Burun Estetiği Sonrası Masaj

Bende yeni ameliyat oldum evet benimde doktorum masaj ustunde fazla durmadi siserse sagdan biraz masaj yapmamai onermisti ama sanirim hic ellemiycem cokhassas zaten dokunamiom bile..aslinda ben daha cok nasil yikiycam ustunu onu dusunuyorum

bende masaj yapmayı düşünmüyorum.

walla benimki kalkımış gidiyor ne zaman inecek bu şişler..

şişlik indikçe gidecektir dr ne diyor?

ben masaj yapmak istemiyorum

doktorum banada ödemleri azaltmak için oldunu söyledi şekline bi etkisi varmı dedim yok dedi yorumuda gördüm her zamanki gibi korktum paylaşim dedim :) bende her saat masaj yapıorm bakalım deişikliği görücez

saat başı çok değilmi???

bana da doktorum burunun 3 bölgesine baş parmaklarımla günde 35 er defa masaj yapmamı istedi
bugün yaptım ama yanlış yaparım diye korkuyorum

Arkadaşlar benim kardeşimde çok önerilen bir estetisyene İstanbul'da burnundan estetik oldu. Burnundaki eğiklik giderildi. Hafif de kaldırıldı. Bizim doktorumuz da masajı tavsiye etti. Kıkırdakların şekil alması için. ancak masajın dikkatli yapılması gerekiyor dedi Eğer yanlış yapılırsa fayda değil zarar verir dedi. Ameliyatın üzerinden 1 seneden fazla zaman geçti. Şuan burnunu görenler eski halini bilenler çok şaşırıyor. Çok muntazam tam yüzüne yeni burnu oturdu.

mrb kızlar konu açmııştım cevap gelmeyince burdada sorayım
ameliyattan sonra kaç günde normal hayatıma dönerim görüntüyü çok takan biriyimdir

mrb kızlar konu açmııştım cevap gelmeyince burdada sorayım
ameliyattan sonra kaç günde normal hayatıma dönerim görüntüyü çok takan biriyimdir

canım ben amliyat olalı 12 gün oldu ama hala yüzüm morluk ve şişliklerle dolu gerçi bu durum kişisine göre değişiyo kimisinde fazla morluk oluşmuyo ama yinede 2 haftadan önce normal hayata dönmek zor..benim burnumdaki bant henüz açılmadı 2 gün sonra açıcam ve göz çvremde morluklar hala geçmedi yanaklarımda bile var dışarı çıkamıyorum bu durumda inşallah kısa zamanda geçerde bende rahat ederim

Merhaba,
Burun ameliyatımı olalı 20 gün oldu. Alçım ve tamponlar ilk çıktığında masaj yapmamı söylememişti doktorum. Fakat burnumun kaşlarıma yakın tarafında kemik gibi bir çıkıntı var dışardan çok belli olmuyo ama şişlikler indikçe belirginleşmesinden korkuyorum. Son kontrolümde (2 gün önce) doktorum yalnız o kemik üzerine bastırarak yukarı doğru masaj yapmamı söyledi. masajı yaptıkça sanki daha belirginleşiyo o şişlik ve burnumda ağrı hissediyorum. Kemikse eğer o burnumdaki (ki sertliğinden kemik gibi geliyor elime) masajla düzelmesi mümkün mü? Daha önce benzer bir durum yaşamış olanınız var mı?

Kızlar bugun ameliyat olalı tam 1 hafta oldu tamponlar alındı bandajlar çıktı tamam burun onden sis anlıyorum yandan hafif kemer gibi sanki doktor orda kemiğin olduğunu ve masaj yapmam gerektiğini söyledi acaba bu doktor beni kandırmak icin basından göndermek icin mi böyle bişey yaptı yoksa gercekten ben düzenli sekilde masaj yaparsam eğer o hafif çıkıntı gider mı ! Albüme ekledim bakın kızlar

İçime su serptiniz 12 günüm burnum eğri eşim diyor şiş ben diyorum yamuk ama dr um izinde nasıl masaj yapıcam bilmiyorum birde dudaklar ne zaman normale dönüyor

ben ameliyat oldugum gün bile dudaklarımda sorun olmadı benmde bugun çıktı alçım yüzümde gözümde morluk falanda yok sadece haff üst kemiğim törpülendi düz oldu ve çok az kalkık bi brun ucu yapıldı . bende de mi aynı sürede iyileşir yani 6 ay mı sürcek şişliğimin inmesi..

Ah masaj derdi felaket bisi ya gitgode tik olusturuyo bide insanda berbat berbaaat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…