Burun Estetiği Sonrası Masaj

ben sbahları yapıyorum sadece yaa az galiba birde aklıma geldikçe sonra acıyor çok yaparsam

benim kaş aramda şişme olmadı fazla morlukta olmadı hatta doktor şaşırdı :) bende şuan yamuk dolanıorm düzelmesini bekliorm inş düzelir

sabır sabır diyorum 1 ay daha hiçbir şey değil gerçekten... ben de 1 aylıkken şişler bitti sanıyordum ama bitmiyormuş. sakin ol, benimki oturmaya 3.aydan sonra başladı, bakalım daha neler olacak...

masajın şekilde etkısı var burun ucuna yaptgm masaj benım burun ustunde ufak cıkıntı olustrdu hatta:) ve dktor yapmassan burnun eskı halıne doner kemık eskı yerlerıne kaynar dedı masajın cok buyuk etkısı varmıs.sıkıldım ama keske bızede masaj vermesydı:) soguk hawalrda burnum daha sıs kucuk ayıcıklar gıbı dolasıyorum ınsann pskolojısı bozuluyo bayag bılmyrm cabuk ıyılessek barı:)

bende sıkıldım masaj yapmaktan artık bi 6 ayı gözden çıkarsak iyi olucak galiba

ınsana hıc ıylesmıcek bole kalcakmısız gıbı gelıyo bılmıyorum eskı halımı bıle ozler oluyorum hep,masajı ne kadar sıklıkla yapıyosunuz:)

evet aynı bana da öyle söylemişti ilk yaptığında da çok acımıştı doktor.dayanılmazdı sanki ölüyorum sandım..

ınsana hıc ıylesmıcek bole kalcakmısız gıbı gelıyo bılmıyorum eskı halımı bıle ozler oluyorum hep,masajı ne kadar sıklıkla yapıyosunuz:)

ben özlemiyorum hiç eski halimi çok sevdim burnumu ama bazen bir garip hissediyorum dediğin gibi domuzcuk gibi sanki önden.. ama seviyorum gene de iyiki yaptırmışım keşke daha erken yaptırsaymışım diyorum..bence seninkide güzel olmuş eskidisnden pişman olma bence

canım yandan begenıyorum de onden ıste sıkıntı sabırsızlktanda begenemıyorum yzuumu su an.bıde cıldım ck bozuldu su ara sıwılce cıkıp sıyah nokta cıkıp duruyo daha da sınır bozucu..

cahilce bi yorum demeyelim onada.. doktor demekki uygun görmemiş..
benim doktorumda bana vermedi masaj.. sadece ben değil sordum bi kaç kişiye onlarada vermemiş..
masaj her buruna verilmiyor.. masaj yapılıp yapılmicana doktor karar verir.. ben bunu dşünüorum..

benim doktorum da masajın ilerde mimiklerde ve bazı yüz hareketlerinde burun yanlarının kırışmaması için önemli olduğunu söylemişti şişliklere faydası olur diye birşey söylememişti ayrıca en zor inecek olan kısım da burun ucudur dedi yani kıkırdak dedi

Kızlar, merhaba,
ben daha yeni konuştum doktorumla, masajın esas nedeni ödem dolayısıyla cildin altında gereksiz hava boşlukları kalmasını önlemek. bu boşlukları bazı ünlülerin burnunda görmek mümkün hani burunlarının üstü buruş kırış olanlar var, deri fazla kalıyor. masajı yapınca deri altındaki hava boşlukları yok oluyor dolayısıyla tabiki de şişlikler daha çabuk iniyor. ama bu hastanın kemik ve deri yapısına, allerjik bünyesine vesaire bağlı, aynı doktor bana günde 3 kez masaj verirken başka bir hastasına saat başı masaj yap demiş,bir başkasına ise hiç yapma demiş. hastaya göre değişen bir durum. benim tam bir ay oldu bugün ve kaş aramdaki şişlik daha 2. hafta bitmişti mesela, yani her hastanın iyileşme tipi farklı, ve masaj da ona göre farklılık gösteriyor. doktor ne derse onu yapın derim ben.

bana mesela saat başı verdi ve çok gelio bu bana

benim 4. ayım bitti ve sık sık masaj önermişti doktorum. devaml ıyaptım bende.. ve şuan tik olmuş durumda.. bişeye daldığımda , stresliyken , bişey düşünürken , tv izlerken vs. vs. elim hep burnumda masaj yapıyor buluyorum kendimi..

işyerinde son biraydır artık ofis arkadaşlarım ve patronum bile söylediler zaman zaman..
önceleri , hayırdır başınız mı ağrıyor diyorlardı..şimdi alışmış haldeler.. tik olarak görüyorlar sanırım

evde de durumum aynı

ama burnuma bir zararı olduğunu düşünmüorum işin aslı.. hatta yararı olduğuna eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…