- Konu Sahibi Siyah Kugu
-
Benim burun köküm çok şişti ve 20 günde insaniçine çıkınca insanlar baya şaşırdı, çünkü gözarası açılmış kaba bir şeydi. Gerçi ben dışarıya 4.günde çıkmaya başladım. Ama bence ilk iki ay biraz kötü gözüküyor.. 2.ayda daha iyi sonra zamanla oturuyor.Bence çok doğal görünüyor, ilk fotoğraflarda da güzeldi. Konuyu açtığınızda 45 günlüktü sanırım, ameliyattan sonra kaç gün sonra normale dönüyor yani şişlik falan inip dışarı çıkılabilecek durumda oluyor? Benim de gebelikte burun içi şişiyor doğumdan sonra ameliyat olmam gerekebilir, belki aynı zamanda estetik de yaptırabilirim.
Burnu karıstırmak burna zarar veriyor mu ya görünce çok kafam takıldı siz 40 günlükken bile yapmamıssınız ben tamponlar cıktıgından beri elimle yapıyorum temizligi çünkü burun içim çok kuruyor spreyler de fayda etmedi o yüzden sümkürme gibi seyleri yapamıyorum 2.haftadan itibaren elimle temizlemek zorunda kaldım sorun cıkartırmı ki?
elini nasıl sokuyorsunBurnu karıstırmak burna zarar veriyor mu ya görünce çok kafam takıldı siz 40 günlükken bile yapmamıssınız ben tamponlar cıktıgından beri elimle yapıyorum temizligi çünkü burun içim çok kuruyor spreyler de fayda etmedi o yüzden sümkürme gibi seyleri yapamıyorum 2.haftadan itibaren elimle temizlemek zorunda kaldım sorun cıkartırmı ki?
çok güzel görünüyor burnunuz bayıldım valla. Doktorunuz kim acaba ?Selam arkadaşlar..
43 gün önce burun estetiği ameliyatı oldum. Genel olarak memnunum fakat tam yan profilimi bir türlü beğenemiyorum. Hafif yan, ön profilim güzel ama yan profilim çok keskin bir kavisi var.
Doktora gittiğimde hâla ödem ve deri fazlalığı olduğunu söyledi. Daha çok erken bir dönem olduğunu söyledi ama içim rahat etmiyor birtürlü. Siz ne diyorsunuz tecrübeli arkadaşlar kavisi güzelleşir mi?
Bilmemki, ben uzun bir süre kulak çöpü kullandım.Burnu karıstırmak burna zarar veriyor mu ya görünce çok kafam takıldı siz 40 günlükken bile yapmamıssınız ben tamponlar cıktıgından beri elimle yapıyorum temizligi çünkü burun içim çok kuruyor spreyler de fayda etmedi o yüzden sümkürme gibi seyleri yapamıyorum 2.haftadan itibaren elimle temizlemek zorunda kaldım sorun cıkartırmı ki?
Teşekkür ederim güzel yorumunuz içinçok güzel görünüyor burnunuz bayıldım valla. Doktorunuz kim acaba ?
Gerçekten mi ya valla ben 1 hafta sonra direk soktum elimi. Ucuna değince de bir şey olmuyor şuan 1 ay oldu bugün. Ucuna değince içim gıdıklanıyor ama bir şey olmuyor.elini nasıl sokuyorsunbenim 5. haftam bırak elimi sokmayı ucuna hafif deyince bile canım yanıyor ben deniz suyu ile temizleyip kulak temizleme çubuğu ile ucunu temizliyorum, doktorum çubuğu bile sadece ucunda kullan içine tam sokma dedi
İçindeki yaralardan dolayı filan tamamen sokma demiştir bence. Çünkü bir sıkıntı olsa canın acırdıı diye düşünüyorumGerçekten mi ya valla ben 1 hafta sonra direk soktum elimi. Ucuna değince de bir şey olmuyor şuan 1 ay oldu bugün. Ucuna değince içim gıdıklanıyor ama bir şey olmuyor.
