öncelikle mrb basarlı bi burun ameliyatı gevrimissin masallah nazar degmesin:))
bi sorum olucak burun masajını günde nekadar ve nasıl yapıyosun
bnde devlet hsatnesinde oldum malesef fazla bilgi vermiyolar
ve burnumlada oynamaya korkuyorum
bu sürecte neler önerebilirsin bna
yardım edersen gercekten cook sevinirimcünkü psikolojim beya bozuldu masajdan sonra sekli daha kötü oluyo gibi geliyo bana
burnumu yukarıdan asagı dogru masaj yapıyorum
burun ucumu tutuyorum ve burun ucumu kaldırarak masaj yapıyorum dogrumu yaptıgım masajlar bide sbah aksam kac dakika yapıyodun
ara saatlerde yapıyomuydun
simdiden zmn ayırdıgın için teskürler:)
Atelim çıkacak haftaya burun masajı acıtır mı ?
Çok korkuyorum.
kızlar 6 kasımda ameliyatım var korkar oldum yardım!
ameliyattan hiç korkma bence . zaten odanda sakinleşip uyuman için bişeyler veriyorlar serumunu bağlıyorlar.sen de öyle serumun yarılanmasını beklerken ilaç etkisini gösteriyo birçok kişi uyuya kalıyo ama ben uyumamıştım da çok sersemlemiştim. zaten anestezi bağımlıklık yapıyo gibi bişey valla bu gün gelip yine narkoz vercez deseler hiç düşünmem. hiç o gün ki kadar rahat uyumamıştım :) ikinci gün biraz zor geçiyo zaten..hem zaten 5 saatte bir ağrı kesici alıyorsun ağrımaya fırsatı olmuyo buruncuğun
gittikçe azalıyor günler birde insanların tepkisinden çekiniyorum yani tepki değil de soracaklar sürekli olarak.. üf.
doktor deil galiba ameliyat olan biri olabilir ekşi sözlükte okumuştum verdiği linkteki cerrahların çoğu gerçekten masajı önermio ilginç
arkadaslar benımde 22 gun oldu amelıyat olalı zaten egrılık var dıye amelıyat oldum..halen aynı yöne burun ucunda egrılık var ve törpulenen yerde hala şişlik var offffffff masaja başladım ama umudumu yıtırmeyımı o sağa yatıklık gıdıomu zamanla ????????????
Aslinda en cok merak ettigim masaji dusunemezken, burnunuzun ustunu nasil temizlediniz ameliyattan sonra?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?