Burun estetigi sonrasi olumsuz yorumlar

Yeni halini begendim merak etmeyin:KK48: Anlamıştım en son yüklediğiniz fotonun eski haliniz olduğunu.
Teşekkür ederim o zaman. Ama inanin kötü niyetli yorum yaptığını düşünmüyorum cevremdekilerin. Cünkü esim kardeşim gibi en yakinlarim. Kötü oldu demiyolarda sana yakismadi diyolar. Onlar disinda kimse olumsuz yada olumlu yorum yapmiyor zaten. Ama ben begenselerdi soylerlerdi begenmedikleri icin yorum yapmiyolar diye düsünüyorum

Yandan evet fark var ama onden de ben siz yazmadan anlamadim eskisi hangisi yenisi hangisi aslinda eski halinizde guzelmis simdiki halinizde guzel bence takilmayin soylenilenlere cok hossunuz yeni burnunuzla

Yandan evet fark var ama onden de ben siz yazmadan anlamadim eskisi hangisi yenisi hangisi aslinda eski halinizde guzelmis simdiki halinizde guzel bence takilmayin soylenilenlere cok hossunuz yeni burnunuzla
Teşekkür ederim heralde benimle birlikte etrafimdakilerinde yeni burnuma alismasi lazim. Ben bile yeni yeni alisiyorum. Sonucta 30 küsür yildir ayni yüzü görüyordum aynada . Etrafimdakilerde ayni sekilde yillardir ayni yüzü gördüler. O yuzdende garipsememiz normal heralde. Cünku ister istemez ifade degısiyor

Burnunuz gayet hos ve guzel olmus. Yüzünüzede yakismis. Eskisine alistiklari icin yeni yüzünüzü garipsiyor olabilirler. E birde burun ameliyatinda burun oturana kadar mimikler bile cok farkli oluyor. Hiç takmayın siz kendinizi begeniyorsaniz onemli olanda o :)

Eski hali yüzünüzü asi gösteriyormuş güzel bir özellik
Yeni hali ise daha yumuşak bir ifade katmış buda güzel bir özellik
Yeni halinin bir artısı yaşınızı da aşağıya çekmiş
Tamam iyi niyetle ve alışamadıkları için söylemeleri gayet normal ama bir söylenir iki söylenir üçüncüye artık bu iyi niyetten çıkmış olur.

Ameliyat olalı üç ay oldu benim de Beni gören tanıdıklarım amelıyat olduğumu anlamıyor bu ıyı bir sey mi kötu bir syy mı anlamadım sizce??

Ameliyat olalı üç ay oldu benim de Beni gören tanıdıklarım amelıyat olduğumu anlamıyor bu ıyı bir sey mi kötu bir syy mı anlamadım sizce??
Banada bir cok kişi hic yorum yapmiyor. Hiz degisiklik gormuyolarda mi söylemiyolar yada begenmedikleri icin mi birsey soylemiyolar anlamiyorum.

Banada bir cok kişi hic yorum yapmiyor. Hiz degisiklik gormuyolarda mi söylemiyolar yada begenmedikleri icin mi birsey soylemiyolar anlamiyorum.
Bence anlamıyorlar dır. Benim kını anlamadılar bne dedim ciddi misin deyıp sasırdılar. O zaman fark ettiler. Zaten kotu bir burnun yoktu ki anlamadık diyorlar. Ki bana göre çok kotu bir burnum vardı

Bence anlamıyorlar dır. Benim kını anlamadılar bne dedim ciddi misin deyıp sasırdılar. O zaman fark ettiler. Zaten kotu bir burnun yoktu ki anlamadık diyorlar. Ki bana göre çok kotu bir burnum vardı
Bilenlerde yorum yapmiyolar. Ben kurcaliyorum burnum nasil oldu diye 6 ay dolsun oyle yorum yapariz diyolar. Bilmeyenlere bende bi degisiklik var mi diye soruyorum. Yüzün küçülmüş sanki diyolar

Canim merhaba bende 6 sene oldu burnumu yaptirali .oncelikle yaptirmakla dogru karar vermissin cok tatli bi burnun olmistipki benim ilk yaptirdigimdaki goruntum bu. Canim suandahalaodemli burnun ilk 1 yil odemli kaliyor ki ben odemli halini daha cok sevmistim.smdi disardaki gozlere gleince kac yasinsasin bilmiyorum ama dusun yaptirana kdr insanlar sana hep o burunla baktilaf. Bu seklde elestiri ypmalari gayet normal takilma elestirele cunku gozleri alisik degil ama bi sure snra bu burna alisicaklar eski halini hatirlamicaklar bile 6 ay gecince oturucak biraz daha burnun kuculcek yani sislk inince kucuk durcsk ama kesinlkle zamanla daha dogallasiyor burnumuz ben bunu gozlemledim suanda ucuda kalkik amelytn etkisiyle. Kimileri kiskanclkla bgenmesede iyi niyetli oldgunu dusundugun ikisiler sadece alismadigi icin oyle yorun yapyorlar ben elmde aynayladolasyordum bakip alismak icin bnm bile alismak 2 ayimi aldi canm. Takma kafana tadini cikar gecmis olsun. :)

