Burun estetiği sonrasi psikolojim bozuldu !

Burun estetiği sonrasi deneyimizi paylasirmisiniz ?

• Duzelen var mi

OY: 4 57,1%
  • Duzelen yok mu

OY: 3 42,9%

• Ankete Katılan
    7
Diger konuna da baktim.
Herkes gommus ama estetiksiz halin daha iyi.
Karakyeristik yuzleri daha seviyorum.
Ama cok fazla oynayip ta daha kotulestirme.
Dr arastirmasini cok iyi yapman laxim

Yani diyorum değiştirdi bari yüz ifademi çok degistirmeseydi diyorum o kadar kötü durumdayım li anlatamam hergun kabus görüyorum diyorum.

Galiba ben bu sureci atlamiycakmisim gibi geliyor ya bu üzüntüyle hasta yada aklı de gemi kaybedice m koruyorum .eski burnum geri gelmiyecek revizyonla eski haline gelmiyecek ve bu sureci malesef atlatamiycam Allah kimseye bunu yasatmasin hergun cehennem azabı yaşıyorum resmen .

Galiba ben bu sureci atlamiycakmisim gibi geliyor ya bu üzüntüyle hasta yada aklı de gemi kaybedice m koruyorum .eski burnum geri gelmiyecek revizyonla eski haline gelmiyecek ve bu sureci malesef atlatamiycam Allah kimseye bunu yasatmasin hergun cehennem azabı yaşıyorum resmen .
Hayatim senin cidden psikolojin alt ust olmus.
Iyi bir psikolog bul.
Eski burnun guzelmis ama yenisi de kotu degil ifaden degismis sadece. Kolsuz bacaksiz kalmis gibi davraniyorsun, yapma.
Revizyonla tabi ki duzelir neden duzelmesin.
Insanlar ne illet hastaliklarla ugrasiyor.
Sadece dr unu iyice arastiracak ve cok siki bi sekilde konusacaksin ne istediginle ilgili

Canım ,diğer konunda da yazmıştım ,bak simdi yeni burnun kötü degil,herkes soyledi zaten.
Evet bana kalırsa eski burnun daha bi yüzüne yakisiyormus..
Yenisi de yakışıyor ama dudaklarin biraz kalın olduğu icin daha.cok ön plana çıkmış ,ifade değişikliği olmuş .
Revizyonda daha kötü olabilir,eski burunu yapamazlar ,daha cok oynattirma bence burnunla
Zamanla.alisacaksin ve bütün bu şikayetlerin gecicek

sanki doktor burnunu kökünden kesmişte burnunuz hiç yok gibi konuşuyorsunuz..çok fazla abartiyorsunuz.yeni burnunuz gayet güzel,eski burnunuz büyük ve geniş..6 ay içinde normale döner..

Ameliyatta yapılan işleme göre ödem yerleri ve fazlalığı farklılık gösteriyor ilk aylarda her yöne doğru yamuk olması normal Benimde bir ayı geçti sol tarafta ödem cok ve o yöne doğru yamuk görünmesine sebep oluyor burun sırtında kırılan kısım eski halinden daha sis köprü gibi ama bunların zamanla hatta uzun bi zamanda ineceğini biliyorum burun delikleri eşitlenir dediler bekliyorum .bu ameliyat olmadan önce zaten söylendi 1 sene beklemek zorunda olduğum şimdiden moral bozmanın kimseye faydası yok.bu şikayetler bir yıl sonra geçmezse eğer ve cok belirginse revizyon düşünülmeli şimdiden bunu kfya takmak depresyona sebep olur.cjnku beklemekten başka çare yok doktor da bekle dicek erken ameliyat yapana da güvenme zaten .bekle İnan hiç bir doktor eskisinden daha kötü yapmaz sabret .malesef sabretmek zorundayız

Hayatim senin cidden psikolojin alt ust olmus.
Iyi bir psikolog bul.
Eski burnun guzelmis ama yenisi de kotu degil ifaden degismis sadece. Kolsuz bacaksiz kalmis gibi davraniyorsun, yapma.
Revizyonla tabi ki duzelir neden duzelmesin.
Insanlar ne illet hastaliklarla ugrasiyor.
Sadece dr unu iyice arastiracak ve cok siki bi sekilde konusacaksin ne istediginle ilgili
Evet haklısın insanlar çok hastalıkla ugrasiyor kolu bacağını kaybetmiş insanlar var onlari da biliyorum ama elimde değil aynaya her baktigimda omrumden omur gidiyor revizyonla eski haline getirilemez biliyorum ve bu durumu kabullenemiyorum

Canım ,diğer konunda da yazmıştım ,bak simdi yeni burnun kötü degil,herkes soyledi zaten.
Evet bana kalırsa eski burnun daha bi yüzüne yakisiyormus..
Yenisi de yakışıyor ama dudaklarin biraz kalın olduğu icin daha.cok ön plana çıkmış ,ifade değişikliği olmuş .
Revizyonda daha kötü olabilir,eski burunu yapamazlar ,daha cok oynattirma bence burnunla
Zamanla.alisacaksin ve bütün bu şikayetlerin gecicek
Eskiyi yapamazlar zaten yapmaya kalkarlarsa ellerinde kalır zaten ama ben bununla da yasayamiyorum

