kızlar slm..
burun ameliyatından ne kadar sonra normal hayata döndünüz acaba
çok ağrı vs oluyo mu dikkat konusu tamam da hemen işe güce vs dönmemiz mümkün mü herhangi bi iz vs bişi kalıyo mu
kafama yatarsa yarın bile ameliyata giderim yani o derece kafama taktım şuanda
slm canım ilk 1 hafta yzunde alçı oluyor ve haliyle rahat olamıyorsun zaten o tamponlar yok muuuu habire hapşuruk geliyor ve burnunun alçıyla kapalı kısmı korkunç kaşinıyor.....ağri bende ilk 2 gun oldu ama ilk 10 gün falan iş güçle pek uğraşamazsın.....zaten bitkin oluyorsun başkalarını bilmem ama ben ilk 10 gün kendini çok bitkin hissetmiştim.. iz falan yok bende şu an.....bu arada ben de drumla görüşmeye gittim ve ertesi gün ameliyat oldum:)).yıldırım ameliyatı oldu yani:)
geçmiş olsun canım güle güle kullan :)
açıkçası ben çok kararsızım etrafım hep hayır dedi
işin kötüsü hem fiyat olarak hem de dayanabilirmiyim gibi bitakım durumlar aklımı iyce karıştırdı
bilemiyorum
bide ben muhakkak sözlümün yanına giderim 10gün 15gün filan durmaz o çünkü ben o haldeyken
gözaltında morluk filan oluyomuş bu durum işi bozuyo işte
ooff offff
Kızlar masajı alciyi aldıktan sonra veriyorlar sanırım bana henüz dr bişey demedi. Bende morarma olmadı hiç buz işlemini çok iyi yapti annem sağolsun. Dr dedi şimdiye balon gibi şişmesi ve morarmış gerekirdi sende hiç olmadi dedi sadece benim burnum şiş doğal olarak. Bakalım alçıdan sonra masaj diyecek mi bana da.
tşk ederim canım.... eger nişanlının yanına gideceksen bir kere daha düşün bence çünkü 1 hafta bakıma muhtaç durumda oluyorsun :))....hasta bakıcılık yapacaksa git derim:)
:) bakar bakmasına da o halde ben görünmek istemem bide şu gözaltı morluğu işi mahvediyor
neyse bi süre erteledim her ne kadar istesem de çünkü kim duyduysa bu kararımı asla yapma ööle bişe dedi
sanki kusursuz bi burnum varmış gibi :90:
yani anlayacağin çok zorlu bi süreç canım insan sonuçları harika olsun istıyor.......... ama her yapılan operasyon da maalesef başarili olmuyor....bir sürü revizyon için bekleyen kişi var o yuzden cerrah seçimi çok önemli kesinlikle çok iyi araştirmak lazım.. bi de cerrahın tarzı çok önemli.... mesela kimi kalkık ve oyuk burun seviyor kimisi düz seviyor adam kendi hoşuna gittiği gibi yapıyor..o yuzden isteklerin karilıklı olarak dile getirilmesi çok önemli mesela sen oyukk burun seversın adam düz yaparsa mutsuz olursun..
ben her şeyi druma bıraktım hiç bişey demedim söyle olsun böyle olsun diye çünkü o senin yüzüne en güzel burnu yapıcam dedi...ona göre sonç harika burnum çok güzel ve inanılmaz güzelleştim ama ben su anda keşke daha kavisli ve kalkık olsaymış diyorum:)
dr ameliyattan sonra masaj öneriyor.ödem atmak içinArkadaşlar geçen gün nette dolanırken ekşi sözlükte buruna yapılan masajların hiç bi işe yaramadığını hatta zarar bile verebileceğini yazmışlar.Burunun şekline etki eder mi bu masajlar benim doktorum bi etki etmiceni ödemlerin gitmesi için yaptımızı söledi.Masajla burun şekle girermi acaba ?
nekadar oldu ameliayat olalıbenimki açık oldu ama hala sol taraftaki eğiklik duruo bariz şişlik var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?