Burun estetiği sonrası hayal kırıklığı (sesli)

Aşağıda bir ses kaydı yaptım sizin için. Yorum yazanlar için şimdiden teşekkür ederim. Çok mutsuzum büyük hayal kırıklığı yaşadım. Revizyon hakkında veya lokal anesteziyle burun törpüleme hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Seninle ayni seyleri yaşadim. Seni o kadar iyi anliyorum ki. Benim derim de kalin ve düşme yaşandı. Burun zamanla gercekten oturuyor ama benim zamanla cidden daha da kotuye geldi. Su an üç yildi ve burun deliklerimde orantisizlik var ve revizyon düşünüyorum. Eger Ankara da iseniz doktor tavsiyesinde bulunabilirim.

Çok geçmiş olsun öncelikle. endişelerinde ve üzüntünde çok haklısın ama biraz acele ediyosun bi süre daha beklemelisin burun ameliyatının oturması 1 seneyi buluyor çünkü

burnumun durumu bu işte😂 herkes dürüst olabilir gerçekten sizce nasıl? olmuş mu olmamışmmı şuan kötü görünüyor. Bence kemere biraz dahs girip kanatları biraz dahs küçültwbilirdi burun deliklerini falsn. Szice? isterseniz önceki halinide atarim. amelşyat olalı 2,5 ay oldu hala şiş evet.
Cok guzel burun. Sadece yapilmiş gibi durmuyor. Dogal duruyor. Kavis vermemis

Kedinin güzelliği halis mi???
Bu arada ben burnunu beğendim en azından çoğunun burnu gibi ben estetikliyim diye bağırmıyor gayet doğal. Septum biraz aşağıda fakat ödemden dolayı sanırım, çünkü dikiş ordan atılıyor. Ben beğendim çok istersen ilerde revizyon yerine dolgu ile düzelttirebilirsin bence
kesinlikle haklısın

Kızlar ya benimde 11. Günüm ama burun deliklerim farklı ve deliklerin arasındaki yer yamuk yandan bakınca kenardan et görünüyor doktor daha çok erken bantların bile duruyo şişlik insin fln dedi ama işte yamuk yani şişlikle ne alakası var birde yandan et görünsün istemiyordum doktor eğer sıfır olsa burun dudak arası mesafen çok açık olacaktı dedi vallahi anlamadım ya moral bozmak için öok mu erken daha 😊

Maalesef benim de rinoplasti hayal kırıklığı ya.. aşırı araştırmadım o bir hata zaten burnum kalın derili öyle aman aman kemer de yoktu ucu biraz düşüktü o ağırlık yapıyordu zor nefes alıyordum beş saat de anlattım önemli olan ucu inmesin kalkık olsun komikse komik nefes alamıyorum diye ucu şimdi önceki ile aynı daha şiş eski halimden 1 sene oldu değişme falan yok ucunu sürekli kaldırıyorum nefes alabilmek için tık tık ses geliyor revizyona da para yetmez zaten aileme rica minnet yaptırmıştım çok pişmanım o gün bugündür en küçük bir şeyi bile her yerden araştırıyorum:(

ben daha çok keklenmiş hissettim, ,biz yıllardır en aktif halimizle bilmezken bir anda genele gelen bir bildirimle konuyu yeni üye tarafından öğreniyoruz hemde yöneticinin bile haberi yok allah allah çok enteresan, :KK70:

eğer pr çalışması yapsam mükemmel bir yol olurdu yeni üye biriyle tanıtım yapmak :KK70: neyse ...

senelerdir buraya ses kaydı gelmeli bas konuş özelliği gelmeli diye 9489484 konuya yazmışlığım var ben sevindim akıllardaki en önemli soru adabıyla kullanılır mı :KK70:

İyi mi haberiniz var mı
Deprem bölgesinde :(

14 dk dayanamadım ama burun ilk 1 sene çok çok değişiyor. Estetik olan arkadaşlarımın hiçbirini başta beğenmedim sonra zamanla baya baya güzel oturdu hepsine.
Bende ameliyat olalı 6 ay oldu sağ ve sol dan bakınca çok farklı gözüküyor bir tarafı çökmüş gibi acaba düzelir mi

Merhaba canım öncelikle geçmiş olsun ses kaydın çok tatlı bende araştıracağım büyük kolaylık olur banada :) çok sevdim. İçini dökmek istiyorsun ve psikolojini çook iyi anlıyorum. Önce biraz kendimi anlatayım

Öncelikle 22 yaşında kadınlarkulubune üye olmuştum bende ilk ameliyatımı olacaktım araştırıyordum. (O üyeliğimin şifresini unuttuğum için yenisi açtım arada eskiden attıgım mesajları araştırırım bulur okurum hatta) bende lise 1den bu yana takmıştım burnumu ama benim çok daha kötüydü söyleyeyim. Derken bir ameliyat oldum ameliyat demeye bin şahit ister. Başlarda kalın deriliydim şişken çok begendim ilk 6 ay ama senin gibi kimse estetik oldugumu anlamıyordu 😂 hatta başka doktora gittim inanamadı sen gerçekten ameliyat oldun mu dedi altındaki kesik izi olmasa inanmayacak adam. Ama nasıl dünyam başıma yıkıldı tahmin edemezsin. neyse şişlik indikçe bu kez kemerimde bir yamukluk vardı inanamazsın ben o dönem açıkcası kabullendim kendimi böyle dedim herhalde daha iyisi olamaz. Yıllar geçti şuan 30 oldum ve ikinciyi olmaya ikna ettim kendimi. Araştırdım ettim derken bu pazartesi ameliyatım var. Kısacası seni gördüm kendimde. Ozamanki ruh halimi hissettim sendede

Şuan böyle hayallerin yıkılmış gibi kötü hisler içindesin ama bence takıntı halindesin mevcut burnun güzel. Doktor iyi iş çıkartmış ama ufak tefek müdahale istersen mevcut doktorunda ufsk bir ücrete dokunuşunu yaptır tabi içine atmışsın baya. Ama yüzün kendin güzel burnu güzel birisin. Bir süre sonra zaten diyorsunki çok boşa takmışım. Dersen sen niye buncs yıl sonra oluyorsun burun ucum biraz kötü geldi geldi gözüme keyfi bir nevi ve baya bir kusur vardı ilk operasyon sonrası.

Birde hangi doktora oldun özeldende yazabilirsin merak ettim ve fiyatını burnunun önceli hali varsa görmek isterim neler yapmış çünkü şuan çok doğal ve normal

Eşim, kuzenim, arkadaşım, komşum hepsi Yeliz Kantürk’e ameliyat oldu. Bakırköy Acıbadem’de Kbb uzmanı onun üzerine burun çalışan tanımam. İkinci üçüncü operasyonları da millet ona oluyor.

Bende ameliyat olalı 6 ay oldu sağ ve sol dan bakınca çok farklı gözüküyor bir tarafı çökmüş gibi acaba düzelir mi
Benimde farklı ama rahatsız edici bir görüntü yok. 6 ayda burun şekli genelde oturmuş oluyor ama 1 seneye kadar uzayabiliyor. 6 ay kontrolünde hocaya bahsedin isterseniz.

Back
X