Burun Estetiği Sonrası Temizlik Sorunu

SuPerisi232323

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
101
52
98
Kızlar merhaba. 13 günlük bir burnum var. Bende hala bu dikişin ordaki kurumuş kabuklar duruyor burun altında ve burnun içinde kenarlarda. Bende çok rahatsız oluyordum. Bugün iç kısımda bir tarafı kolaylıkla temizledim. Ama diğerini temizlerken çıkmadı diye biraz zorladım sanırım. Sonra da bir şey olmuş mudur diye endişelenmeye başladım. Bununla ilgili fikri olan var mı? Ya da siz onlardan nasıl kurtuldunuz? Her hareketten sonra strese giriyorum yanlış bir şey yaptım diye. Ne ağırmış bunun psikolojisi. Off

Bir şey olmamıştır korkmayın. Burun içi nemlendirici merhemler var. Bir de okyanus suyu. Onlarla yumuşatıp kulak çöpüyle alıyordum ben. Çok hafif sümkürme de yaptım. Ama sümkürmeyi tavsiye etmem, riskli olabilir.

Banada doktorum deniz suyunun kullanımını anlatırken şiddetli olmamak koşuluyla sümkür demişti. Cevabınız için teşekkür ederim

Ben de tuzlu su çekiyorum, sümkürüyorum ama asla çıkmıyor. Hele gece nasıl tıkanıyorsa sabah baya zorlanıyorum.
Evet baya sıkıntı oluyor ya. Asla tam temizlenmiş ya da rahatlamış hissetmiyorsun. Gerçi o tıkanma durumu biraz da ödemlerden oluyor sanırım.

Evet benim ödemim çok fazla, kalın derili olduğum için geçmesi de zaman alacak sanırım. Bir de burnumun içi acıyor iltihaplı gibi, geçen hafta iltihap vardı antibiyotik kullanmıştım ama sanırım tekrarladı.Ameliyattan sonra en zorlandığım kısım bu oldu ya

Evet kalın derili de iyileşme daha uzun sürüyormuş. Sen hemen iyileşirsin inşallah. Malesef ameliyat zor değil ama ameliyat sonrası süreç çok zor. Doktoruna bir danışsaydın belki iltihap için yapılabilecek bir şey vardır.

Kızlar kusura bakmayın tekrar rahatsız ediyorum. Burnumun bir tarafının iç yukarı kısmına doğru kabuklar fark ettim dün. Çok rahatsız ediyordu beni biraz temizlemeye çalıştım. Çok zorladım sanırım dibe sokmamak gerekiyormuş. Sonra da baktım dibe sokmak sakıncalı yazmışlar. Sizin bu konuyla ilgili bilginiz var mı?

Valla ben o konuda çok hassas davranmadım, erkenden hafif sümkürme de yaptım, içini de temizledim. Hatta yukarıları da elledim. Kesinlikle tavsiye etmiyorum çünkü bir başkasında sorun yaratabilir. Ama bende sıkıntı olmadı. 1.ay kontrolünde doktor baktığında her şey yolunda sorun yok dedi.

Ya her seferinde beni çok rahatlatıyosun. Teşekkür ederim

Kulak cubugu candir derim :) pomadla yumusatin biseycik olmaz.Ben ameliyattan ciktim.daha asansorde sumkurdum foş diye narkozluydum,5.ay da rahatladim sizd3 rahatlicaksiniz.

Kulak cubugu candir derim :) pomadla yumusatin biseycik olmaz.Ben ameliyattan ciktim.daha asansorde sumkurdum foş diye narkozluydum,5.ay da rahatladim sizd3 rahatlicaksiniz.
Ay kahkaha attım! Ben de kendime rahat diyordum sümkürme, burun temizleme konularında. Siz resmen olayı zirveye taşıdınız ameliyat sonrası sümkürerek.

Ay kahkaha attım! Ben de kendime rahat diyordum sümkürme, burun temizleme konularında. Siz resmen olayı zirveye taşıdınız ameliyat sonrası sümkürerek.
valla oyle yaptim , farkinda degildim tampon hosuma gitmedi grip gibiydim ay sumkurucem drdim basimdaki ksiiye o da sumkur dedi o gunden bu yana hep sumkurdum ufak ufak :) burun ici cok islem vardi sismisti yeni indi diyebilirim kulak cubugum olmadan bi yere gidemiyprum cunki burnumu karistiramiyorum malum delikler kcuk

Belki iğrenç gelecek ama tırnağımı sokarak kabukları kaldırıyorum

Belki iğrenç gelecek ama tırnağımı sokarak kabukları kaldırıyorum
Tirnak varsa o da candir ben de bi ara uzunken yaptim :))
Ay deliler krize soktunuz beni. Bütün endişelerim uçtu gitti şu anda

Bana doktorum pomad vermedi. Sadece deniz suyu ve nazalnem kullanıyorum. Bu kontrole gittiğimde söyleyeyim bari.
Pomadlar belli zaten eczane gitsen verir sonu tan ten ile biten veya goz merhemi burun ici icin veririler nazalnem de iyi ama gereksiz pomadlar daha uzun sure kaliyor dr sana soyler zaten ben cocuklarima da suruyorum pomad serum sıkıyorum burunlarina spreyler bi muddet sonra bagimlilik yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…