Burun estetiği sonrası günlük hayat

niffin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2018
24
10
1
28
Kızlar kaçıncı gününüz ve günlük hayata döndünüz mü dışarı çıkıyomusunuz yürüyomusunuz arkadaşlarınızla buluşuyomusunuz son zamanlarda ameliyat olanlar lütfen cevap yazsın benim 20. Günüm iki gün sonra akşam arkadaşımla buluşucam ama ameliyattan beri dışarı çıkmadım güneş görmiyim diye şimdi korkuyorum biraz uzun süreden sonra dışarı çıkıcam diye bir de yol yürüyücem biraz 30 dakika gidiş 30 dakika dönüş

Bence en iyisi hasta gibi davranmamak bugun 10.gunum 18 agustos ameliyat oldum bugun isbasi yaptim hatta soyle ki ameliyattan sonra kurbanin ilk gunu kurban eti dogradim sonraki gun avmye gittim bi gun ara verdim daha sonra sahilde piknik yaptik sapka taktim olabildigince ama yine gunesti ve atel tamponlar ciktiginda doktorum beurnuma temiz guzel bakmissin dedi bence biraz rahat olmak lazim cunlu takinti yaptikca pisman oluyosundur ben bunu alt taragi estetik olarak goruyorum yine dikkat edin ama 22 gun eve kapatmak cok ilginc

Benim iki hafta oldu ama bende evden çıkamadım kendimi garip hissediyorum pek mutlu değilim açıkcası ve kimseyle görüşmek istemiyorum bu kişiden kişiye değişir tabi

Benim de 20. Gün ben normale döndüm dışarı falan çıkıyorum bugün hatta saç da boyattım. Şehir dışına çıkıcam 2 gün sonra da benim de burnum şiş biraz, dikişler olduğu gibi duruyor da takmıyorım ben pek bu durumu.

Valla helal olsun ben 3. Günüm de morluk şişlik kızarıklık yataktan kalkamadım kişiden kişiye ameliyat a göre cidden farkediyor

Ben de ameliyat olmadan önce ameliyat sonrası süreci sizinki gibi hayal etmiştim ama ameliyat sonrası antibiyotik alerji yapınca kullanamadım doktorum kendisi de istedi ilk hafta dikkat edip evden çıkmamamı sonrasında da hem şişliklerim ve morluğum çok geç geçtiği için kendimi iyi hissetmediğimden ben de çıkmak istemedim pek bi de dikişlerimi güneşten korumak için ama haklısınız ameliyat modundan ne kadar erken çıkarsak o kadar iyi

Ben yorulmaktan ve kendimi iyi hissetmezsem falan diye korkuyorum ama çoğu kişi dönmüş günlük hayatına umarım ben de sorun yaşamam

Bence ameliyat sonrası daha zor bir süreç yeni bir buruna alışmak ayna da bakınca kendini garip hissetmek milletin tepkisinden korkmak yani çok şükür sağlığımız yerinde ama Bunlar beni çok rahatsız ediyor gerçekten

Benim 23. Gün,
İlk haftadan sonra biraz toparladım,
İşlerim olunca Gündüzde cıktım dısarı,
Gece daha iyi oluyor tabi bi cafede oturup hava almak,
Güneş yok bişey ama bantlarım cıktıgından beri,
Pek çıkmıyorum dısarı 2dk markete gidiyorum mecbursam eger yoksa onada cıkmicam,
Cıkınca burnumun içi şişiyor sanki bi rahat degilim.

Tam olarak aynı süreci yaşıyoruz sürecin zorluğu her ameliyata kişiye göre değişiyo bence ve maalesef bizimkiler biraz daha zor olanı

Ben de yürürken nefes alınca bi garip hissediyorum zorlanıyorum gibi tam olarak tarif edemiyorum bir defa oldu bi kez yürümüştüm geçen hafta bana da yürürken bitaz şişiyo gibi geldi

Tam olarak aynı süreci yaşıyoruz sürecin zorluğu her ameliyata kişiye göre değişiyo bence ve maalesef bizimkiler biraz daha zor olanı
Malesef öyle canım o kadar dua ediyorum ki bi an önce düzelsin iyi olsn diye çünkü pskoljimi gerçekten çok kötü etkiledi ve etkiliyor

Ben de yürürken nefes alınca bi garip hissediyorum zorlanıyorum gibi tam olarak tarif edemiyorum bir defa oldu bi kez yürümüştüm geçen hafta bana da yürürken bitaz şişiyo gibi geldi
Bende tam tarif edemiyorum yani rahat degilim bunu hissediyorum.

Bende tam tarif edemiyorum yani rahat degilim bunu hissediyorum.
Darbeden korumamız gerektiğini bildiğimiz için bence bu gerginlik çünkü Hayat bu Allah korusun başımıza herşey gelebilir e Buda dışarı çıkınca daha çok riskli oluyor bence herşey psikolojik arkadaşlar rahat değiliz

Mecbur cıkıcaz ama :/ 6 ay eve kapanamayız ki,
Umarım yani bu süreç gecince normal hayata döneriz,
Ben hep burnuma bişey olcak sıkıntısı cekmek istemem.

Siz neden 2. Ameliyat oldunuz
ilk ameliyattan
3_4 ay sonra önden hafif bir yamulma oldu

.2.ameliyatı 1 yıl sonra o yüzden oldum.
Bu sefer yeni bir şekil verilmedi de sadece o hafif yamukluk düzeltildi.
Ama 2 ameliyatımda hiç agrısız güzel kolay gecti

Bende de eğrilik var daha iki hafta oldu ama bende korkuyorum düzelmez diye sizin fotoğrafınız var mı özelden atabilir misinz bende atayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…