arakadaşlar psikolojik etkisi bu kadar cokmu yaa bide şunu düşünüyorum sizi eskiden tanıyanlar ve kendinize tabiki değişik gelicek görüntü olarak ama tanımadıklarınıza daha özgüvente yaklaşmıcakmısınız ve zamanla kendinize ve cevrenizdekilerde sizlere alışıcaktır zor bi sürec sizin icin cok gecmiş olsun umarım herşet dilediğiniz gibi olur.
benim de iki yıllık ilişkim bitti sanırım, konuşmuyoruz artık. çok değiştim maalesef olumsuz yönde oldu benim değişimim. sokağa da çıkmıyorum çünkü burnum parlıyor. nası yaşıycam böyle bilmiyorum. ailemi de üzdüm salak gibi.
sen neden ayrıldnbenm ayrılma sebebim daha dogrusu onun benden ayrılma sebebimm bu amelyat yüzünden yasadıgım gerginliğim ve bunu ona yasnıtmıs olmam oldu galibaa en sonunda yeter be cocukmu avutcam dedi .. ama olsn ben bu yola tek basımada devam edebilme gücündeyim :)
valla al bendende o kadar 1 ayı geçti dışarı çıkmıyorum kimseye bakamıyorum hiç kimseye görünmüyorum sosyofobimi oldu diyekorkuyorum yarında psikiyatriye gitcem. burun şeklim güzel belki ama çok değiştirdi beni bilmiyorum kendime bi türlü alışamıyorum herkeside üzüyorum ailemi arkdşımı vesaire
ilk çıktığı zaman ben dedim nolmuş löö bana böyle benim bunu demem burnm biraz tuhaftı ama bunun nedeni derimdi. burun derim çok kötü olmuş sivilce yağ pütür pütür burnum çok göze batıyodu o yüzden. 2 gün boyunca yıkadım temizledim kremledim derken düzeldi. burnuma hemen alıştım ben çünkü değişiklik yoktu çok büyük derecede hatta görenlerin çoğu farketmiyor burnuna bişey mi yaptırdın diye. sadece 1-2 kiş anladı burun ucum ve kanatlarım aynı olduğu için pek bi anormallik yok :)
32 günlük burnum var. benim alçım 2 hafta durdu. ve kontrole gitmeden bir gün önce çat dedi düştü yere. Koşa koşa aynaya gittim. Şeklini çok merak ediyorum. Burun derim soyulmuş, üstü bembeyaz çok kötüydü. Ama incecik, küçücük, biryandan da kemerli bir burnum vardı.
Ucu 2 gün sonra şişmeye başladı. Kemerim de çok tuhaftı. Önceki burun büyük olduğu için ben çok mutluydum. Böyle kemerli bile kalsa olsun diyordum :)
Doktorum masaj verdi ve benim burnum oturmaya başladı. İlk zamanlar çok korktum, sevgilim beğenmeyecek diye. Çünkü önceki halimle çok iyi anlaşan bir çifttik. Hiç yadırgamazdı burnumu. Yüzüm, ifadem çok hoşuna giderdi. Değişimin onu uzaklaştıracağından korktum. İlk 2 gün tuhaf tuhaf baktı durdu belli etmese de :)) Ben ona bakmadığım zamanlarda hep incelediğini farkediyordum.
Ve şimdi bayılıyor. Sürekli çok güzel oldun diyor. ÇOk mutlu oluyorum. En büyük destekçim de O ve ailem zaten. Onlar ilk günden itibaren olumsuzluklara rağmen çok beğendiler.
Ben de dışarı çıkmaya çok çekindim. Hep gittiğim kafeye bile gitmeye korktum. Ama gittim ve tepkiler birer birer gelmeye başladı. Hepsi "Sende bir dğeişiklik var. Zayıfladın mı? Bronzlaştın mı? " diye sorular sordu :))
Ve ben bazen bu forumda çok üzüldüm, çok umutsuzlandım. Pişman oldum, üzüldüm. Ama 10 dk geçti ve açtım ellerimi duamı ettim. Şükürler ettim. Ve gerçekten hep yüksek tuttum moralimi. Bu çok önemli bence. 30 gün boyunca kemerim vardı. 2 gündür indikçe iniyor. Bir anda. ve hala var. Kalsa da inanın bana sorun değil. Biliyorum, inanıyorum herşey daha da güzel olacak.
corser91, ayrılmamızın sebebi şu o bana yaptırma zaten güzelsin demişti, ben de nasılsa çok güzel olcak burnum o zaman iyiki yaptırmışsın diyceksin demiştim. Beğenmezsen ayrılırsın diye şaka yapmıştım.:/ Büyük konuşmuşum yaa. Burnum normal boyutlardaydı ama şekli biraz tuhaftı, rötüş yaptırmak istemiştim aklımca ama miniminnacık kısa oldu burnum. kızlar bişi diycem bugün kadir gecesi birbirimize dua edelim belki işe yarar:) Allahtan eskisi gibi kalkık değil ama önden dümdüz tuhaf bişey oldu ya...Ya artık ufaklıgına alıstım ama burnumun kanadında tırnak izi bastırmıslar gıbı bi iz var. Pek çok eski estetik burunda görmüştüm o izi. Neden oluyor onu bilen var mı. Tam burun kanadının ortasında. Gitmezse, seneye burnumu deldiricem ordan hızma falan takmayı dusunuyorum dikkat çekmesin diye.
çocuk bana bakamıyor, ben ona bakamıyorum nası olcak bu iş hayalsu?haklı valla
alışamadım inşallah 6 ay içinde alışırım...
öyle sanıyorumki kimse tam anlamıyla mutlu değil aslında. belkide bu dönem için geçerli bilmiyorum. benim sorunum kendime alışamam aşırı değiştim makyajım bile yakışmıyor kendimi acaip çirkin hissediyorm yemeden içmedende kesildim kabuslar görüyorm yarn psikiyatriye gitcem bilmiyorm Ama Allah yardmcımız olsun
corser91, ayrılmamızın sebebi şu o bana yaptırma zaten güzelsin demişti, ben de nasılsa çok güzel olcak burnum o zaman iyiki yaptırmışsın diyceksin demiştim. Beğenmezsen ayrılırsın diye şaka yapmıştım.:/ Büyük konuşmuşum yaa. Burnum normal boyutlardaydı ama şekli biraz tuhaftı, rötüş yaptırmak istemiştim aklımca ama miniminnacık kısa oldu burnum. kızlar bişi diycem bugün kadir gecesi birbirimize dua edelim belki işe yarar:) Allahtan eskisi gibi kalkık değil ama önden dümdüz tuhaf bişey oldu ya...Ya artık ufaklıgına alıstım ama burnumun kanadında tırnak izi bastırmıslar gıbı bi iz var. Pek çok eski estetik burunda görmüştüm o izi. Neden oluyor onu bilen var mı. Tam burun kanadının ortasında. Gitmezse, seneye burnumu deldiricem ordan hızma falan takmayı dusunuyorum dikkat çekmesin diye.
Ameliyat sonrası şişliklerin geçmesi için zaman yavaş işliyor gibi yaaa kızlar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?