Burun Estetiği Yaptıranlar Öncesi Sonrası Fotoğrafları

Birde kizlar dogal olsun estetik oldugu belli olmasin diyorsunuzya bende oyle demistim ama simdi pişmanım sonrasinda degisik psikolojiye bürünüyor insan
:/ eski burnum kalsamıydı diyorsun? Ayy bende çok kafamı takarım işte korkuyorum.
Allah pişman ettirmez inşallahhhh

Arkaslar bende resim koymaya calisiyorum bugun bantlarim komple acildi ama koyamiyorum resmi

IMG_20170522_193843.webp
IMG_20170522_193843.webp

Bugün çıktı bantlarım cok şükür kotu bir surprizle karşılaşmadım şiş ve ödem olmasına rağmen benle beraber herkes cok begendi. Nazar değmesin maşallah. Hocam dahi cok şaşırdı.

Bende sonunda yaptırmaya karar verdim öncesi sonrası fotoğrafları görünce anladımki evet evet kesin yaptırmalıyım heycan doluyum ama malesf yazın yaptıracağım kuzenım ve arkdasım aynı hastanede aynı doktora ameliyat oldular umarım benımkıde güzel olur ... Temmuz sonu ağustos başı giibi düşünüyorum bende ..

Eki Görüntüle 1999049 Eki Görüntüle 1999049

Bugün çıktı bantlarım cok şükür kotu bir surprizle karşılaşmadım şiş ve ödem olmasına rağmen benle beraber herkes cok begendi. Nazar değmesin maşallah. Hocam dahi cok şaşırdı.
İnanmıyorum ödem olmasına rağmen çok minnoş gözüküyor bayıldım diyebilirim
peki süreci anlatabilir misiniz rica etsem. Canınız çok acıdı mı mesela neler geçti başınızdan☺

:/ eski burnum kalsamıydı diyorsun? Ayy bende çok kafamı takarım işte korkuyorum.
Allah pişman ettirmez inşallahhhh
Yok hayir eski burnum kalsaydi demiyorum kesinlikle ama ben doktoruma aman dogal olsun kimse anlamasin estetik oldugumu tarzinda seyler soyledim doktorumda dedigimi yapmis sagolsun.sonrasi da dogal oldu kimse anlamadi estetik oldugumu ve bu beni rahatsiz etmeye basladi.tam tersi insanlarin olumlu farkedisleri insani mutlu ediyormus keske daha cok kavis isteseydim arkadaslarima bende bi degisiklik varmi diyorum bi hevesle kimse anlamiyo guluyummu aylayayimmi halime bilemedim

Yok hayir eski burnum kalsaydi demiyorum kesinlikle ama ben doktoruma aman dogal olsun kimse anlamasin estetik oldugumu tarzinda seyler soyledim doktorumda dedigimi yapmis sagolsun.sonrasi da dogal oldu kimse anlamadi estetik oldugumu ve bu beni rahatsiz etmeye basladi.tam tersi insanlarin olumlu farkedisleri insani mutlu ediyormus keske daha cok kavis isteseydim arkadaslarima bende bi degisiklik varmi diyorum bi hevesle kimse anlamiyo guluyummu aylayayimmi halime bilemedim
bende biraz aynı durumdayım benim bi arkadaşım yaptırmıştı burnunda kavis niyetine bildiğin sırtı yoktu çok oyuktu üstü ama kendisini beğeniyordu. ben onu kavis sanıyordum ben öyle olmasından korktuuğum için ay düz olsun falan dedim şimdi kavislilere özeniyorum aslında doktor arkadaşın burnunu fazla oymuş şimdi farkediyorum :( belki şişlik inince daha güzel olur ama olsun böylede güzel napalım

Kesinlikle yazınızı okurken sanki ben yazmışım gibi hissettim:110: Bin pişman durumdayım.

