Burun Estetiği Sonrası Masaj

benim doktorum msj yapmıycaksın dedi sonra gecen gün baska bir kbb uzmanına gittim msj olarak ne verdi sana dedi doktorumun msj vermediğini söyleyince yorum yapmadı.. o zaman tamam dedi de anlamadım ki ne oldu yani şimdi..

bende 2 aydır masaj yapıyorum kesinlikle etkiliyo burnu
benim burnum kesinlikle masajla toparlandı çok ta memnunum valla doktorsuz iyileştim....doktorum çok ilgisiz biri kesnlikle kouşmuyor kaç defa burnum kanadı aradım teli bile açmıyo...açıncada ters konuşuyo........yani kızlar bi sürü para bayıldık adama ama şimdi yüzümüze bakmıyo...neyseki çapada çalışıyom ordaki arkadaşlar bakıyo......öyle işte masaj yapın ama kuru kuru değil kremle felan yalnış bir hareketiniz zarar verebilir....

ya benim bugun 12. günüm ve bburnum felaket acıyo dokununca masaj yaparkende keza öyle
bu normal mi? uyusturucu spreylerden alıpmı yapsam masajı?

canım gayet normal sakın birşey kullanma rica ediyorum... zaten bir iki dk sonra acısı gider benim hala acıyor

ya benim bugun 12. günüm ve bburnum felaket acıyo dokununca masaj yaparkende keza öyle
bu normal mi? uyusturucu spreylerden alıpmı yapsam masajı?

canım ben masaşımı üzüm çekirdeği yağı ile yapıyorum baya iyi olur burnumda rahatlıyo...sende öyle yap sakın uyuşturucu felan sıkma...

bende nemlendirici kremimi sürdükten sonra yapıyorum masajımı daha rahat oluyor öyle acımıyor da bazen tv izlerken unutuyorum ellerim burnumda masaj yaparken buluyorum kendimi artık 2 aydır o kadar alıştım ki

arkadaslar benımde 22 gun oldu amelıyat olalı zaten egrılık var dıye amelıyat oldum..halen aynı yöne burun ucunda egrılık var ve törpulenen yerde hala şişlik var offffffff masaja başladım ama umudumu yıtırmeyımı o sağa yatıklık gıdıomu zamanla ????????????

benimde eğikti kırıktı benimde eskiden kırık olan düzeltilen yerde şişlik var 4 ay oldu hala geçmedi geçmesini bekliorm inş geçer daha çok erken 6 ay olmadan bi yorum yapma bence

ben alcının cıktıgı ilk gunden beri masaj yapıorum, 2 ay olucak 2 aydır hergun yapıorum fenalık geldi artık:))))))) ama ise yarıo odemleri alıo
gecen hafta da ucunu sıkma masajını verdı orası cok sis sert oldugu icin, sıkıp sıkıp duruorum vallahi ii gelio, ben d emasaj cok ise yaradı burnum toparlanıo.
son gittimde 1.5 aylıktı burnum ve masaj yaparken zarar verır mıyım dedım, bu saatten sonra istesen de burnuna zarar veremessin dedi Onur Bey, icim cok rahat yehuuu:)))

kızlar herkese cok geçmiş olsun ..masaj yapmak burundaki ödemler için iyi ve doktorunuzun dediği şekilde yapın derim ben mesela cok şişti cok ödemliydi alçımla masaj vermişti ve o cok işe yaradı alçıyı cıkardığı gün ortadan iki cıtlatı ve burnunuza koyduğunuzda ne tarafda ödem coksa otarafa bastırarak şu kadar say bırak günde bu kadar yap demişti ve o zaman cok işe yaradı masajlarınızı ihmal etmeyin cok faydası var fıstıklar

Burnumun ucunu yukarı doğru kaldırıyorum, kaldırmak değilde, parmağımla yukarı doğru masaj yapıyorum ama ucu çok sert ve acıyor? Dikişlerim de hala sapsağlam :)

Anladım ki bu işin en kolay kısmı ameliyat olmakmış:) bu ne çile böyleee

Alçıdan çıktığında gözüme daha küçük görünen burnum gittikçe büyüdü sanki:) Burun sırıtmda etim şişti yaaaaa, sonradan oldu bu...14. günüm, özellikle yanlarım yani burnumun yanaklarımla birleştiği yerler şiş

yanaklardakı şişliklerın de geç gittigini soyledı bana doktor , bir ayı gecti ben olalı, şu an çok az şişlik kaldı yanaklarımda.

Suan burda yazdigimiza gore herkes ameliyatli ve herkes masaj mesaj kisminda isin:))
Burunlar,kisiler,ameliyatlar ve diger akliniza gelen etken ve etmenler.Arkadaslar hepsi farkli bunlarin ve bence bi doktorun soyledigini baska bi doktorla kiyaslamayin,size ne soyleniyorsa onu yapin hem siz (biz) yapalim,yarin bigun olumsuz birsey olursa doktorun karsisina cikip soylediklerinizi yaptik.Sorun varsa sizden kaynakli deriz.Ayrica gazetelerde ve tv de sıklıkla çıkmıyor mu.Bi gun egri dediklerine yarin dogru diyor bu prf lar.
Benimde 11. gun bitmek uzere saat 00:00 a geliyor.Bu cuma doktora gidicem bandajlari almak icin.Ozaman bu masaj meselesini birde doktora ben soracagim,geldigimde paylasirim.Hepimize gecmis olsun fistiklar

öncelikle mrb basarlı bi burun ameliyatı gevrimissin masallah nazar degmesin:))
bi sorum olucak burun masajını günde nekadar ve nasıl yapıyosun
bnde devlet hsatnesinde oldum malesef fazla bilgi vermiyolar
ve burnumlada oynamaya korkuyorum
bu sürecte neler önerebilirsin bna
yardım edersen gercekten cook sevinirim cünkü psikolojim beya bozuldu masajdan sonra sekli daha kötü oluyo gibi geliyo bana
burnumu yukarıdan asagı dogru masaj yapıyorum
burun ucumu tutuyorum ve burun ucumu kaldırarak masaj yapıyorum dogrumu yaptıgım masajlar bide sbah aksam kac dakika yapıyodun
ara saatlerde yapıyomuydun
simdiden zmn ayırdıgın için teskürler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…