Burun estetiği sonrası siyah nokta ve sivilce

bende edemiyordum annem başımın etini yedi sıkalım diye :KK70: sıktık burnum kıpkırmızı oldu hemen sabunla soğuk suyla yıkadım şimdi normal. normalde belli olmuyorda fotoğraflarda sanki siyah noktanın burnu varmış gibi duruyor kocamandı :KK70:
Hahahah cok iyi olmus o Zaman darisi basima:halay:

Ben iki hafta önce kadar burun estetiği oldum burnum soyuluyor siyah nokta ve sivilce doldu yıkıyorum günde iki kere ama nafile siz neler yapıtınız:KK43:

Bantları çıkardıktan sonra doktor önermişti bioderma h2O sensibio ile günde 3-4 defa yumuşak hareketlerle burnu temizlemek işe yarıyor

Ben kürdanla sıkıyorum sivri yerini siyah noktaya hafif değdirince çıkıyo zaten hem baskı da oluşmuyo bi deneyin kızlar çok işe yaradı ben d burnum tertemiz

siyah nokta bantları işe yarıyor ama doluyor sonra yine...sıkma işlemli temizliği 3 ay önermedi doktor...benim de minik minik bayağı bayağı çok..deriye nüfuz ettiği için temizlemesi zor cidden :'(

burun bantları veya jelatin tozu kullanmayın derim onları çekerken burna zarar verir..en iyisi kil maskesi bence hafifçe sürüp sonra bi süngerle ıslatıp çıkarmak iyi gelecektir..siyah noktalar tamamen çıkmasa bile görüntüsü azalıyor

ameliyat sonrası bakım yapamadığın için bir süre kapalı kaldığı için yağlanma siyah nokta sivilce. vs vs çok normal. ama 2 gunde geçmesini bekleme. sen temiz tut olabildiğince bakımını yap. ama abartıpta yok jelatin tozuymuş ilmem ne yağğıymış falan kullanma sakın.

burun bantları veya jelatin tozu kullanmayın derim onları çekerken burna zarar verir..en iyisi kil maskesi bence hafifçe sürüp sonra bi süngerle ıslatıp çıkarmak iyi gelecektir..siyah noktalar tamamen çıkmasa bile görüntüsü azalıyor

Ben burun bantı kullandım ıkı kez,bayagı temızledı burnumu..ama cıkarırken cok cekıstırdıgı dogru..kullanmayım ozaman :/

Burun üzerindeki sivilceler için clean&clear sivilce karşıtı krem vs kullanan var mı? Ben siyah nokta bantlari kullanıyorum ölü deriyi alması için, işe yarıyor ama sivilcelenme giderek artıyor önüne geçmem lazım

Back
X