Burun estetiği sonrası kişi psikolojisi ?

arakadaşlar psikolojik etkisi bu kadar cokmu yaa bide şunu düşünüyorum sizi eskiden tanıyanlar ve kendinize tabiki değişik gelicek görüntü olarak ama tanımadıklarınıza daha özgüvente yaklaşmıcakmısınız ve zamanla kendinize ve cevrenizdekilerde sizlere alışıcaktır zor bi sürec sizin icin cok gecmiş olsun umarım herşet dilediğiniz gibi olur.

umarım evet etkisi çok fazla hele çok kötü bi burnu olmayanlar için daha kötü etki yapıyor diye düşünüyorm.

primaprima yorumun için teşekkürler. peki ameliyat olduktan sonra burun ucundaki sertlik ne zaman eski haline döndü, ne zaman eskisi gibi rahatça burnumuzu silebileceğiz? sağa sola oynatabileceğiz.

sen neden ayrıldn benm ayrılma sebebim daha dogrusu onun benden ayrılma sebebimm bu amelyat yüzünden yasadıgım gerginliğim ve bunu ona yasnıtmıs olmam oldu galibaa en sonunda yeter be cocukmu avutcam dedi .. ama olsn ben bu yola tek basımada devam edebilme gücündeyim :)

bak bnde kac gündür moralsizdim smdi biraz daha düzeldi moralim:))
iiki acmıssın kız bu topiki:)
bnde ilk acıldıgı gün ufft ne kötü bi gündü ya evde de kuzenler vardı her gören aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa die tepki veriyodu
amcam yüzüme bakamıyodu yazık:))
günden güne alısıyorum sanki bazen kendimi dalgaya alıyorum ya kızlar napalım hayat bu gecmez yoksa
sadece cok cok dua edin ltfen kendinize gercekten dünya dua ile dönüyo

Son düzenleme:

bosver tatlım sen gayet güzel oldun o pisman olucak bnce:))

evt tatlım senin burnun gercekten güzel olmus o cıkıntıda gecicek nie halen üzülüyosun ama yaaa(
ortada üzülecek bise yok ki

ya bu yorum bni cok güldürdü
aynı tepkiyi bnde verdimD
smdi ne kadarlık oldu cnm burnun

Son düzenleme:

senin adına coooooooooook sevindim tatlım benim sevgilinin begenmesine cok sevindim yasadıgın sevinci ve mutlulugu tahmin edebiliyorum burnun nekadarlık olunca görüstünüz peki^^
yakında bnde sevgilimle görüsücem darısı bnm basıma:)) darısı hepimizin basına:))
dua cok cok önemli kızlar bugün kadir gecesi dua edelim birbirmze
Allah burnumuzu bize ve cevremize sevdirtirsin insallah, kullarının kalbini bize sevgi ile teshir kılsın insallah yüzlerimizi güzelleştirdiği gibi ahlakımızı da güzellestirsin insallah aminn

Son düzenleme:
bu başlık tam bana göre olmuş:) 4 gün oldu ameliyat olalı psikolojim alt üst oldu.. üstelik ne kadar da istediğim bir şeydi.. buna rağmen bu kadar kötü hissetmem çok garip... şu an alçıda ama gene de çok belli kısaldığı.. ve bence bu kısalık bana gitmemiş... üzgünüm, uzamasını diliyorum, şişliğine bağlıyorum, avuntu dünyası işte...

corser91, ayrılmamızın sebebi şu o bana yaptırma zaten güzelsin demişti, ben de nasılsa çok güzel olcak burnum o zaman iyiki yaptırmışsın diyceksin demiştim. Beğenmezsen ayrılırsın diye şaka yapmıştım.:/ Büyük konuşmuşum yaa. Burnum normal boyutlardaydı ama şekli biraz tuhaftı, rötüş yaptırmak istemiştim aklımca ama miniminnacık kısa oldu burnum. kızlar bişi diycem bugün kadir gecesi birbirimize dua edelim belki işe yarar:) Allahtan eskisi gibi kalkık değil ama önden dümdüz tuhaf bişey oldu ya...Ya artık ufaklıgına alıstım ama burnumun kanadında tırnak izi bastırmıslar gıbı bi iz var. Pek çok eski estetik burunda görmüştüm o izi. Neden oluyor onu bilen var mı. Tam burun kanadının ortasında. Gitmezse, seneye burnumu deldiricem ordan hızma falan takmayı dusunuyorum dikkat çekmesin diye.

ne güzel hemen küçük mü çıktı alçıdan sneinkide bi acaipmiş herkesinki büyük çıkar seninki küçük çıkmş:) dua et işte:) bu arada sevgilin bu yüzden ayrıldıysa zaten ondan sana yar olmazmış canım

çocuk bana bakamıyor, ben ona bakamıyorum nası olcak bu iş hayalsu? haklı valla

sana bakmıyorsa canı cehenneme yaw valla pek bi sorun yokmuş diosun keşke yapmasaymışın ama yapmışssın işte artık 6 ay sonra normal bi buruna döndüğünde inşllh sevgilin çok pişman olacak. kendine alışabilrinmi? bu sorunu bi benmi yaşıyorum ya ben kendime alışamadım bi türlüde alışamıyorm

niye kendini bu kadar üzüyorsun makyajı yap dışarı çık moral olsun, anlamadığım önceki burnundan çok mu kötü sorunlar düzeldiyse beğenmediğin ne? önceki halinle çok mu mutluydun yani

benimde burun kanadımın kenarında vardı yani yüzümde üzülmüştüm bariz belliydi çizmişler sanki dikiş atarken mi yapılmış anlamamıştım ama uzun süre sonra kayboldu canım...1 seneye yakın...

Ameliyat sonrası şişliklerin geçmesi için zaman yavaş işliyor gibi yaaa kızlar :))

malesef.. hala kaşımın arası inmedi üstelik 1 ay olmasına ragmen burun ucumda şiş.. böyle kalacak diye korkuyorum.. yandan buru baslangıcı kötü duruyo.. yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…