malesef.. hala kaşımın arası inmedi üstelik 1 ay olmasına ragmen burun ucumda şiş.. böyle kalacak diye korkuyorum.. yandan buru baslangıcı kötü duruyo.. yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorum
kasının arasındaki problem nee ? fotgrfn varmı bide ?
albümümde var , ama orda belli olmuyo pek.. benim 12. günde şiddetli kanamam oldu tekrar tampon takıldı, üstüne alcı konmadıgı için(yeniden alcı dökülüyomus genelde) şişti burnum.. gözlerimin arası bir tuhaf duruyo.. foto çekiorum ama anlasılmıyo fotogrfta ,canım sııkkın yani canım
ben masaj yapmaya bile korkuyorum yanlıs bişey yaparım da daha kötü olur diye, bence sakın yapma burun ucuna bir zarar gelebilir, şişliklerin ne durumda? zaten evde yapılan bi yöntemle kalkacagını sanmam, ama şişliğin varsa hala o şişlikler inince kalkar burun ucun
sanmıyorumm cnm ftoto eklersen yorum yapabilrizHiçmi ben düşündüğümü düşünen yok kızlar uyumam lazım cevap verinde yatayim
hepimizn ayrı derdi var galiba baktm bu arada fotolrna ben begendm burnunu sadecee kas arandaa küçk bi cktnı var gibi oda ödemdendir gecer. bence can skcakk bi durum yok. benmde fotlrm var dilersen bakabilrsn bnmde bgn 24.günüm ve burnumnn küçlmesini istiyrm tek dileğim bu bnmde onacanm skkın :)
Ya Şişlik var sanırım çünkü hissetmiyorum burnumu ama ben drum bana masaj değilde çıkan alcimi verdi hergün 5 dk burnuma bastimami soledi ben ilk defa böyle birsey düydum uyguluyorum ama burnumun üst kenarlarında gozluk izi gibi iz cikti napcami şaşırtdım illallah geldi yani
bende estetik olmak istiyorum ama yorumlardan korktumsiz pişmanmısınız yoksa yine olsa yine yaparmısınız çektiğiniz acıya değer mi ?
pişman değilim ama süreç zorlu, asla agrı sızı açısından demiyorum evet şiştik morardık falan ama inan sonraki süreç cok daha zorlu.. inmek bilmeyen şişlikler, yamuk yumuk bir burun.. bir gün iner bir gün şişer.. saglam bir psikoloji istiyor.
peki dikiş izlerine hangi kremi sürüyorsunuz, ya da sürüyor musunuz?
sanmıyorumm cnm ftoto eklersen yorum yapabilriz
bende estetik olmak istiyorum ama yorumlardan korktumsiz pişmanmısınız yoksa yine olsa yine yaparmısınız çektiğiniz acıya değer mi ?
Bence korkumdan hic birsey yok maaşla benim derdim agri sizi yada birbaska saglik sorunu benim sadece beklentilerim fazlaydı cok kavisli ve kalkik burun isterken cok dogal bir burnum oldu eskisinden iyi değilmi gayet iyi ama ben kendimi hokka gibi bir burna hazırlanırken onun heyecanıyla masaya yatmisken sonuc hayal kırıklığı belkide sabır 1 sene burnumun takipcisiyim inşallah sonradan istediğim gibi olur.muu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?