- Konu Sahibi betty_berry
bende malesef kullanmak ıstıyorum ama suan lens kullanıyorum mecburıyetten ıyılesınce artık :44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maddi olarak cok durumum yok acaba ucuza ama güzel bir buruna sahip olabilir miyim
canım albumlerı gormen ıcın belli bir mesaj sayısını doldurman lazım....
ucuza olabilirsin belkıd evlette falan..bu site bunları arastrmak ıcın en uygun yer :) amelıyatımdan once ben de herseyı burada arastrdım :))
peki siz nerede oldunuz ameliyatınızı ..memnun musunuz burnunuzdan herhangi bir sağlık problemi yaşadınız mı ..
benım daha cok yenı 1 hafta bıle dolmadı ..ozelde oldum ben ..suan ıcın sorun yok... mesaj sayısınızı doldurun(sanırım 25 msj yazmak yeterli albumlerı gormek ıcın) albumlere bakın burada o kadar tecrubeli arkadaslar var kı bir haftada bu burun ameliyatı işinin dahisi olursunuz valahı:)
evet doldurdum o sayıyı ama hala benim sıkıntımı alacak fotoğrafları göremedim ..haklısınız deneyim herşeyden önce geliyor onlardan öğrenmek lazım..teşekkür ederim :)
ben de elımden geldıgınce her sorunu cevaplarım ama emın ol aklına takılabılecek her sorunun burada cevabı vardır :)![]()
şunu merak ediyorum burun şeklinizi siz mi belirlediniz yoksa doktor mu ..
benım fotom var profilimde oradan bakabılırısn cnm eger albumlerı gormeye basladıysan... ben doktora bıraktım... doktora bırakmayanlarda var
peki siz nerede oldunuz ameliyatınızı ..memnun musunuz burnunuzdan herhangi bir sağlık problemi yaşadınız mı ..
canım gercekten cok güzel olmus ..:)
saol tatlım..inşallahs enın kı daha guzel olur![]()
çok sağol canım benim :)