlarına güzel . ama benim şansıma yada deri yapıma ne bileyim şans galiba.
Neden böyle olmuş? Doktor açıkladı mı?
Kıkırdak eğrilmesi ya da erimesi mi var sizde? Sigara içiyor musunuz?

hayır sigara kullanmıyorum asla. ki bunun etkisininde olacağını zannetmiyorum. evet kıkırdak eğrilmesi var. resim atabilirim özelden.

merhabalar bende resminizi görebilirmiyim acaba benim burnum da da aynı sıkıntılar var görüntülerimiz aynımı acaba bakabilirmiyim

Bende de aynı skıntı var fotoğrafımı yükledim bakarmısınız elimle bastırınca gömülüyor ama sonradan yine oluşuyor :(

Eklentiler

• 0F927B2A-71F5-4EF1-954D-89EBEC6CAD07.webp
    0F927B2A-71F5-4EF1-954D-89EBEC6CAD07.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 521
Bu sikayetin ameliyat tan hemen sonramı oluştu yoksa ne kadar zaman geçince oldu yani başta bellimiydi doktorun bu hatası ödem şiş falan oluyor ya ondan dedim
Ben ameliyattan yaklaşık 2 ay sonra farkettim bu durumu çünkü dediğim gibi dışardan bakıldığında belli olmuyor. Doktoruma gittiğimde pişkin pişkin kıkırdak kaymış bunu 10 dkda hallederiz dedi ama 2.operasyon sonucunda değişen hiç bişey olmadı aynı hastanede farklı bi doktora muayene oldum fakat doktorumun ameliyatlara birlikte girdiği doktor arkadaşıymış meğerse beni burnunda hiç bişey yok diyerek geri gönderdi bende 3.bi müdahaleye cesaret edemedim açıkcası

Bende de aynı skıntı var fotoğrafımı yükledim bakarmısınız elimle bastırınca gömülüyor ama sonradan yine oluşuyor :KK43:
benimki kadar değil. size özel mesaj olarak yolladim resmi.. bencede görünür bi şey yok. ben ikinci lokal anestesi ile 10 ek lik işlem dedi kendimi piskolojik olarak ona hazırlıyorum olmak için

Bunu ameliyat olacak veya olup da burun sırtında çıkıntı sorunuyla karşılaşan arkadaşları bilgilendirmek için yazıyorum. 10 dakikalık dedikleri törpüleme işlemini yaptı doktorum. Lokal oldu, ücret almadı. Şu an 1 haftam doldu ve orası eskiye göre iyi olsa da dümdüz değil. 1 aya inecekmiş bakalım. Ama benim umudum sıfır. Eğer gerçekten 1 aya geçerse buraya muhakkak yazarım. Geçmezse de bunu kabullenmekten başka çarem yok sözde psikolojimiz düzelsin diye estetik oluyoruz 1 senedir bu forumdan çıkmıyorum yok yamukluk geçer mi yok çıkıntı geçer mi bilmem ne. Olacaksanız doktorunuzu iyi araştırın ve ameliyat sonrası çıkıntı olan arkadaşlar da boşuna burada geçer mi araştırmalarıyla kendini yormasınlar. 1 senem doldu merak ettiğiniz ne varsa cevaplayabilirim
Lokal düzeltmede yine ameliyat gibi deglmi yani yine kestiler deriyi kaldırdılar sonrası da normal ameliyat dönemi böyle deglmi

Lokal düzeltmede yine ameliyat gibi deglmi yani yine kestiler deriyi kaldırdılar sonrası da normal ameliyat dönemi böyle deglmi
Deriyi kaldırma olayı açık burun ameliyatında oluyor. Lokalde kapalı olur. Burun içinden kesilir, deri kaldırılmadan içeride işlem yapılır.

Doktorunuzla görüştüğünüzde bana da yazarmısınız ne dicek merak ediyorum benim kontrollerime daha çok var.

Lokal ile törpü yaptrian varsa açıklama yapabilrimi yani normal ameliyat süreci ve ameliyat
Doktorunuzla görüştüğünüzde bana da yazarmısınız ne dicek merak ediyorum benim kontrollerime daha çok var.
Bugün gittim 6.ydan sonra torpuyle duzeltiriz dedi kemik oluşumu devam edermiş çünkü 6 ay geçmesi lazimmis enazindan hatasını kabul.etti böle bisey beklemiodum bu ameliyatta dedi zaten hep beni bulur

Deriyi kaldırma olayı açık burun ameliyatında oluyor. Lokalde kapalı olur. Burun içinden kesilir, deri kaldırılmadan içeride işlem yapılır.
Teşekkür ederim iyileşme sürecini biliyormusunuz yani ameliyat gibi zormu çünkü küçük bebeğim.var bakımı zor

Gerçekten mi ya :( bana da mı öyle der acaba ben geçer diye umut ediyordum. Resminizi görme ihtimalim var mı acaba ?

Back
X