Burun Estetiği Sonrası Masaj

benim ameliyat olalı 4 ay oldu hiç burnuma dokunmadım masaj yapmadım şeklini etkilediğini söyledi doktorum yavaş yavaş ödemlerimi atıyorum

benım 1 ay oldu bugun sürekli masaj yapıyorum ama hıc bır degısıklık yok sankı bı ay sonunda sıslerın cogu ıner demıstı doktor ama sankı burnum gıderek sısıyo gıbı

kızlar 6 kasımda ameliyatım var korkar oldum yardım!

ameliyattan hiç korkma bence . zaten odanda sakinleşip uyuman için bişeyler veriyorlar serumunu bağlıyorlar.sen de öyle serumun yarılanmasını beklerken ilaç etkisini gösteriyo birçok kişi uyuya kalıyo ama ben uyumamıştım da çok sersemlemiştim. zaten anestezi bağımlıklık yapıyo gibi bişey valla bu gün gelip yine narkoz vercez deseler hiç düşünmem. hiç o gün ki kadar rahat uyumamıştım :) ikinci gün biraz zor geçiyo zaten..hem zaten 5 saatte bir ağrı kesici alıyorsun ağrımaya fırsatı olmuyo buruncuğun

gittikçe azalıyor günler birde insanların tepkisinden çekiniyorum yani tepki değil de soracaklar sürekli olarak.. üf.

gittikçe azalıyor günler birde insanların tepkisinden çekiniyorum yani tepki değil de soracaklar sürekli olarak.. üf.

evet soruyorlar ve seni gördükleri an burnuna odaklanıyorlar halini hatrını sormadan aa burnun güzel olmuş , yüzün değişmiş , estetik yaptırdın değil mi?? ayy canım duydum ameliyat olmuşsun estetik zor oluyomuş ... ne kadara yaptırttın bende yaptırcamdaa ?? vb art niyetli sorulduğunu ve söylendiğini düşündüğüm birsürü soruya, yoruma maruz kalıyorsun ilk karşılaşmalarda hatta dillerine dolayıp her gördüklerinde bunları söylüyorlar sinir bozucu bir süreç ama katlancaz .. ben ücretli öğretmenlik yaparken biriktirdiğim paramla ameliyat olmuştum çok uzatanlara çalıştım paramı kazandım kendi kazandığım parayı bastırıp estetiğimi yaptırdım beceren, elinden gelen varsa yaptırsın dicem ezikliycem onları ... bu zamanda insanları çok takmamak gerekiyor .. boşver yorumları ameliyat seni mutlu edecekse ol ameliyatını, düşünme , çekinme o yorumlarda tepkilerden çokta tın dersin içinden, geçersin

ameliyatını da olmuşsundur herhalde :) inşallah sorunsuz geçmiştir. haberdar et bizleri merak ettim pervanebocegi :)

Son düzenleme:
masaj gercekten gerekli mi degil mi tartisma konusu bugun sargilarim cikacak ve doktora gittigimde soracagim, sizleri de bilgilendiririm kizlar :)

yorumların çoğunu okudumda ben çok korkuyorum ya banada doktorum masaj dedi 2 gün oldu alçılarım çıkalı ve burnum şiş çok garip duruyo suratımı çok değişik hissediyorum benim burnumun nefes alma zorluğu olduğu için eğriliği düzeltildi ama sanki hala o eğrilik var o şişlikten mi acaba :S ?

doktor deil galiba ameliyat olan biri olabilir ekşi sözlükte okumuştum verdiği linkteki cerrahların çoğu gerçekten masajı önermio ilginç

Bende yeni ameliyat oldum evet benimde doktorum masaj ustunde fazla durmadi siserse sagdan biraz masaj yapmamai onermisti ama sanirim hic ellemiycem cokhassas zaten dokunamiom bile..aslinda ben daha cok nasil yikiycam ustunu onu dusunuyorum

Alçıyı çıkarttıkdan sonraki o ilk masaj yok mu fena can acıtıyor burun şiş olduğu için hatırladığım tek şey o p

Son düzenleme:
masaj bence cok gereksız gerçekten hele de dediğiniz gibi amelıyat sonrası atelın alındıgı zamankı masaj gozlerımden yas geldı resmen sonuç ne peki berbat guya masajla sekıl oturacak sıslıkler ınecek yok ya hıkaye hepsı :)

ben de yaklaşik 3 haftadır masaj yapıyorum başlarda ben de doknmaya çok korkuyordum ama şimdi alıştım pek korkmuyorum daha rahatım yani..........neden bazı drlar masaj verıyor da bazıları vermıyor acaba.keşke birisi çıksa da şunun aslını anlatsa ne iyi olur

ya kızlar burun ucumdaki şişlik için de ayrı bi masaj yapıyorum ben........ masajla gerçekten iyi sonç alan birileri var mı buraya yazarsanız çok mutlu olurum

doktorunuz kim acaba? Adanada mı oldunuz?

Aslinda en cok merak ettigim masaji dusunemezken, burnunuzun ustunu nasil temizlediniz ameliyattan sonra?

ben makyaj bile yapıyorum burnuma:) 4 haftadan sonra oldukça sağlam oluyor burun yani üstünü temizlemeyle ya da makyaj yapmakla bi şey olmuyor........ yeter ki darbe almasın doktorumun bana her zaman söylediği sey sert darbelrden koru gerisi çok mühim değil...tabi insan ister istemez başlarda dokunmay bile korkuyor haklı olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…