Burun estetigi sonrasi olumsuz yorumlar

Ucunun büyüklüğünden cok sikayetci degilim aslinda . Cunku doktorumdan küçuk bir burun istemedim. Ama kavis var ve kavisin oldugu bölümde eninede bir incelme var öyle olunca ucu cok belirgin oluyor.
Doktorlar bolgesel calisamiyor bir yer duzeltilnce komple duzeltilmesi gerekyor ki estetik dursun amac o zaten dedigim gigi gun gun bak her haftaresim cek snra bak hepsine birinci ve sonuncuya ne kdr degistini gorceksin cok minnos olmus ama cidden guzel gunlerde kullan

Yandan gayet güzel olmus ama sanki önden ucu toparlak gibi ve kanatlari belli olmus ama düzelir belki zamanla

Hakan Çepni ile ilgili cok olumsuz yorumlar duymuştum cesaret edememiştim ama sizinkiler güzel olmuş .Ben Prof.Dr Zekeriya tosun a ameliyat oldum daha yeni sayılırım ama hayal kırıklığı yaşıyorum malesef .Az cok en baştan belli oluyor .

Sizin ki başarılı bence, şanslısınız .

Hakan Çepni ile ilgili cok olumsuz yorumlar duymuştum cesaret edememiştim ama sizinkiler güzel olmuş .Ben Prof.Dr Zekeriya tosun a ameliyat oldum daha yeni sayılırım ama hayal kırıklığı yaşıyorum malesef .Az cok en baştan belli oluyor .

Hakan cepni yle ilgili olumsuz yorumlar var. Ama o kadar cok ameliyat yapiyor ki sayi ne kadar fazla olursada tabi memnun olmayanlar olacaktir.

Canim mrh. Hala ayni fikirde misin suan burnun nasil memnun musun.
Valla pek icime sinmedi sanki. Hala ucu büyük. 5 ayi gecti artik kücülürmü bilmiyorum. Cok kücükte bir burun istemedim ama burnun uca kadar olan kismi incecik ve kavisli geliyor.sonra ucu birden buyuyor.

Üzgünüm ama bence ilk hali daha güzelmiş ve size çok yakışıyormuş. İşte bazen zorla güzel olanı daha da zorluyoruz. Ben de ne yazık ki aynı hatayı yapmakta diretiyorum

Canim mrh. Hala ayni fikirde misin suan burnun nasil memnun musun.
Çok kötü değil ama kendi burnum daha güzeldi yüzüme yakışıyordu .Şimdi burnumu gördükçe üzülüyorum yüzüme gitmedi ama doktorun da becerisi yokmuş onu anladım .Cünkü bende nazal valv darlığı vardı onu bile halledememiş .

Ay çok güzel olmuuuş doğru doktor seçimi yaptığımı düşünüyorum yarın benim de hakan beyle ameliyatım🤩

Back
X