Aynen büyük ihtimalle. Benim normalde baya zor olmuştu ameliyatım 3 yerden kemik kırıldı falan ama iyileşmesi şansıma çok kolay oldu 1 hafta sonra gayet kendi burnum gibiydi burun ucu hassasiyetim hariçİçindeki yaralardan dolayı filan tamamen sokma demiştir bence. Çünkü bir sıkıntı olsa canın acırdıı diye düşünüyorum
Anladım, cok gecmis olsunAynen büyük ihtimalle. Benim normalde baya zor olmuştu ameliyatım 3 yerden kemik kırıldı falan ama iyileşmesi şansıma çok kolay oldu 1 hafta sonra gayet kendi burnum gibiydi burun ucu hassasiyetim hariç
hala cok gergin burnum, yani imkansiz el ile temizlemekGerçekten mi ya valla ben 1 hafta sonra direk soktum elimi. Ucuna değince de bir şey olmuyor şuan 1 ay oldu bugün. Ucuna değince içim gıdıklanıyor ama bir şey olmuyor.
Çok teşekkür ederim size de geçmiş olsunAnladım, cok gecmis olsun
Bugün 1 aylık kontrolüm vardı valla korkmustum ben de sonradan bir sey oldu mu acaba falan diye ama doktorum cok cok iyi dedi hatta sasırdı bu kadar iyi olmasına baya hızlı iyileşmiş senin burnun dedi mutluyum valla :) Demekki burnu karıştırmak hızlı iyileştiriyor ahahahhaa şaka şakaahala cok gergin burnum, yani imkansiz el ile temizlemekbide burunuma zarar veririm diye yapmazdim zaten.. dedigim gibi doktorum kulak temizleme cubugu icin bile izin vermedi normalde
İlk gönderdiğiniz fotoğrafların bazısı çok güzel, bazılarında ise göz arasında bir çukurluk varmış sonra burun sonra başlıyormuş gibi. Bu fotoğraf çekimi ile ya da ödemle ilgili de olabilir tabii. Genel olarak bakınca 9 ay fotonuz daha güzel geldi.Teşekkür ederim, siz neyden rahatsız oldunuz tam olarak?
burnunuzun son durumunu ogrenebilirmiyim.kavis icin torpuleme yaptirdiniz mi bende ayni durumdayim da.ozelden foto atarsanz cok sevinirimBenim de 45. günüm. Ben de soldan beğeniyorum burnumu, sağdan beğenmiyorum. Kavisim çok az. Doktorum 5. aydan sonra çok kolay dedi, biraz törpüleyecek kavis için bakalım. Ucu hala çok sert, ve ucunun iç kısmı hala çok şiş ve ağrıyor. ve söylemesi ayıp burnumu karıştırmayı çok özledim.
Başka sorunlar da çıktı, 7. Ayda revizyon oldum, komple yeni bir ameliyat oldu yaniburnunuzun son durumunu ogrenebilirmiyim.kavis icin torpuleme yaptirdiniz mi bende ayni durumdayim da.ozelden foto atarsanz cok sevinirim
yaaa gecmis olsun umarim duzelmistr artikBaşka sorunlar da çıktı, 7. Ayda revizyon oldum, komple yeni bir ameliyat oldu yani
Çok şükür, memnunum şu andayaaa gecmis olsun umarim duzelmistr artik
Teşekkür ederim, bana da göz arası cok düz sonra burun başlıyor gibi geliyordu, şuan sanki daha normal geliyor ama alıştım mı yoksa yüzüme mi oturuyor bilmiyorum :)İlk gönderdiğiniz fotoğrafların bazısı çok güzel, bazılarında ise göz arasında bir çukurluk varmış sonra burun sonra başlıyormuş gibi. Bu fotoğraf çekimi ile ya da ödemle ilgili de olabilir tabii. Genel olarak bakınca 9 ay fotonuz daha güzel geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?