- Konu Sahibi Cansucuk93
Merhaba 1 agustosda ameliyat oldum bugun 8. Gün oldu ameliyat olmayı düşünenler için süreci anlatıcam 2-3 doktorla görüşdüm ve karar verdim salı günü hastaneye gittim 2 de ameliyata girdim anesteziden korkmanızı gerektiricek birşey yok ameliyattan cıkınca narkoz etkisiyle ağrım sızım olmadı 1 gece hastanede kaldım o günde çok ağrım olmadı ertesi ağrılarım başladı her bünye aynı değil belki ama benim tamponlarım çıkana kadar çok ağrım oldu uyuyamadım ağrı kesicilerim hiçbir fayda etmedi acıdan ağladım diyebilirim kaç kere kendi kendime neden oldum ben diyip durdum normalde tamponlarım pazartesi çıkıcaktı dayanamadım cumartesi çıksın dedim tamponlar çıkarken hiç ağrı acı hıssetmedim ve çıkınca dünyalar benim oldu ağrılarım kesildi bugunde alçım çıktı bantlar bağlandı. Süreç olarak ben çok zorlandım ve daha başında sayılırım. Acılar burnunuzu görünce unutuluyor ama ben kolay bir ameliyat süresi geçirmedim çevremde olan insanlardan duyduğum kadarıyla ağrısı olan çok arkadaşım olmuş ama ağrılar hep tampon kaynaklı sanırım. Sabırlı olmak gerekiyor bayağ uzun bir süreç çünkü kapalı ameliyat oldum fotorafları yüklüyorum :)