Burun estetiği sonrası gözlük kullanımı

maddi olarak cok durumum yok acaba ucuza ama güzel bir buruna sahip olabilir miyim

canım albumlerı gormen ıcın belli bir mesaj sayısını doldurman lazım....

ucuza olabilirsin belkıd evlette falan..bu site bunları arastrmak ıcın en uygun yer :) amelıyatımdan once ben de herseyı burada arastrdım :))

Son düzenleme:
canım albumlerı gormen ıcın belli bir mesaj sayısını doldurman lazım....

ucuza olabilirsin belkıd evlette falan..bu site bunları arastrmak ıcın en uygun yer :) amelıyatımdan once ben de herseyı burada arastrdım :))

peki siz nerede oldunuz ameliyatınızı ..memnun musunuz burnunuzdan herhangi bir sağlık problemi yaşadınız mı ..

peki siz nerede oldunuz ameliyatınızı ..memnun musunuz burnunuzdan herhangi bir sağlık problemi yaşadınız mı ..

benım daha cok yenı 1 hafta bıle dolmadı ..ozelde oldum ben ..suan ıcın sorun yok... mesaj sayısınızı doldurun(sanırım 25 msj yazmak yeterli albumlerı gormek ıcın) albumlere bakın burada o kadar tecrubeli arkadaslar var kı bir haftada bu burun ameliyatı işinin dahisi olursunuz valahı:)

benım daha cok yenı 1 hafta bıle dolmadı ..ozelde oldum ben ..suan ıcın sorun yok... mesaj sayısınızı doldurun(sanırım 25 msj yazmak yeterli albumlerı gormek ıcın) albumlere bakın burada o kadar tecrubeli arkadaslar var kı bir haftada bu burun ameliyatı işinin dahisi olursunuz valahı:)

evet doldurdum o sayıyı ama hala benim sıkıntımı alacak fotoğrafları göremedim ..haklısınız deneyim herşeyden önce geliyor onlardan öğrenmek lazım..teşekkür ederim :)

evet doldurdum o sayıyı ama hala benim sıkıntımı alacak fotoğrafları göremedim ..haklısınız deneyim herşeyden önce geliyor onlardan öğrenmek lazım..teşekkür ederim :)

ben de elımden geldıgınce her sorunu cevaplarım ama emın ol aklına takılabılecek her sorunun burada cevabı vardır :):35:

Ben iki ay sonra takarim diye dusunuyodum surekli lens kullanmaktan gina geldi hatunlar burnumda kirik da var tuh yaa

Arkadaşlar 7 ay oldu ilk defa normal gözlük taktım ama kemik feci ağrı yaptı yaklaşık yarım saat sonra.

Ağrı sızı hisseden oldu mu? Alışıyor mu acaba bir süre sonra?

Back
X