sigortan karşılar eger sağlık açısından bi sorun yaratıyorsa mesela nefes alamama gibi ben nefes almakta zorluk çekiyorum şikayetiyle gidersen yaparlar yaparkende bununu düzeltirler 3 kişiyi tanıyorum böyle. ama iyi bi doktor bul bnm arkadaşımınki kötü oldu burnu 6 ayda inmedi
Kizlar benim burnum 7-8 yaslarindayken dustum ve kirildi o zaman ailem beni doktora filan goturmedi sanirim ciddi birsey olmadigini dusunduler aslinda hic dogru birsey degil...
Neyse simdi burun kemigim kirik ve elle filan bakinca bariz belli bu kirik ve hafif yamukluk var nefes almamda sorun var vs.simdi ben estetik degilde burun kemigimi duzelttirmek istiyorum merak ettim bu estetik degilde sagliga mi giriyo sigorta karsilarmi bunu sonucta simdi olan birsey degil kucukken olmus bisey ya:26:
canım ben bu kış burun kemiğimden ameliyat oldum.sadece eriyen tampon aldık ona para ödedik
Sağlık sorunu olduğu için sigorta öder .Yanlız dikkat et burnun bozulmasın.Annem geçen sene burnundaki kemiği aldırmak için ameliyat oldu,doktor estetikte yapalımmı dediğinde hayır demişti,burnunun şekli bozuldu resmen.Sağlık sorunuda olsa doktora biraz estetik olarak ta düzeltin de.
Mutlaka iyi bir doktor bul benim de arkadasım aynı sorundan dolayı nefes alamıyordu ameliyat oldu hem de düzelttirdi ama beğenmedi tekrar estetik oldu şimdi yine içeride sorun çıkmış nefeste tekrar olacak ve alti ay sonra yine estetik. Oyuncağa dondu is ve hala aynı doktora gidiyor. Aman dikkat et
ayy evet hatırladım bikaç yıl önce eşimin kuzeni oldu o ameliyattan
onun burun kemiğide yamuktu ve sık sık kanıyordu burnu yinede estetik dediler ameliyata
doktora gidince o karar veriyor buna yani sağlığa çok zararlıysa karşılıyor sigorta
eğer daha çok görünüm için diye karar verirse doktor o zman karşılamıyor olarak biliyorum
Yeni bir yontem çıkmış annemin burnunda da kemik vardı lazerle yaptılar icten. Dışarıdan hicbir sey belli olmuyordu sıslik bile yoktu sadece ilk gun tamponlardan dolayı vardi
Kemik kirik bakalim kesin film filan cekip muayne edicek ona gore bi karara varir
ha evet anladım kırıksa kesin karşılar bence ama sen yinede bi görün bakalım
şekil önemli olunca estetik demişlerdi bizim kuzene
o dikkat etmedi ameliyattan sora ve inanmıcaksın ama uyarı tabelasına çarptı yüzünü
bir kaç kez oldu ameliyat
ilkini değil ama daha sorakileri hasar gördüğü içinn karşıladı sigorrta
yani kırıksa eğer karşılar gibime geliyor
INSALLAH canim aman ay oyle bi durum bende olmaz INSALLAH oraya buraya carpmamaya dikkat ederim
bencede canım inşallah olmaz
ben konuyu anlatabilmek adına yazdım öyle
çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?