Ameliyatta yapılan işleme göre ödem yerleri ve fazlalığı farklılık gösteriyor ilk aylarda her yöne doğru yamuk olması normal Benimde bir ayı geçti sol tarafta ödem cok ve o yöne doğru yamuk görünmesine sebep oluyor burun sırtında kırılan kısım eski halinden daha sis köprü gibi ama bunların zamanla hatta uzun bi zamanda ineceğini biliyorum burun delikleri eşitlenir dediler bekliyorum .bu ameliyat olmadan önce zaten söylendi 1 sene beklemek zorunda olduğum şimdiden moral bozmanın kimseye faydası yok.bu şikayetler bir yıl sonra geçmezse eğer ve cok belirginse revizyon düşünülmeli şimdiden bunu kfya takmak depresyona sebep olur.cjnku beklemekten başka çare yok doktor da bekle dicek erken ameliyat yapana da güvenme zaten .bekle İnan hiç bir doktor eskisinden daha kötü yapmaz sabret .malesef sabretmek zorundayız
Ya iyi de olsa kötü de olsa eski burnum kadar bana yakışmıyor nefret ettim bu burundan elimde olsa suker atarım o kadar nefret ettim

Evet haklısın insanlar çok hastalıkla ugrasiyor kolu bacağını kaybetmiş insanlar var onlari da biliyorum ama elimde değil aynaya her baktigimda omrumden omur gidiyor revizyonla eski haline getirilemez biliyorum ve bu durumu kabullenemiyorum
Gercekten iyi bi dr bulursan eski halinden bile daha begenebilirsin bence.
Ve inan bana bu burun da bu kadar yakinilacak bi burun degil.
Guzel kizsin hala da guzelsin ;)

Gercekten iyi bi dr bulursan eski halinden bile daha begenebilirsin bence.
Ve inan bana bu burun da bu kadar yakinilacak bi burun degil.
Guzel kizsin hala da guzelsin :KK66:
Evet ama eski burnum yok üzüntüden bir halden başka hale geldim herkes burnun kötü değil diyor eskisi nde de iyi degil revizyon olucak ne halt olucak diyorum

Evet ama eski burnum yok üzüntüden bir halden başka hale geldim herkes burnun kötü değil diyor eskisi nde de iyi degil revizyon olucak ne halt olucak diyorum
Kendine biraz zaman taniyip iyi bir dr bul inan duzelir. Yahu insanlari bastan uaratiyorlar bi burnumu halledemeyecekler

Kendine biraz zaman taniyip iyi bir dr bul inan duzelir. Yahu insanlari bastan uaratiyorlar bi burnumu halledemeyecekler
Doğru söylüyorsunuz daha iyisinide yaparlar şans meselesi ama benim için umut yokmuş gibi

Sen su an alisamadin ve psikolojin bozuk diye oyle dusunuyorsu.
Ilkonce k3ndini topla.
Ayni zamanda sans meselesi de degil iyi bir dr a bakar
Öyle diyorsun da benim doktor da cok iyiydi bu psikoljiye sahip değildim ameliyatta güle oynaya girdim sonuç istediğim olmadı istemediğim bir burunla yaşamak zorunda kaldım en iyi doktora gidiyim bu burnu baştan yapabilecek mi benim bildiğim revizyon ameliyatları daha zor ve daha riskli sonuç hüsran olursa ve 1 yil bu burunla nasıl yasiycam

Burunun küçüldü ve şuan eskisinden daha eğri ve burnum kısa ve çok kalkik duruyor şuan 3 haftalık hali bile eski burnum kadar yok .
hayır canım sana öyle geliyor eski burnunda bir gariplik görmeedim
,ama yeni burnunda kötü değil güzel bence güzel kızsın

Öyle diyorsun da benim doktor da cok iyiydi bu psikoljiye sahip değildim ameliyatta güle oynaya girdim sonuç istediğim olmadı istemediğim bir burunla yaşamak zorunda kaldım en iyi doktora gidiyim bu burnu baştan yapabilecek mi benim bildiğim revizyon ameliyatları daha zor ve daha riskli sonuç hüsran olursa ve 1 yil bu burunla nasıl yasiycam
Neye gore kime gore iyi.
Iyi olsa bu derece memnuniyetsiz kalmazdin.
Bak ciddi soyluyorum sen cok siki bi arastirmeye gir ve revizyon ameliyati olanlardan bilgi almaya calis forumda.
Eminim iyi bi dr buldugunda o istedigin gibi duzeltir

Inşallah ya sanki hiç bir doktor bu burnu duzeltemezmis gibi geliyor burnumun her tarafını değiştirmiş öyle bir hale sokmuş ki bu burnun neresinden tekrar burun yapılacak diyorum ettini inceltmis burun deliklerine kadar küçük kanatlari içeri toplamış dikis atmis ve burun küçük kısa valla bu burnu yeniden yapan bilen doktor bulursam :(

Back
X