Burun estetiği sonrası kemikte Ağrı

Pervin12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2017
15
0
1
34
Merhaba arkadaşlar, bir ay önce burun ameliyatı oldum, kemer vardı, operasyon iyi geçti fazlada morluk ve şişlik olmadı zaten. Fakat bir kaç gün önce burun kemiğim ağrımaya başladı, bu durum yattığımda oluyor, sağa döndüğümde kemik sağa baskı yapıyor sola döndüğümde ayni şekilde, düz yatınca sanki baskı oluyor.
Doktorum kontrolde önemli olmadığını geçeceğini söyledi ama ben çok tedirginim sonuçta burun kemiği yani önemsiz bir şey değil, daha önce benim yaşadığımı yaşayan var mi acaba? Ne tür önlem aldınız? Ne kadar süre sonra geçti bu durum?

Merhaba Lilla, olabilir birsoğuk bir sıcak ama sence bunun etkisi olur mu? Dikişlerden falan korkuyorum ama bilmiyorum. Veya kemik yerine oturduğu için mi öyle olabilir?

kemik iyileşiyordur canım ağrın şiddetlimi yoksa çok rahatsız etmeyen bir ağrımı

Leiaaa gün içinde rahatsız etmiyor ama uyku vakti geldiğinde baya baskı var yanı, şiddet değişiyor bazen idare eder şekilde ama bazen daha fazla, bu aralar çok fazla esniyor ve hapşırıyorum ondan olabilir mi?

o tarafta bi şişlik kızarıklık yoksa(enfeksiyon gibi) iyi nefes alıyosan bence bekle biraz daha endişelenme

Evet kontrolde öyle dedi doktor ama hani birden bire ağrının başlaması stres etti beni ilk başlarda bir şey yoktu çünkü, çok esneme olduğu için dedim belki kemik falan kımıldamıştır

Çok sağol canım ya içime su serptin resmen bir kaç gün daha bekleyim bakarsın geldiği gibi birden gider Ağrı

Sağa sola dönmeden uyumak çözüm bence benim 5 ay oldu ama hala aynı durumu yaşıyorum

Cv1992 sanada mı aynısı oldu?
Yalniz bende başlangıçtan beri var yüzümü saga sola çevirince ya da saga sola dönüp uyuyunca çok şiddetli bir ağrı gibi olmasa da bir ağrı hissediyorum ama normalde hiç ağrım olmuyor özellikle kemerin alındığı yerde ve uç kısmında oluyor ama ben doktora bile hiç sormadım neden diye çünkü sonuçta ameliyatlı burun eskisi gibi olmaz hele yüzün üzerine uyumak falan hepten hayal.birde ameliyat olmadan önce yorumlarda okumuştum saga yattim saga dogru kaydı yamuldu gibi şeyler bu yüzden çokta dikkat ettim

Ben de 25 Nisan da oldum bende çok ağrı oluyor ortadan biri bastırıyor gibi ama benim şekil olarak da sorunlu malesef lokal le düzeltme olacak sağ kanadım içine çöküyor nefes alırken

Ben de 25 Nisan da oldum bende çok ağrı oluyor ortadan biri bastırıyor gibi ama benim şekil olarak da sorunlu malesef lokal le düzeltme olacak sağ kanadım içine çöküyor nefes alırken
Aynen ya banada aynısı oluyor ama ilk zamanlar hiç bir şeyim yoktu galiba yan yatmaya başladığımda oldu, seninki yaklaşık 2 ay olacak kontrolde bu konuyu açtın mi acaba?

Aynen ya banada aynısı oluyor ama ilk zamanlar hiç bir şeyim yoktu galiba yan yatmaya başladığımda oldu, seninki yaklaşık 2 ay olacak kontrolde bu konuyu açtın mi acaba?
Söyledim doktor bana takıntılı muamelesi yapıyor ne yazık ki sürekli 6 ay dolsun bakalım diyor :)

Burnum yamuk yumuk kemer kısmı ince eğri olmuş hala inecek diyor elliyorum sert sağ kanat kemikli şiş inecek dedi birinci ay kontrolünde de iltihaplanma kemik çıkmış diyor kapalı teknik törpüleme yapıldı kıkırdak ekleme olmadı ki kaysın

Söyledim doktor bana takıntılı muamelesi yapıyor ne yazık ki sürekli 6 ay dolsun bakalım diyor :)
Ama varya bazen gerçektende o meşhur 6ayı beklemek gerekiyor, burun gün geçtikçe değişik oluyor, peki sağ kanadın icin mecbur mu ameliyat o düzelme gostermicek mi 6 ay sonra? Geçmiş olsun canım

Ama varya bazen gerçektende o meşhur 6ayı beklemek gerekiyor, burun gün geçtikçe değişik oluyor, peki sağ kanadın icin mecbur mu ameliyat o düzelme gostermicek mi 6 ay sonra? Geçmiş olsun canım
Evet mecburen olacak ama lokal anesteziyle ama ben doktora güvenmiyorum sol tarafım da oyuk gibi o yüzden üsten ince eğri görünüyor ama çok beğeniyor bence kimse estetik olduğunu anlamaz diyor ama herkes burnunun kenarı neden şişlik üst kemiğin ince eğilmiş burnun mu kırıldı diyor kardeşim bence de belli estetik olmadığı estetiğe ihtiyacın var gibi duruyorsun diyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…