Burun estetiği

Melisa488

Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2023
236
En iyi cevaplar
1
39
18
24
Burnum önden niye böyle sürekli konu açıyorum ama kimsede bişey yazmıyor 6 ay oldu yok yani alışamıyorummm

Eklentiler

• A67BE830-2EF5-4097-ABD9-0ABAFD44250F.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 161
  • 45DA79CA-22FE-4600-AA6F-9D988ABC7A85.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 161
Kemer alındıktan sonra oluyor ters v deformitesi gibi duruyor inşallah düzelir ya. Doktorların kaş yaparken göz çıkarma olayları sinirimi bozuyor -_-

Eklentiler

• 56710db3-b4ff-43a2-8a4b-d2bceb57648f.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 134
  • IMG_2451.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 130
  • ABD21357-F7F9-4DAA-8663-C515403095B1.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 114
  • 00690172-5897-40A7-8DC6-6F8A5A993526.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 118
Doktorun ne diyor melisa
Yamuk dediğiniz kısımda burun delikleriniz eşit olmadığı için o şekilde görünüyor. Burun deliklerinizde görüntüden kaynaklı tam eşit olmadığından dolayı isterseniz o düzeltilebilir ancak gebelik dönemi geçtikten sonra ve emzirme dönemi sonrası çöküklük dediğiniz kısımda cilt kaynaklı o şekilde görünüyor o değiştirilemez iki tarafta da aslında mevcut oranın ödemi daha az olduğu için öyle hissediyorsunuz burnunuzda hala ödem mevcut inecektir.

Tam olarak bu mesajı attın6 ay kontrolumde yanlarında biraz ödem olduğunu diğer türlü hiş bi sıkıntı omadıgını söyluyor yanı

Valla Melisa aylardır üzülüyorsun biliyorum hamileyim dedin bu düşünceleri ileri bir tarihe mi alsan hem kendine zarar üzülme derim sağlık sorunun yoksa yine ilerde hallolur acil bir şey yoksa yani.. burun kuculunce bazen göz altları çökmüş yanaklar çökmüş gibi de oluyor. İfade değişiyor. Ters v de olabilir benziyor ama değer mi bak bebek bekliyorsun ona odaklan birazcık konudan uzaklaş

Bende uzaklaşmak istiyorum aslında ama takıntılı hale geldim bu smelşyatın psikolojısı cok kotuymuş hep flaşlı cekıyorum kendımı hep bı kusur goruyorum acaba karşıdaki ınsanlarda böyle mı goruyor cok mu berbat dıye dusunmekten alıkoyamıyorum kendımı

Kız evet flaşli çeksek hepimizin o kadar kusuru cikar ki dokununca bile hissediyorsun kusurları hiç birimizin kusursuz olmuyor. Eskisine göre valla çok güzel burnun var laf olsun diye söylemiyorum

Kız evet flaşli çeksek hepimizin o kadar kusuru cikar ki dokununca bile hissediyorsun kusurları hiç birimizin kusursuz olmuyor. Eskisine göre valla çok güzel burnun var laf olsun diye söylemiyorum
Hiç bir zaman revizyon olamıcam bu burnuma alışmam lazım belkıde o yüzden kabullenmesi bu kadar zor gelıyor olabılır revızyon ıcın butcem yetmez cunku ıyı bı doltor gerçekten pahalı ve ne olursa olsun daha kötü olma ihtimali var diye düşünüyorum bide bebiş beklediğim için emzirme donemi buyume derken herhalde 10 sene sonra anca olurum olursa beğenmen mutlu ettı ama benı cok teşekkür ederim sen amelıyat olmuşmuydub

Evet evet oldum aylar önce de fotoğraflarına yorum yapmıştım

doktorunuz kim acaba? bunu yazan doktoru merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…