Canim merhaba bende 6 sene oldu burnumu yaptirali .oncelikle yaptirmakla dogru karar vermissin cok tatli bi burnun olmistipki benim ilk yaptirdigimdaki goruntum bu. Canim suandahalaodemli burnun ilk 1 yil odemli kaliyor ki ben odemli halini daha cok sevmistim.smdi disardaki gozlere gleince kac yasinsasin bilmiyorum ama dusun yaptirana kdr insanlar sana hep o burunla baktilaf. Bu seklde elestiri ypmalari gayet normal takilma elestirele cunku gozleri alisik degil ama bi sure snra bu burna alisicaklar eski halini hatirlamicaklar bile 6 ay gecince oturucak biraz daha burnun kuculcek yani sislk inince kucuk durcsk ama kesinlkle zamanla daha dogallasiyor burnumuz ben bunu gozlemledim suanda ucuda kalkik amelytn etkisiyle. Kimileri kiskanclkla bgenmesede iyi niyetli oldgunu dusundugun ikisiler sadece alismadigi icin oyle yorun yapyorlar ben elmde aynayladolasyordum bakip alismak icin bnm bile alismak 2 ayimi aldi canm. Takma kafana tadini cikar gecmis olsun. :)[/QUOTE

Oncelikle teşekkür ederim. Ben ameliyat olali 2 bucuk ay oldu. Dediginiz gibi bende yeni yeni alisiyorum daha. Hatta hala eski burnumu özlüyorum. Normalde de degisikliklere cok zor alisan biriyim zaten.38 yasindayim bazen diyorum daha genc bir yasta yaptirsaydim keske belki ben ve cevremdekiler daha cabuk kabullenirdi. Burun estetigi pek aklimda olan birsey degildi ne zaman olnayi dusunsem etrafimdakiler burnun guzel oynama sakin sana cok yakisiyor filan diyordu. Ama bu yil burnum yüzünden baya saglik problemi yasayinca ameliyatta gerekli olunca estetik olarakta duzelsin istedim. Isaallah dogru karari vermisimdir. Burnumun ucu su an baya şiş sanırım. Ucu sis olunca kaviste çok belirgin oluyor ve yüzümü biraz basik gösteriyor. Ucunun şişliği inince biraz daha duzelir diye umuyorum.

Oncelikle teşekkür ederim. Ben ameliyat olali 2 bucuk ay oldu. Dediginiz gibi bende yeni yeni alisiyorum daha. Hatta hala eski burnumu özlüyorum. Normalde de degisikliklere cok zor alisan biriyim zaten.38 yasindayim bazen diyorum daha genc bir yasta yaptirsaydim keske belki ben ve cevremdekiler daha cabuk kabullenirdi. Burun estetigi pek aklimda olan birsey degildi ne zaman olnayi dusunsem etrafimdakiler burnun guzel oynama sakin sana cok yakisiyor filan diyordu. Ama bu yil burnum yüzünden baya saglik problemi yasayinca ameliyatta gerekli olunca estetik olarakta duzelsin istedim. Isaallah dogru karari vermisimdir. Burnumun ucu su an baya şiş sanırım. Ucu sis olunca kaviste çok belirgin oluyor ve yüzümü biraz basik gösteriyor. Ucunun şişliği inince biraz daha duzelir diye umuyorum.
Hic merak etme incek smdiye kdr bi cok arkssm estetik ypti heosinde indigini gordum sendede incek ve inince inmeseydi daha iyiydi diceksin emn ol goz gordgne alisiyor bi sure snrs nelere alisyoruz bunsda alisiriz

Hic merak etme incek smdiye kdr bi cok arkssm estetik ypti heosinde indigini gordum sendede incek ve inince inmeseydi daha iyiydi diceksin emn ol goz gordgne alisiyor bi sure snrs nelere alisyoruz bunsda alisiriz
Ucunun büyüklüğünden cok sikayetci degilim aslinda . Cunku doktorumdan küçuk bir burun istemedim. Ama kavis var ve kavisin oldugu bölümde eninede bir incelme var öyle olunca ucu cok belirgin oluyor.

Back
X