- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
- Konu Sahibi Siyah Kugu
-
Asimetri yaşayyan arkadaşlar oldu burda evet ödem kaynaklıdır muhtemelen beklemek lazım..Kızlarrrr acil yardım lütfenbenim 28. Günüm bir bakıyorum biraz önden asimetrik duruyor burnum sonra bir bakıyorum normal gibi sonra bir bakıyorum kendi kendime konuşuyorum yok şişten şundan bundan diye bu asimetri olayını yaşayan var mı şişmeden olabilir mi
Ben de çok beğendim, doktorunuzu öğrenebilir miyim
Umarım öyledir aksi takdirde kal yaparken göz çıkarmış olacağımAsimetri yaşayyan arkadaşlar oldu burda evet ödem kaynaklıdır muhtemelen beklemek lazım..
tek kelimeyle bayildim onden de bi gorsek keske. Ve benim de boyle olsaydi yaSelam arkadaşlar..
43 gün önce burun estetiği ameliyatı oldum. Genel olarak memnunum fakat tam yan profilimi bir türlü beğenemiyorum. Hafif yan, ön profilim güzel ama yan profilim çok keskin bir kavisi var.
Doktora gittiğimde hâla ödem ve deri fazlalığı olduğunu söyledi. Daha çok erken bir dönem olduğunu söyledi ama içim rahat etmiyor birtürlü. Siz ne diyorsunuz tecrübeli arkadaşlar kavisi güzelleşir mi?
Çok teşekkür ederim. Ama ben keskinliğe kafamı takmış durumdayım ve alışamıyorum nedense:) teşekkür ederim tekrardan çünkü böyle yorumları duymak içimi rahatlatıyor:/tek kelimeyle bayildim onden de bi gorsek keske. Ve benim de boyle olsaydi ya
Sanırım tekniğe göre değişiyorUmarım öyledir aksi takdirde kal yaparken göz çıkarmış olacağımpeki burun ucu herkeste mutlaka düşer mi
Doğal doğal diye tutturdum ama sanırım şimdiden pişman oluyorumSanırım tekniğe göre değişiyor
Ayni problemi yaşayan biri olarak benim gördüğüm burun kökünüz cok oyuk . O yuzden fazla kavisli geliyor size. Bende dolgu yaptirdim o bolgeyeSelam arkadaşlar..
43 gün önce burun estetiği ameliyatı oldum. Genel olarak memnunum fakat tam yan profilimi bir türlü beğenemiyorum. Hafif yan, ön profilim güzel ama yan profilim çok keskin bir kavisi var.
Doktora gittiğimde hâla ödem ve deri fazlalığı olduğunu söyledi. Daha çok erken bir dönem olduğunu söyledi ama içim rahat etmiyor birtürlü. Siz ne diyorsunuz tecrübeli arkadaşlar kavisi güzelleşir mi?
Selam arkadaşlar..
Çok hoş doğal gözüküyor darısı başıma :)9aya gidiyoruz..
Bana kalırsa çok da doğal değil :) doğal olsun isterdimÇok hoş doğal gözüküyor darısı başıma :)
Teşekkür ederim, siz neyden rahatsız oldunuz tam olarak?Kötü bir burun değil ama sanki alından buruna geçiş daha Farklı olmalıymış gibi
Doğal deyince doktorlar ya eğri ya kemerli bırakıyor, bence burnunuz şahane, çok da doğal olmuş, hiç estetikli gibi değil. Kalkıklığı da kavisi de çok doğal. Estetik olduğunu söylemezseniz yüzünüze bakınca kimsenin aklına gelmez estetik mi acaba diye. Güle güle kullanın...Bana kalırsa çok da doğal değil :) doğal olsun isterdim
Evet ilk aylara göre gerçekten daha çok oturdu yüzüme, ben de daha çok beğeniyorum. Bazen kusur bulup gözüme batmıyor fa değil bazen de kusursuz bir şey yokki insanoğlunun yaptığı kusursuz olsun deyip kendimi ferahlatıyorum :)Doğal deyince doktorlar ya eğri ya kemerli bırakıyor, bence burnunuz şahane, çok da doğal olmuş, hiç estetikli gibi değil. Kalkıklığı da kavisi de çok doğal. Estetik olduğunu söylemezseniz yüzünüze bakınca kimsenin aklına gelmez estetik mi acaba diye. Güle güle kullanın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?