Bende yeni ameliyat oldum evet benimde doktorum masaj ustunde fazla durmadi siserse sagdan biraz masaj yapmamai onermisti ama sanirim hic ellemiycem cokhassas zaten dokunamiom bile..aslinda ben daha cok nasil yikiycam ustunu onu dusunuyorum
ben her şeyi druma bıraktım hiç bişey demedim söyle olsun böyle olsun diye çünkü o senin yüzüne en güzel burnu yapıcam dedi...ona göre sonç harika burnum çok güzel ve inanılmaz güzelleştim ama ben su anda keşke daha kavisli ve kalkık olsaymış diyorum:)
şişlik indikçe gidecektir dr ne diyor?arkadaslar benımde 22 gun oldu amelıyat olalı zaten egrılık var dıye amelıyat oldum..halen aynı yöne burun ucunda egrılık var ve törpulenen yerde hala şişlik var offffffff masaja başladım ama umudumu yıtırmeyımı o sağa yatıklık gıdıomu zamanla ????????????
benim ameliyat olalı 4 ay oldu hiç burnuma dokunmadım masaj yapmadım şeklini etkilediğini söyledi doktorum yavaş yavaş ödemlerimi atıyorum
Arkadaşlar geçen gün nette dolanırken ekşi sözlükte buruna yapılan masajların hiç bi işe yaramadığını hatta zarar bile verebileceğini yazmışlar.Burunun şekline etki eder mi bu masajlar benim doktorum bi etki etmiceni ödemlerin gitmesi için yaptımızı söledi.Masajla burun şekle girermi acaba ?
doktorum banada ödemleri azaltmak için oldunu söyledi şekline bi etkisi varmı dedim yok dedi yorumuda gördüm her zamanki gibi korktum paylaşim dedim :) bende her saat masaj yapıorm bakalım deişikliği görücez
mrb kızlar konu açmııştım cevap gelmeyince burdada sorayım
ameliyattan sonra kaç günde normal hayatıma dönerim görüntüyü çok takan biriyimdir
İçime su serptiniz 12 günüm burnum eğri eşim diyor şiş ben diyorum yamuk ama dr um izinde nasıl masaj yapıcam bilmiyorum birde dudaklar ne zaman normale dönüyorişte masajın kanıtı :) belki de zamanın kanıtıdır bilmiyorum...
1,5 aylık, soldaki çöküklüğe bakın
xxxx
bu da 3,5 aylık... tamamen olmasa da çok büyük ölçüde düzeldi...
xxxx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?