bende şuan korkuorm sol tarafta bi şişlik var ödem oldunu söyledi doktorum yamuk gibi duruo daha öncede yamuktu zaten daha 1 ay oldu benim inş benimkide düzelir :) ben 4 ayrı şekilde yapıorm saatte bir çok deilmi ya
o kadar çok gerek yok bence yaa. bana doktor aklına geldikçe 2-3 dakika yap demişti. ondan önce de gece yatmadan önce 10 dk demişti. ödemler, özellikle kaş arası en son geçen kısımmış bana öyle dedi doktor
benim burnum ameliyattan önce hiç yamuk değildi, ameliyattan sonra baya bi yamuk gezdim ama düzeldi şimdi.
ben sbahları yapıyorum sadece yaa az galiba birde aklıma geldikçe sonra acıyor çok yaparsam
masajın şekilde etkısı var burun ucuna yaptgm masaj benım burun ustunde ufak cıkıntı olustrdu hatta:) ve dktor yapmassan burnun eskı halıne doner kemık eskı yerlerıne kaynar dedı masajın cok buyuk etkısı varmıs.sıkıldım ama keske bızede masaj vermesydı:) soguk hawalrda burnum daha sıs kucuk ayıcıklar gıbı dolasıyorum ınsann pskolojısı bozuluyo bayag bılmyrm cabuk ıyılessek barı:)
masajın şekilde etkısı var burun ucuna yaptgm masaj benım burun ustunde ufak cıkıntı olustrdu hatta:) ve dktor yapmassan burnun eskı halıne doner kemık eskı yerlerıne kaynar dedı masajın cok buyuk etkısı varmıs.sıkıldım ama keske bızede masaj vermesydı:) soguk hawalrda burnum daha sıs kucuk ayıcıklar gıbı dolasıyorum ınsann pskolojısı bozuluyo bayag bılmyrm cabuk ıyılessek barı:)
ınsana hıc ıylesmıcek bole kalcakmısız gıbı gelıyo bılmıyorum eskı halımı bıle ozler oluyorum hep,masajı ne kadar sıklıkla yapıyosunuz:)
Kızlar, merhaba,
ben daha yeni konuştum doktorumla, masajın esas nedeni ödem dolayısıyla cildin altında gereksiz hava boşlukları kalmasını önlemek. bu boşlukları bazı ünlülerin burnunda görmek mümkün hani burunlarının üstü buruş kırış olanlar var, deri fazla kalıyor. masajı yapınca deri altındaki hava boşlukları yok oluyor dolayısıyla tabiki de şişlikler daha çabuk iniyor. ama bu hastanın kemik ve deri yapısına, allerjik bünyesine vesaire bağlı, aynı doktor bana günde 3 kez masaj verirken başka bir hastasına saat başı masaj yap demiş,bir başkasına ise hiç yapma demiş. hastaya göre değişen bir durum. benim tam bir ay oldu bugün ve kaş aramdaki şişlik daha 2. hafta bitmişti mesela, yani her hastanın iyileşme tipi farklı, ve masaj da ona göre farklılık gösteriyor. doktor ne derse onu yapın derim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?