bgn benm 21.günüm .. 20.günümde herşey güzel derken 21.günümde aile icersndekilerle kavga etmeye basladm bunun nedeni sinir stres brunmla ilgli olan. bnm tek sorunum herşeyn mükmml kusursz olmasnı istemem .. burnum hoş oldu güzel oldu aslnda ama keskee biras daha soyle olsaydı diye kendimi yiyorm bu kücücük seyler yüüznden ailemle tartısyrm sürekli aglamaklı haldeym bgn tüm günüm ağlamakla gecti ki soyle soyliyim sonunda sözlüm ayrıldı bile benden . suan bile gözmden yaslar eksik olmuyor. cok büyüttm ben burnumu cok abarttm ama insan aynada kendini farklı görnce pskolojk olarak etkilenyr yada o akdar acı cekmsken keske surasıda soyle olsaydı diyebilyr. tabi bunun yanı sıra benm gibi sigra icen birsinin birden sigarayı bırakmasıda var. herşey bgn üstüste geldi .. bitkin ve yorgunum. insallah yarın güzell bir gün olur hepimiz için.. yarın insallh mutlu bir günaydın la baslarım topkteki sözlerimeee :))
benim de iki yıllık ilişkim bitti sanırım, konuşmuyoruz artık. çok değiştim maalesef olumsuz yönde oldu benim değişimim. sokağa da çıkmıyorum çünkü burnum parlıyor. nası yaşıycam böyle bilmiyorum. ailemi de üzdüm salak gibi.
benim de iki yıllık ilişkim bitti sanırım, konuşmuyoruz artık. çok değiştim maalesef olumsuz yönde oldu benim değişimim. sokağa da çıkmıyorum çünkü burnum parlıyor. nası yaşıycam böyle bilmiyorum. ailemi de üzdüm salak gibi.
canım peki arkadaşların falan hiç yorum yapmıyorlar mı yeni hali hakkında? güzel olmuş vs diye?
bu kadar üzülmeye değmez bence kızlar.
arkadaslar benımde alçım cıktıgından berı kemerım var..işin ilginci eskıden kemer falan yoktu..25 gun oldu insallah benımkıde gecer ne bılıym kımı gecmıo demıs az oncekı arkadas 30 gunden sonra gectı demıs kafam karıstı..burnumun bir tarafı şiş yukarı duruyor dıger taraf ınmıs asagıda duruyor ..dıkıs izim uzerıne bır de kemer cıktı..acaip canım sıkıldı..kac gundur akrep mısalı kendımı sokuorum bende ..oofff içime öküz oturdu
hayalsu naber? senın tam olarak kaç gun olmustu amelıyat?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?