İnanmıyorum ödem olmasına rağmen çok minnoş gözüküyor bayıldım diyebilirim
peki süreci anlatabilir misiniz rica etsem. Canınız çok acıdı mı mesela neler geçti başınızdan☺
Tesekkur ederim canım cok sağol surec hakkinda rinoplasti ameliyatim hakkinda hersey die bi baslikla yazdim ordan bakabilirsin ama kisaca hic agrim sizim olmadi sadece tampon alinirken acidi malesef o kadar bide sirt ustu yatmak zorladi beni onun disinda ameliyattan 1 saat sonra gezip tozdum hastanede bile :)

Tesekkur ederim canım cok sağol surec hakkinda rinoplasti ameliyatim hakkinda hersey die bi baslikla yazdim ordan bakabilirsin ama kisaca hic agrim sizim olmadi sadece tampon alinirken acidi malesef o kadar bide sirt ustu yatmak zorladi beni onun disinda ameliyattan 1 saat sonra gezip tozdum hastanede bile :)
Beni aşırı korkak bir yapım var böyle yazılar okuyunca cesaretleniyorum inşallah sizin gibi bende olduktan sonra gezip dolasabilirim:KK8: hemen bakıyorum yazıya :KK68:

arkadaşlar merhaba bende burun estetiği olmak istiyorum ama doktor konusunda çok kararsızım bursa'da ameliyat olup ,memnun kalan bana tavsiye edeceğiniz doktor var mı

Beni aşırı korkak bir yapım var böyle yazılar okuyunca cesaretleniyorum inşallah sizin gibi bende olduktan sonra gezip dolasabilirim:KK8: hemen bakıyorum yazıya :KK68:
İnsallah canim ama nekadar cabuk gezersen okadar cabuk toparlarsin ve ödemler in iner. Benim calistigim yerdekiler cogu anlamadi bile amliyat oldugumu ne cabuk toparladin da calisyosun diyorlar ;)

Atelim çıktı ve burnumu gördümmmmm :KK200::KK200: ben çoooooook sevdim , valla ne yalan söyleyeyim, bu kadarını beklemiyordum açıkcası :) eğri olmasın bana yeter diyordum, bu kadar beğeneceğimi düşünmemiştim :halay::halay::halay: şuan bantlıyım tabi :))

1 haftalık öncesi sonrası :)

Eklentiler

• 2017-06-02 00.14.50.webp
    2017-06-02 00.14.50.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 3.794
  • 2017-06-02 00.14.18.webp
    2017-06-02 00.14.18.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 1.885
Atelim çıktı ve burnumu gördümmmmm :KK200::KK200: ben çoooooook sevdim , valla ne yalan söyleyeyim, bu kadarını beklemiyordum açıkcası :) eğri olmasın bana yeter diyordum, bu kadar beğeneceğimi düşünmemiştim :halay::halay::halay: şuan bantlıyım tabi :))

1 haftalık öncesi sonrası :)[/QUOTE
Ayyy Harika gozukuyorsun:KK200: Cok begendim ,cok yakismis

Öncelikle çok geçmiş olsun:KK66: Bu darbe konusunda bende konu açmıştım benimde oğlum küçük. daha 3 hafta oldu ameliyat olalı bende 5kez darbe aldım oğlumun eli kolu saolsun aşağıdan yukarı doğru bide ağrıdan gözümde yaş geldi her seferinde şuan görünürde birşey yok ama çok korkuyorum bir hafta sonra kontröle gidicem inşallah bakalım ben demeden doktor birşey dicekmi eğer senin kontröl yakinsa doktoruna sorabilirmisin canım bu darbeler nekadar etkiliyo burnu:hasta:

Arkadaşlar Dr.Teoman Doğan hakkinda bir seyler duydunuz mu?Yaptıran var mi ya da tanıdığıniz birileri?

1 haftalık öncesi sonrası :)
ben sizin burnunuzu çok beğendim ya yüzünüze cuk oturmuş çok uymuş

Back
X