- 3 Haziran 2014
- 101
- 52
- 98
- Konu Sahibi SuPerisi232323
-
Banada doktorum deniz suyunun kullanımını anlatırken şiddetli olmamak koşuluyla sümkür demişti. Cevabınız için teşekkür ederimBir şey olmamıştır korkmayın. Burun içi nemlendirici merhemler var. Bir de okyanus suyu. Onlarla yumuşatıp kulak çöpüyle alıyordum ben. Çok hafif sümkürme de yaptım. Ama sümkürmeyi tavsiye etmem, riskli olabilir.
Evet baya sıkıntı oluyor ya. Asla tam temizlenmiş ya da rahatlamış hissetmiyorsun. Gerçi o tıkanma durumu biraz da ödemlerden oluyor sanırım.Ben de tuzlu su çekiyorum, sümkürüyorum ama asla çıkmıyor. Hele gece nasıl tıkanıyorsa sabah baya zorlanıyorum.
Bir şey olmamıştır korkmayın. Burun içi nemlendirici merhemler var. Bir de okyanus suyu. Onlarla yumuşatıp kulak çöpüyle alıyordum ben. Çok hafif sümkürme de yaptım. Ama sümkürmeyi tavsiye etmem, riskli olabilir.
Kızlar kusura bakmayın tekrar rahatsız ediyorum. Burnumun bir tarafının iç yukarı kısmına doğru kabuklar fark ettim dün. Çok rahatsız ediyordu beni biraz temizlemeye çalıştım. Çok zorladım sanırım dibe sokmamak gerekiyormuş. Sonra da baktım dibe sokmak sakıncalı yazmışlar. Sizin bu konuyla ilgili bilginiz var mı?Evet benim ödemim çok fazla, kalın derili olduğum için geçmesi de zaman alacak sanırım. Bir de burnumun içi acıyor iltihaplı gibi, geçen hafta iltihap vardı antibiyotik kullanmıştım ama sanırım tekrarladı.Ameliyattan sonra en zorlandığım kısım bu oldu ya
Valla ben o konuda çok hassas davranmadım, erkenden hafif sümkürme de yaptım, içini de temizledim. Hatta yukarıları da elledim. Kesinlikle tavsiye etmiyorum çünkü bir başkasında sorun yaratabilir. Ama bende sıkıntı olmadı. 1.ay kontrolünde doktor baktığında her şey yolunda sorun yok dedi.Kızlar kusura bakmayın tekrar rahatsız ediyorum. Burnumun bir tarafının iç yukarı kısmına doğru kabuklar fark ettim dün. Çok rahatsız ediyordu beni biraz temizlemeye çalıştım. Çok zorladım sanırım dibe sokmamak gerekiyormuş. Sonra da baktım dibe sokmak sakıncalı yazmışlar. Sizin bu konuyla ilgili bilginiz var mı?
Ya her seferinde beni çok rahatlatıyosun. Teşekkür ederimValla ben o konuda çok hassas davranmadım, erkenden hafif sümkürme de yaptım, içini de temizledim. Hatta yukarıları da elledim. Kesinlikle tavsiye etmiyorum çünkü bir başkasında sorun yaratabilir. Ama bende sıkıntı olmadı. 1.ay kontrolünde doktor baktığında her şey yolunda sorun yok dedi.
Rica ederim. Birbirimize destek ola ola atlatacağız inşallah bu süreci.Ya her seferinde beni çok rahatlatıyosun. Teşekkür ederim
Ay kahkaha attım!Kulak cubugu candir derim :) pomadla yumusatin biseycik olmaz.Ben ameliyattan ciktim.daha asansorde sumkurdum foş diye narkozluydum,5.ay da rahatladim sizd3 rahatlicaksiniz.
Ay kahkaha attım!Ben de kendime rahat diyordum sümkürme, burun temizleme konularında. Siz resmen olayı zirveye taşıdınız ameliyat sonrası sümkürerek.
Belki iğrenç gelecek ama tırnağımı sokarak kabukları kaldırıyorumKızlar kusura bakmayın tekrar rahatsız ediyorum. Burnumun bir tarafının iç yukarı kısmına doğru kabuklar fark ettim dün. Çok rahatsız ediyordu beni biraz temizlemeye çalıştım. Çok zorladım sanırım dibe sokmamak gerekiyormuş. Sonra da baktım dibe sokmak sakıncalı yazmışlar. Sizin bu konuyla ilgili bilginiz var mı?
valla oyle yaptim , farkinda degildim tampon hosuma gitmedi grip gibiydim ay sumkurucem drdim basimdaki ksiiye o da sumkur dedi o gunden bu yana hep sumkurdum ufak ufak :) burun ici cok islem vardi sismisti yeni indi diyebilirim kulak cubugum olmadan bi yere gidemiyprum cunki burnumu karistiramiyorum malum delikler kcuk
Belki iğrenç gelecek ama tırnağımı sokarak kabukları kaldırıyorum
Ay deliler krize soktunuz beni. Bütün endişelerim uçtu gitti şu andaTirnak varsa o da candir ben de bi ara uzunken yaptim :))
Pomad sur bi guzel ufaktan karistirAy deliler krize soktunuz beni. Bütün endişelerim uçtu gitti şu anda
Bana doktorum pomad vermedi. Sadece deniz suyu ve nazalnem kullanıyorum. Bu kontrole gittiğimde söyleyeyim bari.Pomad sur bi guzel ufaktan karistir
Pomadlar belli zaten eczane gitsen verir sonu tan ten ile biten veya goz merhemi burun ici icin veririler nazalnem de iyi ama gereksiz pomadlar daha uzun sure kaliyor dr sana soyler zaten ben cocuklarima da suruyorum pomad serum sıkıyorum burunlarina spreyler bi muddet sonra bagimlilik yaparBana doktorum pomad vermedi. Sadece deniz suyu ve nazalnem kullanıyorum. Bu kontrole gittiğimde söyleyeyim bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?