Burun estetiği sonrası rahatsız olduğum detay(resimli)

Kızlarrrr acil yardım lütfen 🙈 benim 28. Günüm bir bakıyorum biraz önden asimetrik duruyor burnum sonra bir bakıyorum normal gibi sonra bir bakıyorum kendi kendime konuşuyorum yok şişten şundan bundan diye bu asimetri olayını yaşayan var mı şişmeden olabilir mi 🧐
Asimetri yaşayyan arkadaşlar oldu burda evet ödem kaynaklıdır muhtemelen beklemek lazım..

Selam arkadaşlar..
43 gün önce burun estetiği ameliyatı oldum. Genel olarak memnunum fakat tam yan profilimi bir türlü beğenemiyorum. Hafif yan, ön profilim güzel ama yan profilim çok keskin bir kavisi var.
Doktora gittiğimde hâla ödem ve deri fazlalığı olduğunu söyledi. Daha çok erken bir dönem olduğunu söyledi ama içim rahat etmiyor birtürlü. Siz ne diyorsunuz tecrübeli arkadaşlar kavisi güzelleşir mi?
tek kelimeyle bayildim onden de bi gorsek keske. Ve benim de boyle olsaydi ya 😍

1 yil oldu ameliyat olalı burun deliklerimin kenarlarında bazen çok kaşıntı oluyor sizce bu neden oluyor

Selam arkadaşlar..
43 gün önce burun estetiği ameliyatı oldum. Genel olarak memnunum fakat tam yan profilimi bir türlü beğenemiyorum. Hafif yan, ön profilim güzel ama yan profilim çok keskin bir kavisi var.
Doktora gittiğimde hâla ödem ve deri fazlalığı olduğunu söyledi. Daha çok erken bir dönem olduğunu söyledi ama içim rahat etmiyor birtürlü. Siz ne diyorsunuz tecrübeli arkadaşlar kavisi güzelleşir mi?
Ayni problemi yaşayan biri olarak benim gördüğüm burun kökünüz cok oyuk . O yuzden fazla kavisli geliyor size. Bende dolgu yaptirdim o bolgeye

Selam arkadaşlar..

Tam olarak ne demek istediğini anladım. Tabi doktor kadar bilemem ama zamanla biraz daha oturacağını biraz düşeceğini düşünüyorum. Erkek kuzenim de ameliyat oldu. Basta beğenmemiştim burnunu, çok kalkık gelmişti ama şimdi çok beğeniyorum. Eskisi kadar kalkık değil yaklaşık 6 ay oldu olalı. Belki de benim gözüm alıştı dicem ama annem de aynı fikirde. Burnu daha çok oturdu sanki. Bu arada ben beğendim burnunu. İnşallah nefesinde de sıkıntı olmaz da keyfini çıkarırsın yeni burnunun :)

9aya gidiyoruz..

Eklentiler

• IMG-20191215-WA0029.webp
    IMG-20191215-WA0029.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 109
Bana kalırsa çok da doğal değil :) doğal olsun isterdim
Doğal deyince doktorlar ya eğri ya kemerli bırakıyor, bence burnunuz şahane, çok da doğal olmuş, hiç estetikli gibi değil. Kalkıklığı da kavisi de çok doğal. Estetik olduğunu söylemezseniz yüzünüze bakınca kimsenin aklına gelmez estetik mi acaba diye. Güle güle kullanın...

Doğal deyince doktorlar ya eğri ya kemerli bırakıyor, bence burnunuz şahane, çok da doğal olmuş, hiç estetikli gibi değil. Kalkıklığı da kavisi de çok doğal. Estetik olduğunu söylemezseniz yüzünüze bakınca kimsenin aklına gelmez estetik mi acaba diye. Güle güle kullanın...
Evet ilk aylara göre gerçekten daha çok oturdu yüzüme, ben de daha çok beğeniyorum. Bazen kusur bulup gözüme batmıyor fa değil bazen de kusursuz bir şey yokki insanoğlunun yaptığı kusursuz olsun deyip kendimi ferahlatıyorum :)
çevreden aldıgım tepkiler de burnumun güzel olduğunu,güzelleştiğini söylüyorlar. Bazısı da soruyor estetik mi diye ne yalan söyliyim😂
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederin

Back
X