Burun estetiği sonrasi psikolojim bozuldu !

Burun estetiği sonrasi deneyimizi paylasirmisiniz ?

• Duzelen var mi

OY: 4 57,1%
  • Duzelen yok mu

OY: 3 42,9%

• Ankete Katılan
    7

riri2134

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2016
989
464
43
33
Benim burnumda deviasyon vardı burnumun köşesinde çıkık ve nefes alma proglemim vardı 3 hafta once ameliyat oldum doktor ameliyatta burnumu hafif daraltip kaldıracağını söyledi ameliyata çıktığımda hem burun ucu kalin derili olduğu için inceltilip kanatları içeri toplanıp dikiş atılmış burnum cok kisaldi küçülmüş 3 hafta oldu amrliyat olali ödemli hali 3/2 kadar yok sanki burnumdan burun çıkarılmış eğri duruyor bu burun duzelir mi sizce ilk y kötü hissedip sonradan duzelen var mi ? Ben dışarı çıkamıyorum ameliayttan sonra !önce ve sonraki fotoğrafı koydum objektif yorum yaparsanız sevinirim .

Burunun küçüldü ve şuan eskisinden daha eğri ve burnum kısa ve çok kalkik duruyor şuan 3 haftalık hali bile eski burnum kadar yok .

Bana da eskisinden daha eğri gibi geldi.
Siyah montlu fotoda soldan ışık vurduğu için mi öyle bilemedim.

Yok canım eskisnde daha eğri doktora söyledim ödem var o yuzde bir taraf daha egri diyor da ben inanmadım c.tesi gidi konuscam bakalim ne diycek !

Eski burnum daha iyiydi zaten bakalim 6 aya kadar bu burun nasıl duzelicek

Ama su an çok sis olduğu belli. ben bile anladım yani ödem var.
Niye bu kadar telaslaniyorsu

Ya önce ki fotoğraflarda burnum daha büyük şimdi şiş hali bile yüzüme göre küçük kaldı endiselenmek için çok mu erken ? Doktor burnun böyle kalmaz daha şekli değişecek diyor emin değilim sonuçta ameliyat söylediklerinin çok farklı şeyler yaptı yarin başka doktora gidip baktican bakalim o ne diycek ?

Ya önce ki fotoğraflarda burnum daha büyük şimdi şiş hali bile yüzüme göre küçük kaldı endiselenmek için çok mu erken ? Doktor burnun böyle kalmaz daha şekli değişecek diyor emin değilim sonuçta ameliyat söylediklerinin çok farklı şeyler yaptı yarin başka doktora gidip baktican bakalim o ne diycek ?
Bu burnun neresi küçük ? eskisinden 10 kat daha büyük duruyor hatta şiş olduğu için

Sen eski haline mi bakıyorsun acaba? Çünkü orda 10 kat daha buyuk çünkü :((

Beyaz üst giydiğim eski ,siyahlı yeni canım bir daha bak :((( o doktora hakkımı helal etmiyorum

Küçük oldugunu anlayamadım fakat hafif eğrilik varmış gibi. ödemden dolayı öyle gözüküyor da olabilir

Doktor mim merak ettim.
Burnun ust kismi daha ince geldi eskisine gore. Ama suan odem oldugu belli sabret 6 ay olmazsa hakkini ararsin canim daha cok degisecek. Benim bir ay oldu her gun farklilasiyor.

De koray kır 6 ay bu halde nasıl bekliycem bilmiyorum bugün başka doktora gostericem psikoloğa git cem ya zamanla duzelir mi ? Evden çıkamıyorum alt üst oldu hayatım

Benim burnumda deviasyon vardı burnumun köşesinde çıkık ve nefes alma proglemim vardı 3 hafta once ameliyat oldum doktor ameliyatta burnumu hafif daraltip kaldıracağını söyledi ameliyata çıktığımda hem burun ucu kalin derili olduğu için inceltilip kanatları içeri toplanıp dikiş atılmış burnum cok kisaldi küçülmüş 3 hafta oldu amrliyat olali ödemli hali 3/2 kadar yok sanki burnumdan burun çıkarılmış eğri duruyor bu burun duzelir mi sizce ilk y kötü hissedip sonradan duzelen var mi ? Ben dışarı çıkamıyorum ameliayttan sonra !önce ve sonraki fotoğrafı koydum objektif yorum yaparsanız sevinirim .
Yandan da çek istersen ama burnun güzel

Ya burun kendince guzel olabilir bana yakışmadı ben sevemedim nefret ettiğim bir burun tarzı yaptı diyorum madem şekil değişecekti fikrimi alsaysaydi küçük kalkik kısa sırtı tamamen turpulenmis burun istemezdim. Ben dayanamıyorum bu duruma.

Back
X